Δευτέρα 8 Ιουλίου 2013

Γιορτή λήξης των Κατηχητικών Σχολείων της ενορίας του Αγίου Αθανασίου στην Κατούνα

       



        Πλημμύρισε η πλατεία Κατούνας, όπου χθες το βράδυ της Κυριακής 7 Ιουλίου 2013,  πραγματοποιήθηκε η Γιορτή λήξης των Κατηχητικών Σχολείων της ενορίας του Αγίου Αθανασίου, για το τρέχον Ιεραποστολικό έτος, παρουσία πλήθους παιδιών και γονέων. 
      Την γιορτή ευλόγησε ο Σεβ. Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ. Κοσμάς, ο οποίος είχε την ευκαιρία να διελεγχθεί με τα παιδιά, ενώ ευχαρίστησε τους Ιερείς και τους κατηχητές που έχουν αναλάβει το δύσκολο τομέα της κατήχησης, καθώς επίσης και τους παρευρισκομένους γονείς τόσο για την παρουσία τους, όσο και για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στην τοπική Εκκλησία για την κατήχηση των παιδιών τους...........



          Το πρόγραμμα της εορτής περιείχε Θεατρικό  από  την  Θεατρική  ομάδα  των Κατηχητικών της  ενορίας του Αγίου Αθανασίου: «Αγία Φιλοθέη η Αθηναία», Προβολή (D.V.D)  αφιερωμένο  στις  δραστηριότητες της ενορίας, τραγούδια  από  την  χορωδία  του  Ιερού  Ναού  Αγίου  Δημητρίου  Καινουρίου  υπό   την  διεύθυνση του  κου  Κων/νου Καμζέλα και έκλεισε με την παρουσίαση  Παραδοσιακών  χορών  από  τα  παιδιά  των  Κατηχητικών  Σχολείων.
      Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία του εκτός από τον  Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ. Κοσμά,  πάρα πολλοί ιερείς, ο Δήμαρχος Ακτίου Βόνιτσας Ν. Σολδάτος, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Κατούνας Κώστας Κασούρας, Αντιδήμαρχοι, Δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι, ο π. πρόεδρος του Συλλόγου Κατουνιωτών Βαγγέλης Κουτιβής  και πλήθος κόσμου. 
    Με το τέλος της εκδήλωσης ακολούθησε γεύμα σε όλους τους καλεσμένους. 



















































1 σχόλιο:

  1. Συγχαρητήρια στα παιδιά που ήταν υπέροχα σε όσα προχθές μας παρουσίασαν στην κεντρική πλατεία του χωριού μας και περισσότερο στον πατέρα Νεκτάριο Τριάντη, ο οποίος τόσα χρόνια είναι ένας ταπεινός εργάτης του Ευαγγελίου. Δόξα τω Θεώ που στην Κατούνα υπάρχουν ακόμα ιερείς οι οποίοι αισθανόμενοι την ευθύνη τους απέναντι στον Θεό, κάνουν αληθινή ιεραποστολή και ιδίως στον τομέα της νεολαίας, που είναι τόσο ευαίσθητος. Εύχομαι να δώσει ο Θεός και του χρόνου να ωφεληθούμε από τέτοιες δραστηριότητες την Εκκλησίας μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο