Παρασκευή 26 Ιουλίου 2013

Παραδοσιακοί χοροί στην Κουκουμίτσα

ΧΟΡΕΨΕΤΕ... ΧΟΡΕΨΕΤΕ.. την Δευτέρα 29 Ιουλίου 2013 στο Νησάκι Κουκουμίτσα με τον Χορευτικό Σύλλογο Ακτίου-Βόνιτσας «ΠΑΝΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΟΣ»

      Για άλλη μια χρονιά, για άλλο ένα Καλοκαίρι το Νησάκι της Κουκουμίτσας θα ζωντανέψει με τους Χορούς των συμπολιτών μας, των  Χορευτών του Πολιτιστικού Συλλόγου  του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας ‘’ΠΑΝΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΟΣ΄΄.
     Για 4Η χρονιά θα γίνει η παράσταση παραδοσιακών Χορών του Συλλόγου. Ενός συλλόγου που πρωτεργάτης και δημιουργός  ήταν η  Καθηγήτρια  χορού του Συλλόγου Χριστίνα Ζαρκαδούλα........

 
     Η Χριστίνα με την βοήθεια ανθρώπων που  αγαπούν τον χορό, πιστεύουν στην παράδοση και αγαπούν  τον όμορφο Τόπο μας δημιούργησε τον Πολιτιστικό Σύλλογο   "ΠΑΝΑΓΙΑ  ΘΕΟΤΟΚΟΣ" και καθιέρωσε την ημέρα της  παράστασης ως  το κορυφαίο Πολιτιστικό Δρώμενο του Καλοκαιριού για την Βόνιτσα και τον Δήμο Ακτίου Βόνιτσας.
       Αξίζει να βρεθούμε όλοι την Δευτέρα 29 Ιουλίου  στο Νησάκι Κουκουμίτσα στις 21.00 για να μαγευτούμε όλοι μαζί και να μας συνεπάρουν οι παραδοσιακοί χοροί του τόπου μας και οι χορογραφίες που θα παρουσιαστούν
ΧΟΡΕΨΕΤΕ, ΧΟΡΕΨΕΤΕ  λοιπόν.......


7 σχόλια:

  1. Το όνομα του Βασίλη Μπίτση γιατί δεν αναφέρεται στο παραπάνω κείμενο; Κακώς γιατί με τη βοήθεια του έχουν πραγματοποιηθεί οι παραστάσεις...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η λογοκρισία χτυπάει κόκκινο σε αυτό το blog! Λυπάμαι! Αναρτούν ότι τους αρέσει! Εδώ και δύο μέρες εχω ΚΑΝΕΙ ένα σχόλιο και δεν έχει αναρτηθεί ακόμη! Λυπάμαι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΧΟΛΙΟ. ΦΕΤΟΣ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΧΩΡΙΣ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΤΙΠΟΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλα ρε παιδια θα κουφαθούμε με αυτα που διαβαζουμε. Το χορευτικο υπηρχε και δημιουργος του ήταν ο δημος. Απο το δημο ξεκινησε το χορευτικο και μάλιστα ως δασκαλα ήταν η Ρωξανη Κορδόνη.Στην πορεια ηρθε η Ζαρκαδουλα και με τη βοηθεια πολλων ατομων δημιουργηθηκε ο συλλογος. Είναι πολυ άσχημο να αναφερεται μονο ένα όνομα ως δημιουργος και πρωτεργατης. Αυτο είναι άδικο.







    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλα ρε παιδια θα κουφαθούμε με αυτα που διαβαζουμε. Το χορευτικο υπηρχε και δημιουργος του ήταν ο δημος. Απο το δημο ξεκινησε το χορευτικο και μάλιστα ως δασκαλα ήταν η Ρωξανη Κορδόνη.Στην πορεια ηρθε η Ζαρκαδουλα και με τη βοηθεια πολλων ατομων δημιουργηθηκε ο συλλογος. Είναι πολυ άσχημο να αναφερεται μονο ένα όνομα ως δημιουργος και πρωτεργατης. Αυτο είναι άδικο.
    Σας παρακαλω να το δημοσιευσετε.






    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΕΝΑΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΠΟ ΕΝΑ ΑΤΟΜΟ. ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΗΚΑ.
    ΤΟΣΗ ΕΠΑΡΣΗ ΔΕΝ ΕΧΩ ΞΑΝΑΔΕΙ...ΓΙΑ ΕΝΑ ΑΤΟΜΟ. ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΛΙΓΗ ΤΑΠΕΙΝΩΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΠΗΛΕΥΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ 'ΑΡΕΤΗ' ΤΗΣ ΤΑΠΕΙΝΩΣΗΣ ΑΠΟ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΑΠΕΙΝΩΣΗ.ΟΣΟ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΙ ΝΟΤΑΝ ΠΡΙΝ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΝΗΣΑΚΙ ΚΟΥΚΟΥΜΙΤΣΑ.ΣΤΑΘΕΙΤΕ ΔΙΠΛΑ ΣΤΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΣΤΕΚΕΣΤΕ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥΣ .ΤΟ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΕΝΑΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΕΥΚΟΛΟ.ΤΟ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΣΤΗΡΙΞΗ ,ΟΜΑΔΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΟΒΟΗΘΕΙΑ ΧΩΡΙΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ 'ΠΟΛΕΜΟ' ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο