Δευτέρα 25 Ιουνίου 2012

Παραιτήθηκε ο Πρόεδρος της Σκουρτούς Στάμος Τζογάνης


          Την παραίτηση του υπέβαλε ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Σκουρτούς Στάμος Τζογάνης, στο Δήμαρχο Ξηρομέρου Πυθαγόρα Σαμαρά. 
     Στην επιστολή της παραίτησης ο Στάμος Τζογάνης κάνει λόγο για εγκατάλειψη του χωριού απο τη δημοτική αρχή Ξηρομέρου, για μη υλοποίηση του τεχνικού προγράμματος, για απαξίωση των αποφάσεων του τοπικού συμβουλίου όπως η ύδρευση, η ασφάλιση εκτεθειμένων δοχείων χλωρίωσης των δεξαμενών, η περίφραξη και καθαρισμός δεξαμενών ύδρευσης εσωτερικά και εξωτερικά, κ.α.  και γενικά για τα μεγάλα προβλήματα σε ζητήματα της καθημερινότητας.
Ακολουθεί το κείμενο της επιστολής.....



ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ
ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ Τ.Κ. ΣΚΟΥΡΤΟΥΣ
ΤΖΟΓΑΝΗ ΣΤΑΜΑΤΗ
ΠΡΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ κ. ΠΥΘΑΓΟΡΑ ΣΑΜΑΡΑ

Κύριε Δήμαρχε,
      Όταν ξεκινήσαμε την προεκλογική εκστρατεία πίστευα ότι θα μπορούσαμε, σαν συνδυασμός με επικεφαλής εσάς, να διοικήσουμε, τον νεοσύστατο καλλικρατικό δήμο Ξηρομέρου, με συλλογικότητα και αξιοκρατία.
      Παρά τις προσδοκίες και την ελπίδα να παράξουμε ουσιαστικό έργο για τους Δημότες μας, λύνοντας βασικά προβλήματα της καθημερινότητας τους, ενάμισι χρόνο μετά την εντολή της πλειοψηφίας των, δυστυχώς τους απογοητεύσαμε.
       Από την θέση του προέδρου της Τ.Κ. Σκουρτούς, παρά τις εισηγήσεις και οχλήσεις μου προφορικές και γραπτές, όπως η απόφαση Τεχνικού Προγράμματος έτους 2011 και 2012 αλλά και με το έγγραφο μου με αρ. πρωτ. Εισερ: 8116/21.05.2012, όπου σας διαβιβάζονται αποφάσεις της τοπικής κοινότητας, για επίλυση των προβλημάτων του χωριού μας, δυστυχώς μέχρι σήμερα δεν έχει αντιμετωπισθεί κανένα βασικό αίτημα.
      Αντίθετα έχετε μεταφέρει όλη την πίεση των προβλημάτων στους προέδρους των τοπικών κοινοτήτων χωρίς την στήριξη της κεντρικής διοίκησης του Δήμου με αποτέλεσμα να δεχόμαστε την αυστηρή κριτική των δημοτών.
     Έχετε απολέσει την αμεσότητα με τους Δημότες με εξ ολοκλήρου ευθύνης σας.
      Παρά τις προσπάθειες μου και την ανοχή που έχω επιδείξει δυστυχώς δεν υπάρχει ομαλή συνεργασία ούτε με τους αρμόδιους αντιδημάρχους. 
     Για να επιλυθεί ένα πρόβλημα της καθημερινότητας πρέπει να περάσουν τουλάχιστον είκοσι μέρες με αποτέλεσμα οι δημότες του χωριού μου δικαιολογημένα να διαμαρτύρονται προς το πρόσωπο μου, πιστεύοντας ότι δεν προβαίνω στις απαραίτητες ενέργειες επίλυσης των προβλημάτων.
        Ειδικότερα για προβλήματα όπως η ύδρευση, ασφάλιση εκτεθειμένων δοχείων χλωρίωσης των δεξαμενών, περίφραξη και καθαρισμό δεξαμενών ύδρευσης εσωτερικά και εξωτερικά, αποκατάσταση λακκουβών, καθαρισμός κλαδιών στα πλαϊνά των δρόμων, συντήρηση παιδικών χαρών και κτιρίων της Τοπικής κοινότητος, συντήρηση εσωτερικών γεφυριών, καθαρισμό κοινοτικών χώρων, αντικατάσταση στομίου πυροσβεστικού κρονού, λαμβάνω μόνο υποσχέσεις και δεν λύνεται κανένα από τα παραπάνω με το αιτιολογικό ότι δεν επαρκεί το προσωπικό, ότι δεν υπάρχουν καύσιμα, ούτε επαρκούν οι οδηγοί για να χειριστούν τα μηχανήματα του δήμου.
Για όλους τους ανωτέρω λόγους σας υποβάλλω τη παραίτηση μου από πρόεδρος και μέλος Συμβουλίου της τοπικής κοινότητας Σκουρτούς.

Ο Αιτών
Σταμάτης Τζογάνης  

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΣΚΟΥΡΤΟΥΣ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ ΜΕ ΑΠΡΑΞΙΑ ΚΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ: 



29 σχόλια:

  1. ποσο δικιο εχεις φιλε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. EINAI ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ο Σταμος εχει φιλοτιμο και εκανε αυτο που πρεπει, σαν εκλεγμενος προεδρος τοπικου διαμερισματος δεν ειχε καμμια εξουσια και το μονο που μπορουσε να κανει ηταν να παρακαλαει τον Δημαρχο για να γινουν τα αυτονοητα.Δεν εβρισκε ανταποκριση παραιτηθηκε,οι αλλοι προεδροι τι γινεται;τα εχουν λυμενα ολα η τα λιγα ευρουλακια του μισθου κλεινουν τα στοματακια τους,προβληματα καθημερινοτητας εχουν ολα τα χωρια,και καλα ο δημαρχος ογδοντα τρεχα ετων ανθρωπος μην περιμενουμε πολλα,οι κυριοι αντιδημαρχοι τι κανουν;ο Μεγας συμβουλος του δημαρχου;με τι ασχολειται;αναλυει ακομη το εκλογικο αποτελεσμα τις 6ης μαιου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν άντεξε άλλο ο πρόεδρος της Σκουρτού, ο Στάμος Τζογάνης. Η συνεχής αδιαφορία της δημοτικης αρχής και κυρίως η συνεχής υποβάθμιση του τοπικού συμβουλίου και του χωριού από τους δημοτικούς άρχοντες, άρχισαν να προκαλούν αγανάκτηση και εμπαιγμό, σε όλους τους Σκουρτιανίτες και φαίνεται πως ο Στάμος δεν μπορούσε να τ΄ ανεχτεί άλλο! Η σημερινή του πράξη είναι πράξη ευθύνης απέναντι στους χωριανούς του, απέναντι στον όρκο που έδωσε να υπηρετήσει με όλες του τις δυνάμεις την μικρή πατρίδα του απ το χώρο της αυτοδιοίκησης. Ο Στάμος ο πρόεδρος όλων των Σκουρτιανιτών από τη μέρα που ανέλαβε, δεν σταμάτησε ούτε στιγμή να αγωνίζεται για το καλό του τόπου από τη θέση αυτή. Καθημερινά έτρεχε κοντά στα προβλήματα των συμπατριωτών του, έκανε προτάσεις στη δημοτική αρχή φώναζε, αγωνιζόταν μέχρι να ρίξει και την τελευταία σφαίρα σ΄αυτή τη μάχη για την πρόοδο της Σκουρτούς που απεδείχθη άνιση. Στάμο Συγχαρητήρια, τώρα κοιτάς τους συμπατριώτες σου με ψηλά το κεφάλι και να ξέρεις ότι όλοι είμαστε μαζί σου….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο Στάμος απέδειξε με την πράξη του ότι στη πολιτική υπάρχει και αξιοπρέπεια. Η παραίτησή του είναι αντρίκια στάση και ευθύνη έναντι όλων των κατοίκων της Σκουρτούς. Είναι μια… παντελονάτη απάντηση σε όλους όσους χαϊδεύουν τα αυτιά των Αρχόντων του Αστακού για μικροκομματικούς λόγους. Αυτή είναι απάντηση από Ξηρομερίτη άνδρα. Χωρίς καμιά σκιά, χωρίς πολιτικάντικα κολπάκια αφού καταγγέλλει την εγκατάλειψη του χωριού του απ’ το Δήμο, υποβάλει την παραίτησή του. Καλά αλήθεια οι δημοτικοί σύμβουλοι και οι άλλοι πρόεδροι των χωριών, γιατί κάθονται ακόμα σιωπηλοί και αμήχανοι; Φοβούνται μη χάσουν τις καρέκλες τους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μη χασουν τα αργυρια,γιαυτο δεν ακολουθουν τον προεδρο............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 526,621,658 η 007 η η η, δεν λες τιποτα για το σκατοπασοκ και τη διαλυση των τοπικων κοικωνιων για εκλογικα τερτιπια. χωρις λεφτα και χωρις προσωπικο πως θα παιξεις. κανονικα επρεπε να παραιτηθουν ολοι και ο δημαρχος και οι δημοτικοι συμβουλοι σε ολη την ελλαδα. βρηκες ευκαιρια για να κανεις αντιπολιτευση εκ του σαφαλους. καλα κανεις αφου ο δημαρχος δεν βγαινει στο λαο με συνεντευξεις και επιτοπου κινησεις να ξεφτιλισει το πασοκικο κρατος των κομματικων σχεδιασμων ανα την ελλαδα και των ψευτικων υποσχεσεων ραγκουση χωρις να υπαρχει σαλιο. εχει δικιο και ο προεδρος σε καποια απο αυτα που γραφει αλλα περισσοτερο στο θεμα της κακης πολιτικης εικονας του δημαρχου απεναντι στο λαο και στους αιρετους. επρεπε ομως να μεινει να παλεψει γιατι ετσι δινονται οι μαχες και να καταγγελει καθε ανοργανωσια στο δημο ως δικαιωμα του στην κριτικη. αλλα να μη δινουμε δικαιωμα σε αυτους που αφησαν τους δημους με χρωστουμενα και ας υπηρχε πολυ χρημα στην ελλαδα να ομιλουν για πολιτικες. πριν λιγα χρονια και ο μπομπος μπορουσε να το παιξει δημαρχος τοσο ευκολο ηταν. σημερα ειναι καυτη πατατα η θεση καθε δημαρχου σε ολη την ελλαδα. μα που ζουν δηθεν μερικοι ξεχασιαρηδες σχολιαστες... στην κουβα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΡΕ ΦΙΛΕ ΤΩΝ 841 ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΣ. ΣΤΑΡΑΤΑ. ΓΙΑ ΟΛΑ ΦΤΑΙΕΙ ΤΙ ΠΑΣΟΚ. ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΤΕΙΛΑΜΕ ΑΠΟ ΚΕΙ ΠΟΥ ΗΡΘΕ ΚΑΙ ΦΕΡΑΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΕΙΣ. ΔΕΝ ΑΦΥΝΟΥΜΕ ΛΕΩ ΕΓΩ ΤΙς ΕΞΥΠΝΑΔΕΣ. ΕΜΕΙΣ ΦΤΑΙΜΕ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΨΙΧΟΥΛΑΚΙΑ ΚΑΙ Δ ΕΥΝΟΙΟΚΡΑΤΙΑ Η ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΡΟΥΣΦΕΤΑΚΙ. ΧΡΗΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΙ Η ΒΟΝΙΤΣΑ. ΣΥΓΚΡΙΝΕΤΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΕΚΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΑΣ. ΝΥΧΤΑ ΜΕ ΜΕΡΑ. ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΜΟΥ ΤΟΝ ΣΤΑΜΟ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ. ΤΟΝ ΗΞΕΡΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟ Κ.Λ.Π. ΝΑ ΚΑΘΗΣΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΠΑΛΕΨΕΙ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΤΟΥ ΝΤΟΜΠΡΑ ΚΑΙ ΞΗΡΟΜΕΡΙΤΙΚΑ. ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΑΘΗ ΠΛΗΡΒΝΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Nontas Tzoganis
    Μπράβο Στάμο,
    για να καταλαβουν μερικοί '' τοπικοί '' , οτι ο καιρός που ακολουθούσαν κάποιοι σαν πρόβατα εχει τελειώσει.
    να δω τώρα ποιός θα αναλάβει να ''σώσει'' το χωριό..........................
    κανονικά δεν θα πρέπει να δεχθεί κανένας μέχρι ο ''εφηβος'' δημαρχος να βρεί χρήματα για παροχές πρώτης ανάγκης πρός τους δημότες του όπως το νερό και η καθαρότητά του , αλλιώς να μάθει οτι όταν δεν μπορεί...... να κάθετε στην άκρη,και να μην υπόσχετε ασταμάτητα ,και να έρχετε εκ'των υστέρων καί να βγάζει στην σέντρα τούς ανθρώπους που τον στήριξαν για να λέγετε σήμερα ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ.
    Αλήθεια ολα τα άλλα χωριά γύρω-γύρω τα έχουν λύσει τα προβληματα τους?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. 841 εχεις χασει πολλα επεισοδια,εισαι ακομη στην δεκαετια του ογδοντα,μαλλον ελειπες ταξιδι στον πλανητη Αρη,σε ενημερωνο λοιπον οτι το ΠΑΣΟΚ δεν υπαρχει πια,εχει γινει θυγατρικη τις ΝΔ,η ΝΔ εχει προεδρο αυτον που οταν ησουν στην Γη τον ελεγες αλητη και προδοτη,προσωπικα διαφωνο με το αλητη αλλα το προδοτης του ταιριαζει απολυτα,φαρδιες φαρδιες τις στελνει τις υπογραφες υποταγης στην σουλτανα του 4ου ραιχ.Οσο για τον αλλο Σαμαρα,τον περιβοητο πυθαγορα πιο πασοκικο κρατος να καταγγειλη και ξεφτιλισει,δεν υπαρχει πασοκος που να μπηκε στο κοτερο του,πολλοι πασοκοι κυριε εξωγηινε,και τοπικα στελεχη και κοινοβουλευτικα.Τι να καταγγειλη ο ψευτοθοδωρος,τα χιλιαδες ψεματα που ελεγε προεκλογικα;Αν ειχε ντροπη θα επεφτε στην θαλασσα να πνιγει γερος ανθρωπος και επαιζε με τον πονο του καθε πατερα να βρει δουλεια το παιδι του και με την αγωνια του καθε νεου να ξεφυγει απο την φτωχια και την μιζερια του χωριου.Εχουμε πραγματι τον ΜΠΟΜΠΟ δημαρχο και τα ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙΑ του παρατρεχαμενους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. μην φωναζεται και μην παραπονιεσται σας εχει ολους ο Πυθαγορας γραμενους στα τεφτερια του,τα νουμερα απο τα αμαξια σας ,ονομα ,επωνυμο ,ποσον.Τρεχατε να δηλωσετε ΙΧ ,τωρα τι φωναζεται;δεν τον ψηφισατε επειδη τον πιστεψατε,αντε υπομονη σε 2 χρονια εκλογες θα εχουμε παλι,τον δρομο τον ξερεται,η διαδικασια γνωστη,θα του τα παρετε παλι του γερου,ειδικα αν βαλει η συζηγος για δημαρχινα,,,,,,θα σας τα χωσει χοντρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. αντι να δειτε ξηρομεριτες πως ολοι μαζι με συμπνοια και αγαπη να λυσετε τα προβληματα σας, τρωγεστε. που ειναι οι εθελοντες σε καθε χωριο με μηχανηματα να καθαρισουν να σκουπιχουν να προσφερουν για το κοινο καλο τωρα που η κατασταση ειναι δυσκολη. εγω γνωριζω οτι σε καθε τοποπικη κοινωνια δεν πρεπει να χωρανε αντιπαλοτητες εγωισμοι και ζηλοφθονιες αλλα κοινη προσπαθεια για το καλο των χωριων σας.κανετε κριτικη γενικη χωρις να αναλυεται στοιχεια και τροπους αντιμετωπισης της πραγματι δυσκολης καταστασης που βρισκοσαστε ως η χειροτερη σε αναπτυξη περιοχη στην ελλαδα. τα περιμενετε ολα τωρα και θελετε να γινουν πραγματα που εχχουν μεινει ετσι δεκαετιες. καλα κανετε και τα σερνετε στους βουλευτες και στον δημαρχο. αλλα πρεπει με καλοπιστη κριτικη και με προτασεις να προσπαθειτε να επιλυσετε τα χρονια προβληματα.αν αυτος ο δημαρχος δεν μπορεσει να βαλει κατι σε αυτο που λεμε αναπτυξη ξηρομερου, θα κριθει στο τελος απο τον λαο. ας κρινουμε ομως και τον εαυτο μας πρωτα ως πολιτες για το τι κανουμε εμεις ο καθενας μας για τον τοπο τουτοσα χρονια.να τον διωξετε να φερετε αλλους που ειτε θα δουλεψουν με δανεικα ειτε θα αποτυχουν διοτι λεφτα ως γνωστον δεν υπαρχουν.εγω δδεν ξερω αν υπαρχουν πολλοι δημαρχοι που εχουν βαλει απο την τσεπη τους πολλα κονδυλια για επιλυση μικροπροβληματων διαχειρισης καθημερινοτητας. απο τις καθαριστριες μεχρι τις επιχορηγησεις φορεων και συλλογων. αλλοι φωναζουν να μη γινουν οι λακουβες στους χειροτερους δρομους που εχετε. αν δεν γινουν θα βρεθουν αλλοι να φωναζουν οτι δημαρχος παρατησε τους κακους δρομους δεκαετιων (απο την επταετια). στα ιδια σας τα σπιτια δεν μπορειτε να κανετε διαχειριση οικονομικη επειδη δεν εχετε χρηματα. ειστε αποτυχημενοι? ηρεμια και ομονοια χρειαζεται για να ελεγχθει η κατασταση διοτι ερχονται πολυ χειροτερες ημερες. το ξερετε αλλα ειπαμε . ο ελληνας κριτικαρει ευκολα και δυσκολα δυνει λυσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Φίλε Στάμο στα ΄λεγα.Οκτώ χρόνια τους γνωρίζατε τους θέλατε και άλλα τρεισήμισι χρόνια , καλά να πάθετε αλλά τι φταίει και ο υπόλοιπος λαός.Δεν μπορεί η αξιοπρέπεια η πολιτική ηθική του ΣΤΑΜΟΥ ΤΖΟΓΑΝΗ να συνυπάρχει με το ΒΟΥΡΚΟ ΜΕ ΤΟ ΚΟΤΣΑΒΑΚΙΚΟ ΣΤΥΛ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.
    Κάποια στιγμή θα πρέπει στην κάλπη να αναλαμβάνουμε τις ευθύνες μας.
    Είναι γνωστό πως κερδίζονται οι εκλογές στον πολύπαθο αυτό τόπο , είναι επιτακτική ανάγκη εδώ και τώρα να αναλάβουν ανιδιοτελείς άνθρωποι τη διοίκηση αυτού του τόπου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. 1143 περιμενεις να φτιαξει ο σαμαρας σε 1,5 χρονια αυτα που δεν εγιναν 30 χρονια. ωραιος εισαι. που ζεις? απο την ελλαδα γραφεις? μαλλον οχι. στο εξωτερικο ειναι ολα ρυθμισμενα στις τοπικες κοινοτητες.οταν με φαμφαρες εφτιαχνε το πασοκ τον καλικρατη και φωναζαμε οτι δεν θα κινηθει τιποτα με την νοοτροπια μερικων οπως η δικη σου, εσυ που ησουνα? εταξε το κρατος στους δημαρχους χρηματα για αναπτυξη και θεσεις εργασιας για να λειτουργουν οι δημοι. τιποτα απο ολα αυτα δεν υλοποιηθηκε. μετεφερε το υπουργειο πολλες αρμοδιοτητες στους δημαρχους χωρις ομως δομες και χρηματα. καλα ελεγε ο σαμαρας οτι θα υπαρχουν θεσεις εγασιας. που να ξερει οτι τους κοροιδεψαν τοτε. τωρα προσπαθει με τα λιγα και με δικα του λεφτα να συντηρησει την κακη κατασταση. 8 χρονια που ηταν παλι δημαρχος που του εδιναν και χρηματα ηταν ολα καλα και αφησε και περισσευμα. τα θυμασαι? επομενως πρεπει να δεχτεις οτι οι μεγαλες δυσκολιες οι σημερινες οφειλονται στο οτι εχει παρατησει το κρατος στο ελεος του θεου τους δημαρχους. αυτη ειναι η αληθεια. αλλα ειπαμε αλλου ζεις εσυ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Αχ βρε Στάμο! Τι τα λες τώρα αφου εσύ ήξερες πως λειτουργεί ο Πυθαγόρας. Όσο για αντιδημάρχους η κυρία αντιδήμαρχος δεν κάνει τίποτα αν δεν προβάλλετε η ίδια ή σε κάθε λακούβα που βουλώνει δεν βάζεις ταμπέλα που να λέει " η λακούβα έκλεισε επι αντιδημαρχίας Κουμανδράκη -Κωστούλας Σαμαρά" Όσο για τον έτερο αντι αυτός είναι μετρ στη διαπλοκή και χύμα στό κύμα . Ή κανω λάθος Στάμο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Αχ βρε Στάμο! Τι τα λες τώρα αφου εσύ ήξερες πως λειτουργεί ο Πυθαγόρας. Όσο για αντιδημάρχους η κυρία αντιδήμαρχος δεν κάνει τίποτα αν δεν προβάλλετε η ίδια ή σε κάθε λακούβα που βουλώνει δεν βάζεις ταμπέλα που να λέει " η λακούβα έκλεισε επι αντιδημαρχίας Κουμανδράκη -Κωστούλας Σαμαρά" Όσο για τον έτερο αντι αυτός είναι μετρ στη διαπλοκή και χύμα στό κύμα . Ή κανω λάθος Στάμο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Αγαπητέ πρόεδρε γιατί παραπονιέσαι; Πήγαινε να λύσεις τα προβλήματά σου και των συγχωριανών σου στους αγαπητούς κυρίους Δρόσο και Μπαρμπαρούση που δώσατε όλοι μαζί λυσσαλαίο αγώνα για να εκλεγούν. Περαστικά σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. oloi dikio ehete kai oloi adiko, kala ekane o stamos kai pareththhke, twra omws ti? tha idrwsei to ayti kanenos? afoy to psari vromaei apo to kefali, oso kai na fwnazoyn oloi oi proedroi alla kai na paretoynte akomh, den ginete tipota. den akouei kanenas oso ki an fwnazei o opoiosdhpote kai tha sas pw to giati. O dhmos exei lefta kai ginete megalo fagopoti, poios na tous elenksei afou kai apo tin antipoliteusi den milaei kaneis, avava to kanoyn oloi to psito, trwme kai pinoyme ta sabbatokyriaka oloi mazi se sygekrimena spitia kai deytera mirazoyme erga stin oikonomikh kai sto nomiko ekatontadwn xiliadwn eyrw se hmeteroys alla kai ston amaxa apo thn antipoliteysh gia na mhn mas valei ki ayti sto stoma tis. akirwnoyme nomimes dimoprasies kata to symferon mas kai anathetoyme ston amaxa xwris allh skepsi afou meta ta skilakia pou exoyme sthn oikonomikh tha mas to psifisoun ki ayto. xipnate xiromerites, oloi h shmerinh hgesia toy dhmoy sas einai sapia, oloi omws.... allos ligo allos poly ektos isws ligo apo ton antidhmarho alizias poy kai aytos allotriwnete siga siga. h sapila prepei na fygei, oi swstoi prepoi na andidrasoun oloi mazi, enas koukos den fernei tin anoijh.

    leonidas kasidiaris

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΠΕΣ ΤΑ ΛΕΩΝΙΔΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΛΥΘΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΡΕΠΕΙ Η΄ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΟΛΗ Η ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ Η΄ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΝΑ ΕΚΛΕΞΟΥΝ ΕΝΑΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΝΕΟ ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΣΚΟΥΣΑΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΟΥΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΝΩΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΗΣΑΝ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ. ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΤΕ ΚΥΡΙΟΙ ΚΑΙ ΚΥΡΙΕΣ. ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΟΜΩΣ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙΡΟΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΣΗΜΕΡΑ. ΤΙ ΣΑΣ ΖΗΤΑΜΕ ΕΔΩ ΚΑΙ 25 ΧΡΟΝΙΑ; 6 - 7 ΠΡΑΓΜΑΤΑ. 1)ΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΔΡΟΜΟΥΣ (ΑΣΦΑΛΤΟ) 2)ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΤΟΥ ΑΣΤΑΚΟΥ 3)ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΑΣΤΑΚΟΥ 4)ΣΦΑΓΕΙΑ ΑΣΤΑΚΟΥ 5)ΣΧΕΔΙΟ ΠΟΛΗΣ ΑΣΤΑΚΟΥ + ΜΥΤΙΚΑ 6)ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΔΗΜΟΥ. ΤΩΡΑ ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΤΙ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΛΥΣΑΤΕ Η΄ ΦΤΙΑΞΑΤΕ; ==== ΤΙΠΟΤΑ === ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΝΑ ΠΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΑΜΟ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΝ. ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ, ΑΠΛΑ ΚΑΝΟΝΙΣΤΕ ΝΑ ΦΥΓΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΟΙ ΝΕΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ ΘΑ ΒΡΟΥΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΛΥΠΟΘΗΤΗ "ΜΙΖΑ" ΓΙΑ ΕΣΑΣ, ΓΙΑΤΙ ΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΟΠΤΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ "ΜΙΖΑ" ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΣΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΣΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΤΟΜΟ. Η ΜΑΝΗΤΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΕΡΧΕΤΕ ΓΙΑ 'ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. poios ftaiei gia auth thn eksathliwsh re paidia???den tn kserate tn samara??gt sumporeuthikate mazi t tote???ena ftasmenos epixeirimatias p ithele n parei k ligh doksa san dimarxos..telos...den xwrane parapona AKSIOI AUTOI POU PARAITOUNTAI K TOUS AFHNOUN MONOUS TOUS...AS AKOLOUTHISOUN K ALLOI....OLA GIA TN ASTAKO KATI PSIXOULA GIA T MUTIKA K OI ALLOI...............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΠΡΟΣ ΤΟΝ 11:57 π.μ.
    Α! Μπα! Είδες την πράξη του Τζογάνη και ζήλεψες ποντίκι; Το ξέρω ζορίστηκες πολύ με την ενέργεια του άνδρα Στάμου, γιατί φοράει παντελόνια και γράφει στα παπούτσια του όλους τους πολιτικούς ακόμα κι αν τους ψηφίζει! Εσύ ακόμα φοράς χαλκά σαν μαϊμού και σε τραβάνε από τη Μύτη οι Μακρυπιδαίοι και οι Βερελήδες; Ξύπνα κριάρι…..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΑΝΔΡΕΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Η ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ Ο ΣΤΑΜΟΣ ΑΥΤΟ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΑΞΙΩΜΑΤΑ, ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΜΙΚΡΟΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑΜΟ, ΕΚΦΡΑΖΕΙΣ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΙΟ ΚΑΘΑΡΟ ΤΡΟΠΟ. ΕΝΤΙΜΟΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΟΙΤΑΣ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ, ΕΝΤΙΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΥΜΒΙΒΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΩΝ, ΕΝΤΙΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ ΣΤΑ ΘΕΛΩ ΚΑΝΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΙ ΒΑΖΕΙ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΟΥ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ. ΣΥΓΧΑΡΗΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΑΜΟ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΥΣ. ΕΙΣΤΕ ΕΝΑ ΤΙΠΟΤΑ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΕΙς ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ ΣΤΟ XIROMERO ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ SΤΟ ASTAKOS NEWS.
    ΕΙΣΤΕ ΜΙΚΡΟΨΥΧΟΙ , ΔΕΙΛΟΙ , ΦΟΦΙΤΣΙΑΡΙΔΕΣ . ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΘΗΚΑΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΣΚΟΥΡΤΟΥ ΚΑΙ ΞΙΦΟΥΛΚΕΙΤΕ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ INTERNET ΑΝΩΝΥΜΑ , ΓΑΙΤΙ ΔΕΝ ΕΜΑΦΑΝΙΖΕΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΣΕ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΤΟΥ ΑΣΤΑΚΟΥ ; ΤΙ ΦΟΒΑΣΤΕ ΜΗΝ ΔΕΙ ΤΙΣ ΦΑΤΣΕ ΣΑΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΠΙΠΛΗΞΕΙ Η ΣΑΣ ΑΠΟΜΟΝΩΣΕΙ ; ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΘΑΡΡΟΣ , ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΤΟΛΜΗ, ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΡΗΞΗ . ΜΕ ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΜΕ ΧΑΡΑ ΣΑΣ
    ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ. ΑΣ ΠΑΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΔΗΜΩΝ ΚΑΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟ ΜΠΑΧΑΛΟ. ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΤΙΣΑΜΑΡΙΚΟΙ ΖΟΥΝΕ ΣΕ ΑΛΛΟ ΠΛΑΝΗΤΗ.
    ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΛΠ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΕΚΕΙ ΤΗ ΣΤΕΙΡΑ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΣΤΟ ΣΑΜΑΡΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΟΣΑ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΕ. ΚΑΜΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΑ ΚΑΜΜΙΑ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ ΕΔΩ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ. ΠΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΘΑ ΕΚΤΕΛΕΣΘΟΥΝ ΟΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΟΤΑΝ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΟΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΥΠΟΥΡΓΕΙΩΝ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ? ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΑΡΓΥΡΙΑ... ΓΙΑ ΚΑΚΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ....ΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΠΛΩΡΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. δεν επρεπε να παραιτηθει,επρεπε να μεινη και να ενημερωνει καθημερινα τους χωριανους του και ολους τους δημοτες τι αχρηστους εχουν εκλεξει απο δημαρχο αντιδημαρχους δημοτικους συμβουλους και συμβουλο δημαρχου,ενα ……ασκερ ειναι,ολο φρου φρου και αρωματα,λογια,επιδειξη πλουτισμου,υποσχεσεις,εργο ΜΗΔΕΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. κοματοσκυλα ολοι σας πασοκ νδ κκε κλπ αντι να ενωθουμε ολοι μαζι σαν ελληνεεεες εσεις το ιδιο τροπαρι. οι πιο πολλοι με τισ επιδοτισεις[τεμπελιδες] θα τα πουμε το 2013 και ολοι οι αλλοι οτι γλυφετε γλοιωδεις.ολοι μαζι σαν ελληνες και νακρινουμε τονεαυτο μας και μετα ολους τους
    αλλους. ξυπνατε να αρχισουν κρεμαλες αλλα φοβαστε και οι ιδιοι μηπως. μην κοιτατε μονο τον εαυτο σας να κοιτακσουμε ολοι μαζι για το εθνικο συμφερον

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Χμμμμμ.... σκέφτομαι να βάλω για δήμαρχος τις επόμενες εκλογές, με την ελπίδα αν αλλάξουν οι άνθρωποι να κάνουμε ένα βήμα μπροστά... επιτέλους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. AGAPITE SXOLIATH ME ONAMETEPWNUMO....GT VRIZEIS TOUS AGANAKTISMENOUS???DEN SE KSERW PROSWPIKA ALLA M DINEIS THN ENTYPWSI ENOS VOLEMENOU TOU SUSTUMATOS 50ARI,...ZHTAW SYGNWMH PRAGMATIKA AN KANW LATHOS....ALLA GIA PEITE M..POIO T ERGO TOU DHMARXOU POU TOSO POLU UPERASPIZESE???T EXEI KANEI MEXRI TWRA PERA APO EPIDEIKSI DUNAMHS???AGAPHTE KURIE OI KAIROI EINAI DUSKOLOI O IDIOS KOSMOS POY AGANAKTEI KAPOTE EXTIZE PETRA PETRA T KATESTIMENO T SUSTHMATOS...TOYLAXISTN EDEIKSE N KSUPNAEI DEN XREIAZETE N TN MEIWNETE GIAUTO...ENAS 25ARIS ANASFALISTOS PTUXIOUXOS....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ανασφαλιστε πτυχιουχε, ταπαραπονα στο πασοκ στον καταστροφεα ανδρεα και στο γιο του. οι δημοιδεν σου φταινε. εχεις δικιο αλλα να το βρεις στη κεντρικη πολιτικη εξουσια και οχι στους δημους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο