Τρίτη 30 Ιουλίου 2013

Μαρία Τριανταφύλλου: Να αντιμετωπιστεί το ζήτημα των ασφαλιστικών εισφορών των αυτοκινητιστών ΤΑΞΙ

     Η κυρία Μ. Τριανταφύλλου, έθεσε με αναφορά της, το ψήφισμα των σωματείων ταξί Αιτωλοακαρνανίας, υπόψη των  υπουργών Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας και Οικονομικών. 
          Οι πρόεδροι των σωματείων ταξί ζητούν να μειωθούν στο μισό οι ασφαλιστικές εισφορές των οδηγών ταξί. Το 80% των επαγγελματιών αυτοκινητιστών αδυνατούν να ανταπεξέλθουν στις υποχρεώσεις τους και όπως αναφέρουν το μέτρο των δόσεων δεν μπορεί να αντιμετωπίσει το πρόβλημα.
    Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ζητάει να κοινοποιηθούν τα μέτρα τα οποία πρόκειται να λάβουν τα αρμόδια υπουργία ώστε να αντιμετωπιστεί το ζήτημα των ασφαλιστικών εισφορών των αυτοκινητιστών.
Η αναφορά όπως κατατέθηκε αναλυτικά:...........



Μαρία Τριανταφύλλου
Βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας

29/07/2013

Αναφορά
προς τους Υπουργούς
-Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας
-Οικονομικών
Θέμα: Αίτημα των Σωματείων ΤΑΞΙ του Νομού Αιτωλοακαρνανίας για μείωση κατά το ήμισυ των ασφαλιστικών εισφορών των επαγγελματιών αυτοκινητιστών ώστε να μπορούν να αντεπεξέλθουν στην καταβολή τους στη δύσκολη οικονομική συγκυρία που διανύει η χώρα.

    Κύριε υπουργέ,
  ποια είναι τα μέτρα που πρόκειται να λάβετε ώστε να αντιμετωπιστεί άμεσα το ζήτημα που θέτουν οι τα Σωματεία ΤΑΞΙ του Νομού Αιτωλοακαρνανίας;   
Επισυνάπτουμε το ψήφισμα των Σωματείων ΤΑΞΙ του Νομού Αιτωλοακαρνανίας:





1 σχόλιο:

  1. Τι συμφέροντα είναι αυτά και τι μεροληψίες? Μόνο οι αυτοκινητιστές είναι σε δύσκολη κατάσταση? Αρχίσανε τα συντεχνιακά και από το ΣΥΡΙΖΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο