Κυριακή 23 Ιουνίου 2013

ΧΩΡΙΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΤΟΥΝΑΣ! ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΑΡΡΩΣΤΉΣΕΙΣ…. ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ


       Τραγική είναι η κατάσταση στο Κέντρο Υγείας Κατούνας που έχει μείνει από γιατρούς και κινδυνεύει να μείνει κλειστό αφού δεν βγαίνουν οι εφημερίες και μάλιστα οι γιατροί από το μεσημέρι και μετά παραπέμπουν τους ασθενείς στο κέντρο υγείας Αμφιλοχίας
    Ο Σύλλογος Κατουνιωτών Αθήνας ζητά να δοθεί εδώ και τώρα λύση με την άμεση στελέχωση του Κέντρου Υγείας της Κατούνας πριν θρηνήσουμε ανθρώπινες ζωές.

       Το πολυτιμότερο αγαθό η υγεία το δικαιούνται όλοι. Κουραστήκαμε στα λόγια, επιτέλους ας βρεθεί ένας που να ενδιαφέρεται πραγματικά να λύσει το μεγάλο πρόβλημα των εκατοντάδων κατοίκων του πρώην Δήμου Μεδεώνος. 
      Κοιτάξτε τις φωτογραφίες που μας έστειλαν και βγάλτε τα συμπεράσματα σας. Είναι τραβηγμένες χθες 22-6-2013.
Διαβάστε τις ανακοινώσεις που υπάρχουν στην κλειδωμένη πόρτα και προτρέπει τους ασθενείς μετά το μεσημέρι να πάνε αλλού διότι δεν υπάρχει εφημερία...............



       Απ’ ότι μας ενημέρωσαν οι συγχωριανοί μας μετά την παραίτηση πριν λίγες μέρες δυο γιατρών μειώθηκαν οι γιατροί στο κέντρο υγείας Κατούνας (έτσι το λένε στα χαρτιά) και αυτοί που έμειναν πρέπει να καλύψουν τις εφημερίες, κάτι που είναι αδύνατο όσο και καλή διάθεση να υπάρχει από αυτούς. 
     Λουκέτο λοιπόν και στο κέντρο υγείας Κατούνας τουλάχιστον στις μισές μέρες του μήνα, από το μεσημέρι μέχρι την άλλη μέρα το πρωί.
     Μάλλον η Κατούνα και τα γύρω χωριά του π. Δήμου Μεδεώνος δεν έχουν το δικαίωμα στην υγεία και απαγορεύεται να αρρωσταίνει κάποιος μετά το μεσημέρι.
        Δίπλα ακριβώς χτίζουν εδώ και χρόνια άλλο ένα κτίριο να πληροί τους όρους για κέντρο υγείας που λέγεται στα χαρτιά. Δεν είναι παράξενο να δούμε και τίποτε εγκαίνια ενώ γιατροί να μην υπάρχουν.
        Αναγκαστήκαμε λοιπόν να γράψουμε δύο λόγια μπας και κάποιος αρμόδιος ενδιαφερθεί για την χρόνια εγκατάλειψη των συνδημοτών μας. 
    Πάντα το λέγαμε και το φωνάζαμε σε πολλά άρθρα που έχουμε γράψει στην έντυπη αλλά και την ηλεκτρονική εφημερίδα μας την «Κατούνα» πως το πάνε για οριστικό κλείσιμο.  
     Κάνουμε έκκληση σαν Σύλλογος Κατουνιωτών Αθήνας προς κάθε αρμόδιο να βρεθεί κάποια λύση το συντομότερο, διότι το πρόβλημα μεγαλώνει τους καλοκαιρινούς μήνες που αυξάνεται ο πληθυσμός των χωριών μας.

Σύλλογος Κατουνιωτών Αθήνας
Φίλιππος ο Ακαρνάν 






7 σχόλια:

  1. ΑΣ ΜΕΤΑΤΡΑΠΕΙ ΣΕ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΑ!!! ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΚΑΤΟΥΝΑΣ ΔΕΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟΝ. ΜΟΝΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΕΡ. ΙΑΤΡΕΙΑ. ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ! ΑΡΚΕΤΑ ΚΡΑΤΗΣΕ Η ΦΙΕΣΤΑ ΤΟΥ κ. ΣΑΛΜΑ. Η ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΕΛΛΕΙΠΕ! ΛΟΥΚΕΤΟ ΤΩΡΑ! Η ΑΜΦΙΛΟΧΙΑ ΕΧΕΙ Κ.Υ. ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΟΜΕΝΟ ΚΑΙ ΣΤΕΛΕΧΟΜΕΝΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ΠΙΝΑΚΙΔΑ ΑΠΕΞΩ ΓΡΑΦΕΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΙΑΤΡΕΙΟ. ΩΡΑΡΙΟ 9-12. ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΣΑΣ ΕΛΛΕΙΠΕ. ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΑΓΑΤΕ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΙΛΑ ΣΤΑ ΕΓΓΕΝΙΑ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; 1 ΓΙΑΤΡΟΣ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ. ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΧΑΡΤΙ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ->ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΤΕ ΣΤΟ Κ.Υ. ΑΜΦΙΛΟΧΙΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Παναγιώτης Κούστας Επιμελητής Β' ΚΥ Αστακού23 Ιουνίου 2013 στις 10:38 π.μ.

    Σε λίγο το ίδιο κινδυνεύει να συμβεί και στο Κέντρο Υγείας Αστακού και σε άλλα Κέντρα Υγείας και όχι μόνο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΓΑΠΗΤΕ ΣΥΝΤΑΚΤΗ,ΜΟΝΟ ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΤΟΥ π. ΔΗΜΟΥ ΜΕΔΕΩΝΟΣ ΕΧΟΥΝΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ; ΤΑ ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΙΑΤΡΕΙΑ, ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ ΤΟ "ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ" ΤΗΣ ΚΑΤΟΥΝΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΓΙΑΤΡΟ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΗ ΒΔΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ; ΤΟΤΕ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΕΚΟΒΑΝ ΤΙΣ ΚΟΡΔΕΛΕΣ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ Κ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΜΗΠΩΣ ΗΣΑΣΤΑΝ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΑΓΑΤΕ; ΑΣ ΤΟ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ Κ ΣΕΙΣ 1 ΦΟΡΑ ΤΗ ΒΔΟΜΑΔΑ ΓΙΑΤΡΟ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ!!! ΚΑΙ Η ΗΡΩΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΑΝ ΠΗΓΑΙΝΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΤΟ Κ.Υ. ΚΑΤΟΥΝΑΣ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ ΦΑΡΜΑΚΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΠΛΑΝΑ ΧΩΡΙΑ ΤΟΥ ΕΛΕΓΑΝ "ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΣΟΥ ΓΙΑ ΦΑΡΜΑΚΑ"! ΕΝΑΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥΣ ΕΙΝΑΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κέντρο Υγείας στην Κατούνα;; γιατί; καταρχάς ο πληθυσμός έχει μειωθεί πάρα πολύ που δεν δικαιολογείτε ούτε ιατρείο 24ωρης ετοιμότητας!επίσεις το κέντρο υγείας εκτός από του κατοίκους της Κατούνας δεν εξυπηρετεί κανέναν άλλον. Ένα απλό περιφερειακό Ιατρείο είναι υπεραρκετό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΚΑΛΑ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ; ΤΙ ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ; ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥ ΣΑΛΜΑ ΣΩΝΕΙ Κ ΚΑΛΑ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ;; ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ; ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΒΙΟΧΗΜΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΉΡΙΟ; ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΙΚΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ;ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΣ-Ο ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ; ΑΥΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ! ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΣΤΑΚΟΥ ΠΟΥ ΥΠΟΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΧΕΙ. Η ΚΑΤΟΥΝΑ ΤΙ ΤΟ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ 3 ΚΑΙ Ο ΚΟΥΚΟΣ ΕΜΕΙΝΑΝ ΕΚΕΙ.(ΒΛΕΠΕ ΚΑΙ ΣΥΓΚΡΙΝΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟΓΡΑΦΗΣ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο