Τετάρτη 24 Ιουλίου 2013

Χωρίς νερό κατακαλόκαιρο το Αρχοντοχώρι

Υπάρχει και ο εισαγγελέας
 Κατακαλόκαιρο χωρίς νερό βρίσκεται το Αρχοντοχώρι, καθώς αδιαφορεί ο Δήμος Ξηρομέρου.

    Στους δυστυχείς κατοίκους, που βιώνουν συνθήκες υποσαχάριας Αφρικής, δεν υπάρχει καμία ενημέρωση, για το λόγο που έμειναν χωρίς νερό καλοκαιριάτικα (όχι πως το χειμώνα είναι λιγότερο επώδυνη η λειψυδρία) και ούτε πότε θα επανέλθει το νερό.
      Καλοκαίρι, γονείς περιμένουν με λαχτάρα τα παιδιά και τα εγγόνια τους, βρίσκονται σε αδιέξοδο.
      Και να σημειώσω, για να πληροφορηθούν και οι κάτοικοι από άλλα χωριά του Ξηρομέρου, το νερό το οποίο κόπηκε, ΔΕΝ ΠΙΝΕΤΑΙ, γιατί είναι ακατάλληλο, λόγω αυξημένης περιεκτικότητας σε άλατα, φυτοφάρμακα κ.λπ.. Χρησιμοποιείται μόνο για πλύσιμο, ενώ πόσιμο νερό, οι κάτοικοι του Αρχοντοχωρίου είτε αγοράζουν εμφιαλωμένα, είτε από τα βυτία της Κορπής, που έρχονται στο χωριό.....................



    Είναι και κάτι άλλο, που χρήζει της προσοχής του εισαγγελέα Λευκάδας και αφορά στους δημοτικούς άρχοντες.
      Υπάρχει απόφαση του τμήματος ή Διεύθυνσης Υδάτων της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος, που προβλέπει πως εάν το νερό των γεωτρήσεων του Αρχοντοχωρίου δεν επαρκεί, θα διατίθενται 500 κυβικά νερού από τις γεωτρήσεις της Κανδήλας, που υπάγεται στον ίδιο Δήμο.
        Τι γίνεται όμως; Ο Δήμος δεν εφαρμόζει την απόφαση της Περιφέρειας, επειδή φοβάται κάποιους …καουμπόηδες της Κανδήλας, που με το έτσι θέλω, επιβάλουν να μη δοθεί νερό στο Αρχοντοχώρι, λες και τις γεωτρήσεις τις πλήρωσαν από την τσέπη τους.
       Αστυνομία, με την κανονική έννοια του όρου στην περιοχή δεν υπάρχει, αλλά η υπόθεση δεν απλή. Είναι εξαιρετικά σοβαρή και αν κάποιοι εκλεγμένοι ή μη, δεν την κατανοούν, θα πρέπει να ψάχνουν από τώρα εξηγήσεις για τον εισαγγελέα, που θα τους καλέσει σύντομα.


Παναγιώτης Κακούρης

30 σχόλια:

  1. ειμαι στο χωριο περιπου ενα μηνα η
    κατασταση ειναι απο τραγικη εως....... δυστυχως τους τοπικους αρχοντες δεν τους φοβιζει ουτε ο
    εισαγγελεας [ετσι νομιζουν] για
    αυτο οι κατοικοι πρεπει ναδρασουμε
    διαφορετικα μηπως και καταλαβουν
    καποτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΚΟΙΝΟΤΑΡΧΗ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΖΑΦΤΣΑ ΚΑΙ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΛΥΖΙΑΣ ΕΧΕΙΣ ΖΗΤΗΣΕΙ ΕΥΘΥΝΕΣ ΦΙΛΕ ΠΑΝΟ?? ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΝΑΡΧΑΙΟ ΔΙΚΤΥΟ ΥΔΡΕΥΣΕΩΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ? ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΤΟΙ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΠΙΣΩ. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΝ ΤΙΣ ΓΩΤΡΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΑΝΩ ΚΑΝΤΗΛΑΣ?? ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΣΤΑ ΚΑΦΕΝΕΙΑ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΟΤΙ ΘΑ ΤΙΣ ΒΑΛΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑ??
    ΜΑΥΡΟ ΟΛΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. OΤΑΝ ΑΝΕΒΕΙ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΙ Ο ΓΑΛΟΥΝΗΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΣΟΥΜΕ ΠΑΛΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΟ ΛΑΛΙΣΤΑΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ ΠΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΚΑΝΕ ή ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΜΕΣΩΣ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ...ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ; ΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΠΟΥ ΕΝΑ ΧΩΡΙΟ 1000 ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΔΕΝ ΠΙΝΕΙ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΡΜΕΟ ΜΕΡΙΚΩΝ "ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΩΝ " ΤΗΣ Α.ΚΑΝΔΗΛΑΣ ; ΠΑΡΕΤΗΘΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ . ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΟΛΗΤΕΥΣΗ. ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΕΙΣΤΕ ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ ΣΤΟ ΑΡΧΟΝΤΟΧΩΡΙ. ΠΑΝΟ ΚΑΚΟΥΡΗ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΠΙΣΩ . ΤΡΑΒΑΤΟ ΜΕΧΡΙ ΤΕΡΜΑ. ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΔΑΕΙΣ ΠΕΡΙ ΘΕΜΑΤΩΝ Ο.Τ.Α
    ΚΑΙ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΩΝ ΕΝ ΑΘΗΝΑΙΣ ΑΡΧΟΝΤΟΧΩΡΙΤΩΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΨΑΕΙ , ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ, ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΧΩΡΙΟ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΠΡΙΤΣΙΑ 5-6 "ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΩΝ" ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΩ ΚΑΝΤΗΛΑ.ΚΑΙ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. αγαπητε 10.09π.μ οι πρώην που αναφέρεις καταδικαστήκανε για ΠΑΝΤΑ ασπ το χωριο μας. Η σημερινη αρχή εκλέχτηκε να πράξει καλύτερα απο τους πρώην που αναφέρετε.Νιώθετε καλά που τρια χρόνια ο Δήμαρχος κ. ΣΑΜΑΡΑΣ δεν εχει κάνει τίποτα για το νερο στο ΑΡΧΟΝΤΟΧΩΡΙ ; ή κουβαλάτε την εμπαθεια σας για τους πρώην του Αρχοντοχωρίου και δεν μένετε στην ουσία , οτι ΔΙΨΑΕΙ ενα ολόκληρο χωριό !!! Ναι φταίνε οι πρώην !! οι νύν τι κάνανε όμως τώρα 3 χρόνια ; Οι πολίτες 3 χρόνια τι κάνανε ; Πρεπει να γίνει ΛΑΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ στο χωριο και να πάμε ΟΛΟΙ μας να κανουμε κατάληψη του Δημαρχείου. Προσωπικά λυπάμαι γιατι περίμενα απο τους νύν ( μιας και τους ψήφισα) καλύτερα πράγματα. Δυστυχώς αποδείχτηκαν πολύ λίγοι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το θετικό της δημοσίευσης του προβλήματος με το νερό, είναι η κινητοποίηση των κατοίκων και η συλλογή υπογραφών για την υποβολή μυνητήριας αναφοράς, σε βάρος του Δημάρχου, μελών Δημοτικού Συμβουλίου και κατά παντός υπευθύνου.
    Άντε μπας και βγει κάτι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Το θετικό της δημοσίευσης είναι η μεγάλη κινητοποίηση των κατοίκων του Αρχοντοχωρίου, για τη συλλογή υπογραφών, προκειμένου να κατατεθεί μηνυτήρια αναφορά στον Εισαγγελέα. Η μήνυση στρέφεται εναντίον του Δημάρχου, μελών του Δημοτικού Συμβουλίου και κατά παντός υπευθύνου.
    Αντε μπας και βγει κάτι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΕΔΩ ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ ΑΣΤΑΚΟΣ ΕΔΡΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΕΧΕΙ ΔΙΑΚΟΠΗ ΝΕΡΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΒΓΑΖΟΥΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΟΤΙ ΣΤΕΡΕΨΕ Η ΛΑΜΠΡΑ[ΠΗΓΕΣ] ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΟΥΝ ΟΙ ΑΣΧΕΤΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τοσα χρόνια κοιμόμαστε όλοι..Πιστεύω ότι ήρθε ο καιρός να γίνεΙ κάτι ώστε να λυθεί αυτό το πρόβλημα.Μας έχουν κάνει να αποφεύγουμε να ερθουμε στον τόπο μας..Είναι ΝΤΡΟΠΗ στο 2013 να μην έχεις νερό όχι να πιεις αλλά ούτε καν να πλύθεις..Και πάλι ντροπή στην τωρινή δημοτική αρχή αλλά και σε όλες τις προηγούμενες που αδιαφόρησαν εντελώς για ένα τόσο σημαντικό θέμα.Σημαντικό για εμάς-ασήμαντο γι αυτούς όπως φάνηκε και φαίνεται ακόμα και σήμερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ Η ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΑΠΟ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΑΡΧΟΝΤΟΧΩΡΙΟΥ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΘΑ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΣΤΟ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ
    ΛΕΥΚΑΔΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. EXEI 4 DHMOTIKOYS ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ Η ΖΑΦΤΣΑ Ο ΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ? ΠΟΥ ΠΙΕΖΟΥΝ ? ΠΟΙΑ Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥS?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΧΩΡΙΑΝΟΙ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΧΑΡΑΜΟΦΑΗΔΕΣ ΕΞΩ!!!ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΕ ΟΡΑΜΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Υπαρχουν ανθρωποι αφθαρτοι που εχουν ασχοληθει με νομαρχεια και περιφερια και πρεπει να μπουν μροστα για το καλο του τοπου.Οιιδιοι δεν εχουν να προσφερουν τιποτα οτι ειχαν να προσφερουν τους δοθηκε η ευκαιρια .ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ ΝΕΟΥΣ ΑΝΘΩΠΟΥΣ,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΣΗΜΕΡΑ ΤΙΜΩΡΕΙΤΑΙ ΤΟ ΑΡΧΟΝΤΟΧΩΡΙ ΑΥΡΙΟ ΚΑΠΟΙΟ ΑΛΛΟ ΧΩΡΙΟ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ
    Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΕΚΔΙΚΗΤΑΙ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΤΗΣ ΔΟΞΑΣΤΕ ΤΗΝ











    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ναι , υπάρχουν άνθρωποι αγαπητέ 8.53π.μ που έχουν ασχοληθεί με την Νομαρχία, Περιφέρεια , Δημαρχίες κ.λπ , και των οποίων η πορεία τους είναι αγνή , ανιδιοτελής και τίμια.Πιθανόν να θέλουν να προσφέρουν ξανά με την ίδια ζέση και θέρμη...Φοβάμαι οτοι , αυτούς τους ανθρώπους ,οι συμπατριώτες μας θα τους "πουλήσουν" και θα τους εκθέσουν , γιατί κακά τα ψέματα είμαστε λίγο πολύ επιρρεπείς "φιλαργυρώνυτοι" και παραβλέπουμε τις αξίες και τις ικανότητες που έχουν τέτοιοι άνθρωποι και , σπεύδουμε να "αγκαλιάσουμε" μετριότητες ή κομματικά φερέφωνα που μας προτείνουν.Πράγμα που ήδη έχουμε πράξει στις τελευταίες δημοτικές εκλογές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΠΟΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ? ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΠΑΤΗΣΟΥΝ ΤΟ ΠΩΔΑΡΑΚΙ ΤΟΥΣ 2 ΜΗΝΕΣ ΣΤΗ ΖΑΦΤΣΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΤΕΡΜΑ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ .ΟΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΑΝ ΗΤΑΝ ΠΑΜΕ ΓΙ΄'ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΠΟΤΕ ΜΕ ΤΑ ΚΟΙΝΑ. ΝΕΟΙ ΚΑΙ ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΗΣ. ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΑΣ ΚΑΤΣΟΥΝ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Από ότι πληροφορούμαι ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου διέθεσε την γεώτρηση του για παροχή νερού στο άρχοντοχωρι εώς ότου αποκατασταθεί το πρόβλημα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Καμία αντίρρηση αγαπητέ 6.07μ.μ . Μπες εσύ μπροστά και σε ακολουθούμε ΟΛΟΙ μας. Άραγες γνωρίζεις τι εστί Ο.Τ.Α ; "ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ" ; ,ΕΚΠΟΤΑ ; Προσωπικά αμφιβάλλω. Απλά εμφορίσαι - λόγω ανεπαρκείας σου- απο εμπάθεια για ανθρώπους καλύτερους σου και που προσέφεραν ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΩΣ στα κοινά και μάλιστα με πολλές, μα με πολλές οικονομικες θυσίες , γνωστές στους πάντες , τουλάχιστον στην ΑΛΥΖΙΑ! Μην τα ισοπεδώνετε όλα . Δεν είναι όλος ο κόσμος "λαμόγια" και "λωποδύτες". Εμπρός λοιπόν μπές μπροστά , κάνε μια διακήρυξη αρχών των πιστεύων σου και θα σε ακολουθήσουμε.
    ΜΕΜΟΣ Ν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. και τι είναι κύριε 9:32 το δίκτυο υδρεύσεως αποχέτευση να βάζουν ότι νερό θέλουν μέσα?? είναι κατάλληλων προς πόσιν το νερό αυτό?? ποιος το βεβαιώνει αυτό? Α ρε κατακαημένη Ζάφτσα τι έχεις να τραβήξεις ακόμη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  21. Η ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ,ΜΕ ΤΟ ΗΘΟΣ, ΜΕ ΤΗ ΘΕΛΗΣΗ,ΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΓΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΚΑΙ ΤΗ ΓΝΩΣΗ.ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΕΙΣ ΤΟ ΤΡΟΧΟ ΚΑΙ ΤΗ ΦΩΤΙΑ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ.(Π.Χ.ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΘΕΣΕΙΣ ΕΙΔΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΕΜΜΙΣΘΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΧΟΥΝ ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑ,ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ,ΛΥΣΕΙΣ). Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΚΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΔΡΑΣΗ. ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΙΔΑΤΕ ΤΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΑΙΡΕΤΟΥΣ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ;ΑΠΟΔΥΝΑΜΩΣΑΝΕ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΑΦΗΝΟΥΝ ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟ ΝΑ ΒΟΥΛΙΑΖΕΙ.ΣΥΜΦΩΝΩ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΠΙΚΡΟΤΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΑΛΛΑ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΤΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΠΛΟΥΤΙΖΟΥΝ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ,ΧΩΡΙΣ ΣΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΟΥΣ ΝΑ ΛΕΕΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ,ΜΕ ΤΡΟΠΟ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΠΙΟΕΣ ΦΟΡΕΣ ΥΠΟΠΤΟ.
    ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΗΜΑ ,ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ,ΘΕΛΕΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ.
    ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ
    ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
    ΕΠΙΜ Β ΚΥ ΑΣΤΑΚΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Kε ΜΕΜΟ ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΗΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΜΠΩ ΜΠΡΟΣΤΑ .ΑΛΛΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΜΑΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ(ΟΧΙ ΗΛΙΚΙΑΚΑ,ΑΛΛΑ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΑ)ΠΟΥ ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΘΑ ΑΓΚΑΛΙΑΣΟΥΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ.ΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΙΧΑΝ ΟΡΕΞΗ ΓΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ .ΑΝ ΤΩΡΑ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ,ΤΟΤΕ ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΡΟΤΙΜΩ ΝΑ ΜΑΙ Ο ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ .ΑΠΛΑ ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΑΝ ΤΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΑ ΚΑΙ ΑΝ ΘΑ ΑΦΗΝΑΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΠΑΙΔΑΓΩΓΗΘΟΥΝ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΤΟΜΑ. ΦΙΛΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Αγαπητέ κ. 6.57μ.μ δεν έχω καμία αντίρρηση με τα νέα παιδιά.Και βλέπω οτι ασθμένως το διορθώνεις και απαγκιστρώνεις την ηλικία και το τοποθετείς σε ορθή βάση (ιδεολογικά). Ισα-ίσα...τους νέους τους στηρίζω εμπράκτως με ιδιαίτερη ζέση και, αντίρρηση έχω με την ισοπεδοτική σας λογική που καταγράφετε πιο πάνω [25-7-2013 και ωρα 6.07μ.μ ] και που λέτε ορθά κοφτά : ΤΕΡΜΑ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΚΙ ΑΝ ΗΤΑΝΕ...Δηλαδή μας λέτε οτι κάποιοι παλιοί που εθήτευσαν στην τοπική αυτοδιοίκηση ,πολέμησαν το σύστημα και , εξακολουθούν να πορεύονται με ήθος και εγνωσμένη εντιμότητα δεν είναι ικανοί να ασχοληθούν με τα κοινά ; Αν ναί ; εδώ είναι η διαφωνία μας αγαπητέ μου. Δεν είναι όλοι οι παλιοί το ίδιο με 3-4 περιπτώσεις "λαμογιών " τους οποίους αναντίρρητα και μέμφομαι αλλά και οικτήρω. Και πουθενά δεν υιοθετώ οτι οι καλύτεροι άνθρωποι είναι οι κλέφτες και τα λαμόγια.ΠΟΥΘΕΝΑ ! Διάβασε σε παρακαλώ την άποψη μου καλύτερα . Πως βγάζεις έτσι τέτοια αυθαίρετα συμπεράσματα και ρωτάς αν τα πρότυπα μου ειναι σωστά ; Φίλτατε, να ξέρεις οτι τα λαμόγια τα πολέμησα και με κόστος οικονομικό...και με φθορά της υγείας μου.Και τα πολεμώ. Μου αρκεί το γεγονός οτι οι συγχωριανοί , οι συνδημότες και οι Ξηρομερίτες φίλοι μου, εξακολουθούν να με κοιτάζουν στα μάτια όπως πρώτα και μάλιστα την σήμερον ημέρα που υπάρχουν και συγκρινόμενα μεγέθη ( οικονομική κατάσταση όλων μας κ.λπ) με εκτιμούν ακόμη περισσότερο γιατι βλέπουν στο πρόσωπό μου μια αψεγάδιαστη και σταθερή πορεία.
    ΜΕΜΟΣ Ν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. κ. 6.57 δεν σας βλέπω ομως να παίρνετε θέση για την έλλειψη νερού στο Αρχοντοχώρι ; Αλήθεια είστε ικανοποιημένος που 1500 άτομα στο Αρχοντοχώρι κατακαλόκαιρα διψούν και υποφέρουν; Είμαι περίεργος να δω την θέση σας σαυτό που ερωτάσθε.
    ΜΕΜΟΣ Ν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΤΙ ΜΑΣ ΛΕΤΕ... ΠΑΛΙΟΙ Κ ΝΕΟΙ ΟΛΟΙ ΙΔΙΟΙ ΕΙΝΑΙ, ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΣΗΚΩΝΕΤΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ!!! ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΙΔΙΟ... ΔΙΨΑΕΙ ΤΟ ΑΡΧΟΝΤΟΧΩΡΙ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ! ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΤΙ ΜΑΣ ΛΕΤΕ... ΠΑΛΙΟΙ Κ ΝΕΟΙ ΟΛΟΙ ΙΔΙΟΙ ΕΙΝΑΙ, ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΣΗΚΩΝΕΤΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ!!! ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΙΔΙΟ... ΔΙΨΑΕΙ ΤΟ ΑΡΧΟΝΤΟΧΩΡΙ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ! ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Kε Μέμο ,την ανικανότητα, την έλλειψη σχεδιασμού και το θράσσος σχολιάζω για ένα από τα θέματα του χωριού μας(που δεν είναι και το μόνο).Αν διαβάσατε προσεκτικά και εσείς : είμαστε μαζί με αυτούς με συναίσθηση της ευθύνης τους(παλιούς και νέους).Επειδή , έχω συγγενείς στη Ζάβιτσα η θέση μου είναι ξεκάθαρη.Επίλυση του προβλήματος άμεσα και κατανομή ευθυνών αν υπάρχουν.Αν πάλι ,είστε ευχαριστημένος από το σημερινό σκηνικό ,λυπάμαι δεν μπορώ να σας μεταπείσω.Αν όχι κάντε τον αγώνα σας για την ανατροπή της πάγιας κατάστασης (ίσως η ενίσχυση νέων να είναι ένα μέτρο , όχι το μόνο , η πείρα ανθρώπων στην αυτοδιοίκηση με γνώμονα το κοινό καλό είναι το άλλο και άλλες παραμέτρους που καθορίζουν το μέλλον του τόπου μας).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ Τ.Κ.ΑΡΧΟΝΤΟΧΩΡΙΟΥ 11.30 Π.Μ. ΚΑΤΑΘΕΤΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΛΕΥΚΑΔΟΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑΤΙ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΔΕΝ ΕΚΤΕΛΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΥΔΑΤΩΝ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΠΡΕΙΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΛΟΥΝΤΑΙ 500 ΚΥΒΙΚΑ ΝΕΡΟΥ ΤΟ 24ΩΡΟ ΑΠΟ ΤΗΣ ΓΕΩΤΡΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΚΑΝΔΥΛΑΣ.Η ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΕΧΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΟΥ ΑΡΧΟΩΤΟΧΩΡΙΟΥ,ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΟ Τ.Κ.ΑΡΧΟΝΤΟΧΩΡΙΟΥ ΘΑ ΠΑΡΑΒΡΕΘΕΙ Η ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ, Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Σ. ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ ΚΑΙ ΔΥΟ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ.Η ΔΥΟ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΓΙΑΤΙ ?ΜΗΠΩΣ ΦΟΒΙΖΕΙ Η ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ? ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΘΑ ΔΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ακαταλαβίστηκα πράγματα...ο προεδρος του Αρχοντοχωρίου καταγγέλλει στον εισαγγελέα και καλά κάνει , την δημοτικη αρχή , επειδή δεν εκτελείται η αποφαση της Περιφέρειας για άντληση 500 κυβικών απ τις πηγες της Ανω Κανδήλας και μαζί του βρίσκονται στη Λευκάδα και ο Προεδρος του Δ.Σ και η Αντιδήμαρχος ;Πως ειναι δυνατόν να καταγγέλλεις στον εισαγγελέα τη δημοτικη αρχή και παράλληλα στον εισαγγελλέα να είναι και η δημοτική αρχή να καταγγέλλει τον εαυτό της ; ( ο αντιδήμαρχος είναι δημοτικη αρχή. ο πρόεδρος Δ.Σ , ΌΧΙ ). Αυτα δεν μας λέτε πιο πάνω ;Πολύ μπερδεμενα πράγματα... Σημασία εχει οτι το Αρχοντοχώρι τρια χρόνια τωρα έχει να πιεί νερό κατάλληλο προς πόσιν !! Και σήμερα 29-7-2013 μπήκε το νερό στη δεξαμενη( το ακατάλληλο προς πόσιν νερό )ίσα ίσα να πλένονται ο κόσμος και να ποτίζουν τα ζωντανά τους. Τριτοκοσμικές καταστασεις και ΟΥΔΕΜΙΑ ενημερωση για το προβλημα απο τον κ.Δήμαρχο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΖΗΤΗΣΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΤΩΝ ΓΕΩΤΡΗΣΕΩΝ ΤΗΣ ΑΝΩ ΚΑΝΔΗΛΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΕΙΧΝ ΣΥΜΒΕΙ ΔΙΑΦΟΡΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο