Τρίτη 30 Ιουλίου 2013

Χωρίς τηλέφωνο ηλικιωμένη με προβλήματα υγείας στον Μαχαιρά Ξηρομέρου

           Χωρίς τηλέφωνο είναι εδώ και 10 μέρες μια ηλικιωμένη γυναίκα με σοβαρά προβλήματα υγείας, 83 ετών στον Μαχαιρά Ξηρομέρου
    Οι κάτοικοι στον Μαχαιρά κάνουν έκκληση για άμεση επίλυση του θέματος, αφού πρόκειται για μια γυναίκα άρρωστη, που έχει αφεθεί στο έλεος του θεού απομονωμένη από τον έξω κόσμο.
      Οι κάτοικοι  διαμαρτύρονται καθώς η απουσία επικοινωνίας δυσχεραίνει αφάνταστα την καθημερινότητα της άρρωστης γυναίκας  η οποία αδυνατεί να εξασφαλίσει τα φάρμακά της, να συμβουλευθεί τηλεφωνικά το γιατρό ακόμη και να επικοινωνήσει με τα παιδιά της σε περίπτωση ανάγκης........      Την ευθύνη την έχει η αρμόδια υπηρεσία του ΟΤΕ, η οποία δυστυχώς, παρά του ότι έχει καταγγελθεί η βλάβη κι ενώ η ηλικιωμένη έχει πληρωμένο το λογαριασμό μέχρι σήμερα αδρανεί.

      Το συμπέρασμα είναι ότι ο λαός υποφέρει από την αδιαφορία των υπηρεσιών, τις οποίες και στο παρελθόν, αλλά  και σήμερα πληρώνει αδρά….

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Συγχαρητήρια στο παληκάρι τον στρατιωτικό τον Κολοβό από τον μαχαλά. Όταν έμαθε το πρόβλημα της γριούλας, έφυγε μαζί με τη γυναίκα του την αντιδήμαρχο πήγε στον Μαχαιρά βρήκε τον πρόεδρο βρήκαν το σπίτι και αποκατέστησε μόνος του τη βλάβη αφού διαπίστωσε ότι ήταν κομμένο το καλώδιο σε δύο μεριές.Η γιαγιά έχει πλέον τηλέφωνική σύνδεση και μίλησε με τα παιδιά της που τόσο ανησυχούσαν. Όλος ο Μαχαιράς μιλάει γιαυτό το θέμα σήμερα με την άμεση ευαισθητοποίηση της αντιδημάρχου και του συζύγου της. Να τους έχει ο Θεός καλά.

Ανώνυμος είπε...

ΔΗΛΑΔΗ ΑΝ ΧΑΛΑΓΕ ΤΟ ΨΥΓΕΙΟ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΕΙ Ο ΜΑΓΓΙΝΑΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ?
ΓΙΑ ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ ΛΙΓΑΚΙ.

Ανώνυμος είπε...

Συγχαρητήρια στην αντιδήμαρχο κ Ευθυμία Καραπάνου Κολοβου και στον αντρα της Χρηστο Κολοβο γι αυτο που εκαναν.
Να σας εχει ο θεος παντα καλα και παλι ΜΠΡΑΒΟ

Ανώνυμος είπε...

Σήμερα το πρωί στην Μπαμπινη που έπινα καφέ στο καφενείο το θέμα που μονοπωλούσε ήταν '' η νεράιδα και το παλικάρι ''

Ανώνυμος είπε...

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο ζεύγος Κολοβού.
Μαχαιριώτης

Ανώνυμος είπε...

nai file kai giati oxi gia to psigio gia mia anhmporh grioyla. eimaste koinonia shmera? xauhke o antropismos. kati san esena kai ton mpampinioth ton xalasan.