Δευτέρα 22 Ιουλίου 2013

Θρήνος στην Πάλαιρο: Νεκροί πατέρας και ο 6χρονος γιος του σε τροχαίο δυστύχημα

 

       Τραγικό τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε πριν από λίγη ώρα, στις 12:30 περίπου στον δρόμο Παλαίρου – Βόνιτσας με απολογισμό τον θάνατο ενός 36χρονου και του εξάχρονου (6) γιού του......

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του agriniopress.gr αγροτικό τύπου κλούβας που οδηγούσε 85χρονος (σ.σ. απο την Κανδήλα) και που κινούνταν προς Πάλαιρο, χτύπησε από πίσω και παρέσυρε δίκυκλο που κινούνταν στην ίδια κατεύθυνση και οδηγούσε 36χρονος από την Πάλαιρο με επιβάτη τον ανήλικο γιο του, μόλις έξι ετών.........



      Από την σύγκρουση σκοτώθηκαν τόσο ο οδηγός του δικύκλου, όσο και το εξάχρονο αγοράκι, ενώ ο 85χρονος οδηγός του αγροτικού συνελήφθη και κρατείται στο Αστυνομικό Τμήμα της Βόνιτσας που ενεργεί και την σχετική έρευνα.

Πηγή:agriniopress.gr

8 σχόλια:

  1. ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΟ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΩΣΤΑ.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. einai adiko poly adiko mesa se liga deyterolepta na xathoyn pateras kai gios...........ti koyragio na dwseis se ayti tin kopela me ti dynami na synexisi tin zwitis xanontas antdra kai paidi......kalo taksidi aggeloydaki moy kalo taksidi kosta o theos as anapaysi tis psyxoyles sas!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ποιός επέτρεψε στο γέρο να οδηγεί? Νιώθω τόσο απαίσια κι ας μην τους ξέρω τους ανθρώπους!Αυτό το κτήνος που τους σκότωσε, δεν είχε το ελάχιστο φιλότιμο να μην πιάνει τιμόνι σ'αυτή την ηλικία?Αλλά μερικοί γέροι έχουν ένα γεροντικό πείσμα κι έναν εγωισμό που δεν καταλαβαίνουν τίποτα.Αλλά ήταν να ζήσει ο παλιόγερος για να σκοτώσει λίγο πριν πεθάνει ένα παλικάρι και το αγγελούδι του μαζί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τι να πω ουτε να τον σκωτοσουν δεν αξειζει τον κωλογερο φτου σου μαλακα....
    Καλο ταξίδι ψυχούλα μου να εχεις αγκαλιά με τον μπαμπακα σου να σε κραταει να μην φοβάσαι !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν φταίει ο παππούς άλλά αυτοί που τον άφηναν να οδηγά κανένας άλλος ο θεός να τους ανάπαυσή εν χώρα ζώντων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΓΕΡΟΣ, ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΕΡΟΥΣ ΟΛΟΙ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΣΥΝΕΝΟΗΘΕΙΣ. ΦΤΑΙΝΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ, ΟΙ ΓΕΙΤΟΝΕΣ, Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ Ο ΙΕΡΕΑΣ, ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΠΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΜΥΑΛΟ.ΚΡΙΜΑ ΤΙΣ ΨΥΧΟΥΛΕΣ, ΚΡΙΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΜΗΤΕΡΑ ΚΑΙ ΣΥΖΥΓΟ ΠΟΥ ΕΧΑΣΕ ΟΤΙ ΑΓΑΠΟΥΣΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο ΓΕΡΟΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΥΛΟΥΡΕΥΕΙ 12:30 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΚΙ ΟΧΙ ΝA OΔΗΓΕΙ AYTOKINHTO Ο ΠΑΛΙΟΞΕΚΟΥΤΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. περασαν 40 μερες απο αυτο το γεγονος... πολυ φιλος μου ο κωστας και το αγγελουδι του σαν να εχασα εναν αδερφο ...αλλα η μεγαλη αδικια και πικρα ειναι τα κοπροσκυλα που ανανεωνουν διπλωματα σε 86χρονους και ο κυριος κυκλοφορει ελευθερος!!! γεια σου Ελλαδα με τα ωραια σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο