Δευτέρα 3 Ιουνίου 2013

Απάντηση Προέδρου Βόνιτσας Ν. Καλογεροπάνου σε δημοσίευμα για την χρήση δημοτικού αυτοκινήτου

       Με αφορμή δημοσίευμα για την χρήση δημοτικού αυτοκινήτου (Δήμος Ακτίου – Βόνιτσας), σαν αυτοκίνητο ιδιωτικής χρήσης, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Βόνιτσας Νίκος Καλογεροπάνος, ανακοίνωσε τα εξής:  

Ευσεβής πόθοι ή προσπάθεια παραπληροφόρησης
        H προεκλογική περίοδος για κάποιους φαίνεται ότι άρχισε και για λόγους δεοντολογίας καλό θα είναι όταν υπάρχουν δημοσιεύματα που αναφέρονται επώνυμα σε άτομα να διασταυρώνονται  πριν αναρτηθούν.
       Σχετικά με πρόσφατη ανάρτηση στο διαδίκτυο που αφορά την χρήση δημοτικού αυτοκινήτου σαν άμεσα εμπλεκόμενος οφείλω να περιγράψω τα πραγματικά γεγονότα:............


      Το πρωί της Παρασκευής, μου τηλεφώνησε η υπεύθυνη της θεατρικής ομάδας και μου ανέφερε ότι από το πατάρι της σκηνής λείπουν μερικές σανίδες. Παρόμοιες υπήρχαν στο Δημαρχείο της Κατούνας.

     Επικοινώνησα τηλεφωνικά με τον Αντιδήμαρχο κύριο Στούπα και του ζήτησα αυτοκίνητο για την μεταφορά
    Επειδή όμως το ημιφορτηγό που αναφέρεται ήταν σε διατεταγμένο υπηρεσιακό δρομολόγιο κανονίσαμε να πάρω εγώ ο ίδιος το ημιφορτηγό των υδραυλικών και να μεταφέρω τις σανίδες από την Κατούνα στον χώρο εκδηλώσεων στην Πάλαιρο.
    Ούτε αντίρρηση από τον Αντιδήμαρχο υπήρξε όπως ψευδώς γράφτηκε ούτε ιδιωτικό αυτοκίνητο χρησιμοποιήθηκε.

Νίκος Καλογεροπάνος  
Πρόεδρος Δ.Κ. Βόνιτσας

Για την καλύτερη ενημέρωσή σας, δημοσιεύουμε και το επίμαχο δημοσίευμα από το AMBRAKIKOS NEWS
 
ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ…. ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥΣ  

          Χθες το βράδυ (31/05) ξεκίνησαν οι παραστάσεις του θεατρικού έργου του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών της Βόνιτσας, «ΓΟΥΡΟΥΝΑΚΙΑ ΚΟΥΜΠΑΡΑΔΕΣ», μία παράσταση η οποία θα πραγματοποιηθεί σε πολλές περιοχές του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας και όχι μόνο, υπό την αιγίδα του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας και Ανάπτυξης του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας.
      Η παράσταση χθες ανέβηκε στο Δημοτικό Σχολείο της Παλαίρου και όπως ήταν φυσικό ο Δήμος θα έπρεπε να μεταφέρει στον χώρο της εκδήλωσης τα απαραίτητα για να διεξαχθεί κανονικά η παράσταση.
       Έτσι, οι υπεύθυνοι απευθύνθηκαν στον Αντιδήμαρχο κ. Στούπα Κωνσταντίνο έτσι ώστε να τους παραχωρήσει το αγροτικό του Δήμου (είναι παρόμοιο με αυτό της φωτό) για την μεταφορά των υλικών.

    Ως προς γενική έκπληξη όμως όλων, ο κ. Στούπας αρνήθηκε να τους το δώσει!!! Ίσως να το χρειάζονταν για να επιστρέψει στην Κατούνα μετά την ολοκλήρωση των ημερήσιων καθηκόντων του στο Δημαρχείο.
        Θα πρέπει κάποιος να ενημερώσει πως τα αυτοκίνητα του Δήμου δεν ανήκουν στους Δημάρχους και στους Αντιδημάρχους για να καλύπτουν τις δικές τους ανάγκες, αλλά στον Δήμο για να καλύπτει τις ανάγκες των Δημοτών…
      Τελικά η λύση δόθηκε, καθώς όλα όσα χρειάζονταν για να πραγματοποιηθεί η παράσταση μεταφέρθηκαν στην Πάλαιρο με άλλο αυτοκίνητο του Δήμου!!!!!  για το οποίο ενήργησε ο πρόεδρος της Δημοτικής Ενότητας Βόνιτσας, κ. Νικόλαος Καλογεροπάνος να βρεθεί.
      Ας ελπίσουμε και επειδή οι μέρες που θα αρχίσουν να πραγματοποιούνται οι πολιτιστικές εκδηλώσεις του Δήμου πλησιάζουν, να μην έρθουν και πάλι στα αυτιά μας ανάλογα περιστατικά…


11 σχόλια:

  1. Οτι να ΄ναι!!! Χαμος γινετε με αυτα τα οχημτα του δημου.. Σε μερικους επικυνδυνους πρεπει να κανουνε και αλκοτεστ!!! Η ανευθυνοτητα στο μεγαλειο της.. Τα παρκαρουν οπου να ειναι,σε στενα μεσα,σε γιαπια διπλα στα καφενεια που καθονται οταν υποτιθεται εργαζονται,στην πλατεια που υποτιθεται απαγορευεται και για αυτο αλλωστε τους κλεβουν και τα εργαλεια απο μεσα,οπως στο αμαξι τον ηλεκτρολογων πριν λιγο διαστημα!!!! Το ποιο σοβαρο ομως που δεν το ανεφερε κανενας ειναι πως οι ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝ ΤΟ ΑΝΑΛΟΓΟ ΔΙΠΛΩΜΑ Ή ΤΗΝ ΣΧΕΤΙΚΗ ΑΔΕΙΑ ΟΔΗΓΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΟΜΑΡΧΕΙΑ ! ! ! ! ! Απαντησε μας και σε αυτα κυριε Προεδρε!!!!! Ειναι αργα πλεον μην ρεζιλευεστε αλλο σας εχει παρει χαμπαρι οοοοοολος ο δημος μια με τα χωρφια απο χρυσαφι,μια με τα εικονικα τιμολογια στην παλαιρο με τα δηθεν εργα στο γηπεδο,μια οι λακκουβες και η "παρατημενη" Βονιτσα,μια οι δρομοι στα χωρια που μονο με ελικοπτερο πλεον ειναι εφικτοι.. Να μην σας παω στα επεισοδια απο τον μποξερ και προσωπικο φρουρο του Δημαρχου που χτυπησε την γυναικα στην οικονομικη υπηρεσια του δημου.. οχι περασμενα ξεχασμενα!!! Ποσα αλλα Δημαρχεεεεεεεεεεεε;;;;;;;;;;;;; Ποσααααααα;;;;;;;;;;;;;; Μαζεψετα και κατσε βγαλε καμια ασφαλεια οπως πριν για τετοια καλος ησουν για διοικηση οχι... Φτανει πια αυτο το μπαχαλο!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κε Καλογεροπάνε μην ανησυχείτε για τους λασπολόγους! Το ποιός δούλεψε στο Δήμο αυτά τα χρόνια το ξέρει όλη η Βόνιτσα. Να ανησυχούν αυτοί που μπήκαν στον Δήμο για να πλουτίσουν και να κάνουν δημόσιες σχέσεις. Εσείς μην ανησυχείτε! Καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΛΗΘΕΙΑ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΒΑΣΗΣ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΥΠΑΙΞΕΡΕΣΗΣ ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ ΓΙΑ ΤΟ ΒΥΤΙΟ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ?ΟΙ ΕΠΟΧΕΣ ΠΑΣΟΚ ΜΑΛΛΟΝ ΠΕΡΑΣΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλά ρε παιδια βάλατε τον Καλογεροπάνο να βγάλει το φίδι από την τρύπα. Καλά ρε Νικολάκι δεν κατάλαβες πως αυτή η επιστολή που έστειλες ήταν παγίδα. Κοντζάμ Αντιδήμαρχος και απάντηση δεν έδωσε.Εσένα έβαλαν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Παιδιά ο Καλογεροπάνος καλός είναι να οδηγάει κανένα αυτοκίνητο του Δήμου και να κάνει καμμιά σιδηροκόληση και να κολλάει κανένα πανί. Για ανακοινώσεια και απο διοίκηση δεν ξέρει ο άνθρωπος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΚΟΥΙΖ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΑΝΟ ...... ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΑΡΑΓΜΕΝΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ???????ΜΗΠΩΣ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΧΩΡΙΟ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΟΥ ΜΕΔΕΩΝΟΣ????
    ΑΠΑΝΤΑ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΑΝΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΚΟΥΙΖ 2 (ΑΥΤΌ ΠΡΟΣ ΌΛΟ ΤΟ ΚΟΙΝΌ).... ΠΩΣ ΑΠΟΚΑΛΕΣΕ ΠΡΙΝ ΜΕΡΙΚΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΣΕ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΥΝΑ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΒΟΝΙΤΣΑΣ , ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΤΟΠΙΚΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ?????
    ΑΝ ΤΟ ΒΡΕΙΤΕ ΚΕΡΔΙΖΕΤΑΙ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΒΟΛΤΕΣ ΜΕ ΔΩΡΕΑΝ ΒΕΝΖΙΝΗ ΤΟ ΤΖΙΠ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΑΝΟΣ Στρογγυλοκάθισε στην καρέκλα του Προέδρου της Βόνιτσας και δεν κάνει τίποτα ουσιαστικό για το Χωριό του. Δεν κάνει καμμία παρέμβαση για την κατάντια του Δήμου. Το μόνο που κάνει είναι να πηγαινοέρχεται με τα φορτηγά του Δήμου και να νομίζει ότι ο ρόλος του Προέδρου είναι ίδιος με αυτόν του οδηγού Δημοτικού Αυτοκίνητου. Νίκο συνδιάζεις το όνομα σου με την χειρότερη περίοδο για την Βόνιτσα. Η Πόλη που είσαι εσύ πρόεδρος παιρνά την χειρότερη περίοδος και είναι κατεστραμένη από κάθε άποψη. Δυστυχώς γιατί είσαι καλό παιδί.
    Επίσης μην παίζεις τα παιχνίδια αυτών που κρ΄υβονται πίσω από τις ανακοινώσεις σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΟΤΙ Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΩΣΤΑΣ ΣΤΟΥΠΑΣ ΠΕΡΝΕΙ ΤΑ ΑΜΑΞΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΤΙΣ ΒΟΛΤΕΣ ΤΟΥ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΡΩΣΟΠΙΚΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΣΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ!ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΟΛΔΑΤΕ?ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΝΑ ΤΑ ΔΕΙΣ ΓΙΑΥΤΟ ΘΑ ΔΕΙΣ ΕΝΑ ΜΑΥΡΟ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΜΗΝΕΙΣ ΜΟΝΟΣ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΜΑΖΕΨΕΙ ΓΥΡΟ ΣΟΥ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Το πόρισμα του ελεγκτή του ΣΔΟΕ για το βυτίο ήταν απαλλαχτικό για τον Αποστολάκη.Μην προσπαθεις να δημιουργήσεις εντυπώσεις.Άλλο είναι το θέμα της ανακοίνωσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Καλά ρε Σολδατοφερεντιναίοι αν υπάρχει θέμα βυτίου και οτιδήποτε άλλο και δεν το βγάζουν εδώ και 3 χρόνια τότε είναι όλοι για φυλακή . Αλλά δεν υπάρχει τίποτα και επειδή βλέπουν πανωλεθρία στις εκλογές προσπαθούν να ετοιμάσουν λάσπη μήπως και σώσουν τίποτα. Μέσα στην Βόνιτσα δεν θα βρουν ούτε τον ψήφο τους......

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο