Τετάρτη, 27 Ιουνίου 2012

Νικητής ο διεθνής μετρ Βλάντιμιρ Ζαβορόνκοβ στο 1ο διεθνές τουρνουά σκάκι «Πάλαιρος 2012»


1st International Chess Tournament “Paleros 2012” 
Paleros Resort Hotel, 16-23 Ιουνίου www.paleroschess.com 

      Ο διεθνής μετρ Vladimir Zavoronkov από την Εσθονία κέρδισε το 1ο διεθνές όπεν "Πάλαιρος 2012" με 7,5 βαθμούς σε 9 αγώνες. 
    Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησαν και οι Έλληνες μετρ Ιλαρίων Δόρφανης (2η θέση με 7 βαθμούς) και Κώστας Νικολαϊδης, Ανδρέας Αθανασιάδης (ισοβάθμησαν στην 3η θέση με 6,5 βαθμούς).  
      Στην κατηγορία γυναικών πρώτη αναδείχθηκε η Αngela Dragomirescu από τη Ρουμανία με 6 βαθμούς, στην κατηγορία παμπαίδων (κ-12) η 10χρονη Πετρούλα Κευσίκογλου με 5 βαθμούς ενώ στην "ερασιτεχνική" κατηγορία Performance minus FIDE rating το 1ο βραβείο έλαβε ο Κωνσταντής Ροκόφυλλος του Σκακιστικού Ομίλου Παλαίρου με 5 βαθμούς και διαφορά απόδοσης ΕΛΟ +557!......
ΔΕΙΤΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟ.....     Στο 1o διεθνές open της Παλαίρου αγωνίστηκαν 61 σκακιστές και σκακίστριες από 7 χώρες (Σουηδία, Ελβετία, Σλοβενία, Σερβία, Εσθονία, Ρουμανία, Ελλάδα) οι οποίοι συνδύασαν το τουρνουά με διακοπές, απολαμβάνοντας ταυτόχρονα τις φυσικές ομορφιές της περιοχής. 
     Η αγωνιστική εξέλιξη του τουρνουά υπάρχει στην επίσημη ιστοσελίδα των αγώνων http://www.paleroschess.com με αποτελέσματα, βαθμολογίες και επιλεγμένες παρτίδες. 
     Η προβολή των αγώνων γινόταν ταυτόχρονα και από γνωστά διεθνή σκακιστικά websites όπως το fide.com, το chessdom.com, το susanpolgar.blogspot.com, το chessblog.com και αρκετά ακόμη. 
     Όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς, μαζί με τον Δήμο Ακτίου-Βόνιτσας και τον δραστήριο Αθλητικό-Σκακιστικό Όμιλο Παλαίρου, προσπαθούν πλέον για την ετήσια καθιέρωση της εκδήλωσης οπότε ραντεβού πάλι του χρόνου στο 2ο διεθνές open! 

Γραφείο Τύπου "Paleros 2012" 
Τηλ: 6938326161, Fax: 2641500112 

Δεν υπάρχουν σχόλια: