Δευτέρα, 29 Ιουλίου 2013

ΝΑΟΑΣ: ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΜΑΘΗΜΑΤΑ WIND SURFING ΚΑΙ ΘΑΛΑΣΣΙΟΥ ΣΚΙ ΣΤΟΝ ΑΣΤΑΚΟ

      Θα γεμίσει με ιστιοσανίδες και με σκιέρ τις προσεχείς μέρες ο κόλπος του Αστακού αφού ο Ναυτικός Αθλητικός όμιλος Αστακού (ΝΑΟΑΣ) διοργανώνει σε επίδοξους σέρφερς του ανέμου και σε σκιέρ,  μαθήματα windsurfing και θαλάσσιου σκι. 
     Με στόχο την ευαισθητοποίηση της νεολαίας γύρω από τα θαλάσσια αθλήματα, ο ΝΑΟΑΣ θα παρέχει μαθήματα ιστιοσανίδας (windsurfing) και θαλάσσιου σκι.
      Όσοι θέλουν να διδαχθούν τα μυστικά των θαλάσσιων αθλημάτων μπορούν καθημερινά να δηλώσουν συμμετοχή στον έμπειρο εκπαιδευτή Παναγιώτη Καρελάκη στο τηλέφωνο 6976053501............Ξεκίνησαν τα μαθήματα ιστιοπλοΐας

       Ο ΝΑΟΑΣ ξεκίνησε την μύηση των νέων στη θάλασσα. Έτσι προσπαθώντας να φέρει κοντά τους νέους στο υγρό στοιχείο παρέχει μαθήματα ιστιοπλοΐας για αρχάριους. 
     Ήδη πολλά παιδιά από τον Αστακό και την ευρύτερη περιοχή έχουν εγγραφεί και γίνονται μαθήματα για  να γνωρίσουν το συναρπαστικό άθλημα της Αγωνιστικής Ιστιοπλοΐας και έτσι να ξεκινήσουν ένα συναρπαστικό ταξίδι στη θάλασσα που ελπίζουμε να τους συνοδεύει σε ολόκληρη τη ζωή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: