Κυριακή 3 Ιανουαρίου 2010

Μοίρασε χριστουγεννιάτικα δώρα αγάπης και χαμόγελα ο σύλλογος Αγραμπελιωτών σε όλους τους κατοίκους του χωριού.

Στο Αγράμπελο βρέθηκε το πρωί της Παρασκευής (18 Δεκεμβρίου 2009) αντιπροσωπεία του συλλόγου Αγραμπελιωτών, οι οποίοι επισκέφθηκαν όλα τα σπίτια και μοίρασαν χριστουγεννιάτικα δώρα αγάπης, στο πνεύμα των ημερών. Συγκεκριμένα τα παιδιά του Συλλόγου επισκέφθηκαν όλα τα νοικοκυριά, όπου μοίρασαν χριστουγεννιάτικα δώρα αγάπης (ένα κουτί με γλυκά που περιείχε μελομακάρονα, κουραμπιέδες, λαμπιόνια και μια φιάλη κρασί) σε όλους.
Η ανταπόκριση και τα χαμόγελα των κατοίκων έδωσαν στο σύλλογο τη μεγαλύτερη του ανταμοιβή για το ανιδιοτελές και θεάρεστο έργο που επιτελεί.
Στη συνέχεια ο Σύλλογος μετέβη στο σπίτι του οικονομικού μετανάστη Αρμάντο από την Αλβανία, που είναι ο μοναδικός που κατοικεί στο χωριό για να μοιράσει κι εκεί ευχές και δώρα. Δεν ξέχασε βέβαια και τα παιδιά του. Ο Σύλλογος Αγραμπελιωτών δεν ξεχωρίζει τα παιδιά του κόσμου. Τα αγαπάει όλα το ίδιο. Τους έδωσε δώρα τα οποία τα υποδέχθηκαν με χαρά και χειροκροτήματα και τους ευχήθηκε καλή πρόοδο, να περάσουν καλές γιορτές, καλή και ευτυχισμένη χρονιά.
Τα δώρα του Συλλόγου έδωσαν χαρά σε όλους, έκαναν τα πρόσωπά τους να λάμψουν από χαμόγελο, ευχαριστούσαν το σύλλογο, έδιναν συγχαρητήρια και μοίραζαν ευχές. Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Γιώργος Τσέλιος τόνισε πως «ο Σύλλογος δείχνει το κοινωνικό του πρόσωπο αυτές τις Άγιες Ημέρες. Αυτό το πρόσωπο αποτελεί κομμάτι του συλλόγου μας και το αποδεικνύουμε σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς. Αισθανόμαστε την ανάγκη να επιστρέψουμε λίγη από την αγάπη που μας δείχνει ο κόσμος του χωριού μας. Έχει μεγάλη σημασία να στεκόμαστε δίπλα στους συγχωριανούς μας που μας έχουν πραγματική ανάγκη και να τους θυμόμαστε συνέχεια και όχι μόνο τις εορταστικές μέρες».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο