Κυριακή, 28 Ιουλίου 2013

Συναυλία των DILEMMA στο πανέμορφο DelMare στον Αστακό

     Οι DILEMMA με ξεχωριστές εικόνες και ήχους, ξεδιπλώνοντας συναισθήματα από τις πιο σκοτεινές ενδοσκοπήσεις μέχρι τον πιο φωτεινό λυρισμό, εμφανίζονται στο πανέμορφο DelMare στον Αστακό, το Σάββατο 3 Αυγούστου στις 22:00  με ελεύθερη είσοδο.
      Μετρώντας 10 χρόνια μουσικής πορείας και συναυλιών  και έχοντας 2 ολοκληρωμένα άλμπουμ στις αποσκευές τους, χαρίζουν ιδιαίτερες βραδιές. Ένα σπάνιο παιχνίδι ανάμεσα στην κλασική, την jazz, τη  newwave σκηνή  με rock αποχρώσεις.........    Τη βραδιά αυτή ακούγονται κομμάτια απ’ τις δισκογραφικές τους δουλειές καθώς και γνωστά αγαπημένα κομμάτια  από το χώρο της  jazz,  rock, newwave σκηνής, παραδοσιακά τραγούδια (μουσικές του κόσμου) προσαρμοσμένα  στο ύφος και τη μουσική τους ατμόσφαιρα.
     Εύγλωττοι, εκμυστηρευτικοί, αφοριστικοί, παράδοξοι, ερωτικοί, με λυρικές προεκτάσεις και ρυθμικές εναλλαγές ξεδιπλώνουν τη μουσική τους πρόταση με αναφορές στη ζωή, το θάνατο, την αγάπη και την απώλεια, τη θλίψη αλλά και τη χαρά. 
       Οι εμφανίσεις τους είναι ένας συνδυασμός μουσικής και απαγγελίας επιλεγμένων  αποσπασμάτων από τη λογοτεχνία και την ποίηση. Το debutalbum τους με τον τίτλο  “PENDULUM”,  κυκλοφόρησε τον Απρίλιο του 2009 από την cultroadrecords και απέσπασε εξαιρετικές κριτικές από τον μουσικό τύπο. Τον Απρίλιο του 2012 κυκλοφόρησε το δεύτερο τους album με τον τίτλο “RISEUP ” από την deadscarletrecords. Tο  album αυτό ηχογραφήθηκε τον Φεβρουάριο του 2011 στο HalfNoteJazzclub  της Αθήνας..

Οι DILEMMA είναι  :
Σωτήρης Τράγκας: φωνή, σαξόφωνο (τενόρο), φλάουτο, φυσαρμόνικα.
Πόπη Νταλαχάνη: φωνή, ακουστική κιθάρα, loops.Δεν υπάρχουν σχόλια: