Τρίτη, 30 Ιουλίου 2013

Έξαλλοι με την παρουσία στελέχους του ΠΑΣΟΚ στην εκδήλωση της Χρυσής Αυγής στην Κατούνα

           Πριν από λίγη ώρα ξεκίνησε η συνεδρίαση της Νομαρχιακής Επιτροπής Αιτωλ/νίας του ΠΑΣΟΚ και όπως φαίνεται ένα από τα πρώτα ζητήματα που θα την απασχολήσουν σχετίζεται με την στάση στελέχους από το Ξηρόμερο που παραβρέθηκε στην εκδήλωση της Χρυσής Αυγής στην Κατούνα, το περασμένο Σάββατο.

           Συγκεκριμένα στην πρόσφατη εκδήλωση της Χρυσής Αυγής στο πρώην δημαρχείο Μεδεώνος παρέστη στέλεχος του ΠΑΣΟΚ από το Ξηρόμερο (σ.σ. απο την Κατούνα), που πρόσφατα εξελέγη στην Δημοτική Οργάνωση του κόμματος στον δήμο Ακτίου – Βόνιτσας..........


       Το συγκεκριμένο στέλεχος, χωρίς να έχει συνεννοηθεί από πριν με κανέναν, παραβρέθηκε και πήρε το λόγο στην εκδήλωση της Χ.Α. και σε ένα πολύ εχθρικό κλίμα με γιουχαΐσματα και συνθήματα επιχείρησε να μιλήσει για το αγροτικό πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ ζητώντας απαντήσεις για το αντίστοιχο πρόγραμμα της Χ.Α.!
         Το περιστατικό συζητιέται ευρέως στην Κατούνα και έφτασε και στα αυτιά των μελών της Νομαρχιακής, που δηλώνουν έκπληκτα με την στάση του συγκεκριμένου στελέχους και την απόφαση του να «νομιμοποιήσει» πολιτικά την εκδήλωση του ακραίου σχηματισμού. 
         Σύμφωνα με πληροφορίες το περιστατικό αναμένεται να συζητηθεί στη σημερινή συνεδρίαση της Νομαρχιακής Επιτροπής, που έχει συγκληθεί για να εκλέξει νέον Γραμματέα. 
      Αναμένεται  η κλήση του «ελεγχόμενου» για την στάση του στελέχους του ΠΑΣΟΚ για εξηγήσεις και από εκεί και πέρα πιθανότατα να ενεργοποιηθούν διαδικασίες για την διαγραφή του από την θέση του στην Δημοτική Οργάνωση.


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

δηλαδή τι έπρεπε να κάνει ο Πάνος ο Καλογιάννης ; να ζητήσει άδεια π.χ απ τον Τζοχατζόπουλο ή τον Μαντέλη ή τον Τσουκάτο ; καλά έκανε και πήγε. εκπροσωπούσε τους αγρότες της Κατούνας και πήγε σε μια συγκέντωση ενός κόμματος δημοκρατικά εκλεγμένου.αν αυτές οι απόψεις - περι απαγορεύσεως σε εκδηλώσεις άλλων κομμάτων - δεν είναι φασίζουσας νοοτροπίας τότε τι μπορεί να είναι ; δηλαδή εγω που έχω φίλους Χρυσαυγίτες και συναδέλφους στη δουλεια δεν πρέπει να τους ομιλώ ; Αίσχος κύριοι αν αυτο που ισχυρίζεσθε λέγεται δημοκρατία!
ΜΕΜΟΣ Ν.