Δευτέρα, 29 Ιουλίου 2013

Λειτουργεί το νέο Νοσοκομείο Aγρινίου

      Σημαντική ημέρα για τον τομέα της Υγείας στην Αιτωλοακαρνανία είναι η σημερινή καθώς πλέον τέθηκε σε λειτουργία το νέο Νοσοκομείο Αγρινίου. Μετά από δεκαήμερη διαδικασία μεταφοράς η μετεγκατάσταση ολοκληρώθηκε και το έργο δόθηκε ουσιαστικά προς χρήση στους πολίτες.
    Το Νοσοκομείο λειτουργεί σχεδόν πλήρως, υποδέχεται πλέον και τα  επείγοντα  περιστατικά ενώ απέμεινε η λειτουργία της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας  η οποία θα ξεκινήσει σε 7-10 ημέρες και ως τότε τα συμβάντα θα αντιμετωπίζονται στις όμορες νοσηλευτικές μονάδες.............    Εκκρεμεί εξάλλου η μεταφορά της Μονάδας Τεχνητού Νεφρού η οποία θα γίνει στο τέλος της τρέχουσας εβδομάδας.
     Το μείζον είναι πως η πλέον σύγχρονη μονάδα Υγείας είναι προς χρήση στους πολίτες και για τα επιμέρους προβλήματα, κυρίως οργανωτικής φύσεως,  που θα παρουσιάζονται οι αρμόδιοι  είναι σε ετοιμότητα για να τα αντιμετωπίσουν
     Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι πως στο χώρο βρίσκονται 12 τεχνικοί μηχανημάτων ώστε να συνδράμουν αν απαιτηθεί στη χρήση του νέου εξοπλισμού από τους εργαζόμενους.


3 σχόλια:

Ελευθέριος είπε...

Αχρείαστο να είναι!!!

ΞΗΡΟΜΕΡΙΤΙΣΣΑ ΑΠ ΤΟΥ ΖΩΓΡΑΦΟΥ. είπε...

ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΣΟΙ ΘΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΕΞΙΤΗΡΙΟ ΑΠ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΒΡΕΙ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΟΥΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥ. Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ ΚΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΟΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΝΟΣΗΛΕΥΤΕΙ ΣΤΟ ΠΑΛΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΙ Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΟΛΩΝ ΗΤΑΝ ΑΡΙΣΤΗ. Κ Α Λ Ο Ρ Ι Ζ Ι Κ Ο.

Ανώνυμος είπε...

ta paralete tipota den litoyrgi ekei imoyn simera