Τρίτη 23 Ιουλίου 2013

«Μίλησε» το καλάσνικοφ του Κόλα – νέες φωτο με το πτώμα του δραπέτη

Σε κύκλο το ραδιοφωνάκι του νεκρού δραπέτη Κόλα

-Τα αποτελέσματα των βαλλιστικών εξετάσεων έδειξαν που χρησιμοποίησε ο Κόλα το καλάσνικοφ
- Ο δραπέτης ενημερωνόταν διαρκώς για τις έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. και το κλίμα που επικρατούσε στην περιοχή
- Ο Κούπα που πρόλαβε να διαφύγει δεν έχει τραυματιστεί, λέει η αστυνομία που συνεργάζεται με τον στρατό

      Η αστυνομία ανακοίνωσε χθες το απόγευμα τα αποτελέσματα των βαλλιστικών εξετάσεων, που έδειξαν που είχε χρησιμοποιήσει το καλάσνικοφ που βλέπετε στην επόμενη φωτογραφία ο Μάριαν Κόλα. Όπως διαπιστώθηκε δεν είχε σκοτώσει με αυτό την άτυχη Κατερίνα από τα Ίσθμια και τον αστυνομικό Γιώργο Ανδριτσόπουλο στο Δίστομο, αλλά είχε πυροβολήσει τουλάχιστον 23 φορές με αυτό.
       Στον Επόμενο πίνακα βλέπετε που είχε χρησιμοποιήσει το καλάσνικοφ ο Αλβανός:
ΚΑΛΥΚΕΣ
ΜΕΡΑ
ΣΥΜΠΛΟΚΗ – ΜΕΡΟΣ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΚΑΛΥΚΕΣ
6
21-07-2013
Ενέδρα αστυνομικών στην Βροσύνα Ιωαννίνων
8
16-06-2013
Συμπλοκή με αστυνομικούς στη Βοιωτία
3
05-07-2013
Μπλόκο αστυνομίας στην Άρτα
6
05-07-2013
Σε κλεμμένο αγροτικό που άφησαν στην Φιλιππιάδα



        Οι νέες φωτογραφίες που έρχονται στο φως, δείχνουν ότι ο Μάριαν Κόλα είχε μαζί του ένα ραδιοφωνάκι για να ενημερώνεται και να μαθαίνει το κλίμα που επικρατεί στην περιοχή. 
     
         Όπως φαίνεται εκτίμησε ότι οι έρευνες αστυνομίας και στρατού στην περιοχή έχουν ατονίσει και πήρε την απόφαση να κινηθεί με τον Ιλίρ Κούπα τα ξημερώματα της Κυριακής, όπου η ομίχλη σκέπαζε τα πάντα.
    Από χαρτομάντηλα μέχρι όπλα δίπλα στο άψυχο σώμα του Μάριαν Κόλα 

Τα ευρήματα, οι διαπιστώσεις και οι έρευνες
Εκτός από το ραδιοφωνάκι, οι αστυνομικοί βρήκαν πάνω στο άψυχο σώμα του Κόλα το κινητό του τηλέφωνο. Όλες αυτές τις μέρες, ο επικεφαλής των δραπετών έβγαζε την μπαταρία και την κάρτα sim για να μην εντοπίζεται, αλλά σύμφωνα με αστυνομικές πηγές υπήρξαν φορές που ο Κόλα συναρμολογούσε το κινητό του και συνομιλούσε με συνεργούς του. Οι αστυνομικοί, θα εξετάσουν τις κλήσεις, για να διαπιστώσουν ποιοι ήταν οι συνεργοί αλλά και ποιο ήταν το κρησφύγετό τους.

     Ο σύντροφός του, Ιλίρ Κούπα πρόλαβε να διαφύγει και σύμφωνα με αστυνομικές πηγές δεν έχει τραυματιστεί. Ο Ιλίρ Κούπα που βρισκόταν σε απόσταση 100 μέτρων από τον Κόλα, πέταξε ένα σακίδιο και το αλεξίσφαιρο γιλέκο. Μέσα στο σακίδιο οι αστυνομικοί βρήκαν παπούτσια και ένα τάπερ με μαγειρεμένα φαγητά (πατάτες και ρύζι)
     Σύμφωνα με πληροφορίες ο Ιλίρ Κούπα πίεζε τον Μάριαν Κόλα να επιστρέψουν στην Αλβανία, αλλά ο επικεφαλής των δραπετών αντιδρούσε, αφού γνώριζε ότι στην πατρίδα του, κάποιοι περίμεναν να τον σκοτώσουν. Παρά τη διαφωνία τους, ο Ιλίρ Κούπα παρέμεινε δίπλα του μέχρι τέλους.

– ΦΩΤΟ από crimesonair

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο