Τρίτη 25 Ιουνίου 2013

Σύλλογος Βάρνακα: Την Κυριακή 30/6 λήγει η προθεσμία εγγραφής νέων μελών

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

      Από τον Πολιτιστικό Περιβαλλοντικό Σύλλογο  Βάρνακα, ανακοινώνεται ότι   η προθεσμία για τις εγγραφές νέων μελών λήγει στις 30 /06/2013.  
    Οσοι επιθυμούν να εγγραφούν στο Σύλλογο μπορούν να επικοινωνούν με τους:  Κεραμίδα  Παναγιώτη  (Πρόεδρο)  τηλ 6985162072, Πολύζο Βασίλειο (Μέλος) τηλ. 6946280462.  
   Η συνδρομή εγγραφής είναι  στα 20 ευρώ.

4 σχόλια:

  1. Στη σημερινή εποχή , τα 20 ευρώ είναι αποτρεπτικός παράγων να γίνει κάποιος μέλος σε ενα Σύλλογο , οταν μάλιστα και οι Σύλλογοι δεν είναι και τόσο στα πάνω τους...Μήπως οι αναλαμβάνοντες αυτη την πρωτοβουλία "επιθυμούν" έναν ελεγχόμενο Σύλλογο ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Tα 20 ευρω ως ποσο εγγραφης και ετησιας συνδρομης αποφασιστηκε στην γενικη συνελευση του Συλλογου και η αποφαση ηταν ΟΜΟΦΩΝΗ. Μαλιστα υπαρχαν μελη που προτειναν και μεγαλυτερο ποσο ( 50 ευρω) . Αλλα απ'οτι ειδα και σε αλλους Συλλογους το ποσο εγγραφης ειναι αυτου του μεγεθους και αναφερω εδω ως παραδειγμα τον Ναυτικο Ομιλο Μυτικα . Τωρα τα περι ελεγχομενου Συλλογου μακρια απο εμας . Ολα δημοκρατικα και με διαφανεια.

    Β.Πολυζος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σεβαστή η άποψη σας. Εμεις θα επιμένουμε οτι τα 20 ευρω , σήμερα, ειναι αρκετά.Καλή επιτυχία στο έργο σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. η δε ανακοίνωση στο μπλόκ , αναφέρει , περί εγγραφής ΜΟΝΟΝ ! κι όχι και συνδρομής μαζί. Τελικά , η ετήσια συνδρομή , πόσο θα είναι αγαπητέ Βασίλη ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο