Τρίτη 30 Ιουλίου 2013

Συναυλία του Αλέξανδρου Μπελλέ στη Βόνιτσα

    Την Κυριακή  4 Αυγούστου 2013, ώρα 21:00μμ. στην Κουκουμίτσα. Υπό την αιγίδα του Κέντρου Κοινωνικής μέριμνας και ανάπτυξης του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας.

     Ο Αλέξανδρος Μπελλές και η μπάντα του θα παρουσιάσουν για πρώτη φορά στην Βόνιτσα τραγούδια από τον πρώτο του δίσκο "Σαν Έρθεις", αλλά και διασκευές κομματιών Ελλήνων συνθετών όπως του Γ. Μαρκόπουλου, Μ. Θεοδωράκη, Σ. Ξαρχάκου, Δ. Σαββόπουλου και άλλων..............


  
  Ο Αλέξανδρος Μπελλές και η μπάντα του, αυτό το καλοκαίρι ταξιδεύουν στην Ελλάδα και παρουσιάζουν ένα μοναδικό μουσικό πρόγραμμα, με τραγούδια από τον πρώτο δίσκο του νέου ταλαντούχου ερμηνευτή, με τίτλο «Σαν Έρθεις», αλλά και διασκευές κομματιών Ελλήνων συνθετών όπως του Γ. Μαρκόπουλου, Μ. Θεοδωράκη, Σ. Ξαρχάκου, Δ. Σαββόπουλου και άλλων.
   Ένα πρόγραμμα που θα μας ταξιδέψει στα μονοπάτια της folk ελληνικής μουσικής με νέο ήχο, rock ενορχήστρωση και φωνές ηλεκτρικές.
   Μια παράσταση με τραγούδια ερμηνευμένα από μια σπουδαία φωνή. Τη φωνή που ξεχώρισε ο Γιάννης Μαρκόπουλος ο οποίος επέλεξε τον Αλέξανδρο Μπελλέ ως βασικό ερμηνευτή των μεγάλων του έργων "Θητεία", "Ιθαγένεια", "Χρονικό", "Ανεξάρτητα" και "Ελεύθερους Πολιορκημένους"

     Μαζί με τον Αλέξανδρο Μπελλέ, στη σκηνή θα βρεθούν πέντε δεξιοτέχνες μουσικοί και η Αντιγόνη Μπασακάρου που με την αφοπλιστική ερμηνεία της στοχεύει στην καρδιά των τραγουδιών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: