Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2010

Γλέντι και χορός με γνήσια λαϊκή μουσική στο «Χάραμα», από την Ομοσπονδία Συλλόγων Μεσολογγίου (Ο.ΣΥ.Ε.Μ).












Επιτυχία σημείωσε η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας και ο ετήσιος Χορός της Ομοσπονδίας Συλλόγων Μεσολογγίου (Ο.ΣΥ.Ε.Μ) που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2010, το μεσημέρι, στο ιστορικό κέντρο «Χάραμα», στο Σκοπευτήριο της Καισαριανής.
Η εκδήλωσε άρχισε όταν ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Μεσολογγίου Γιάννης Μπούρος και σύσσωμο το κεντρικό συμβούλιο, μέσα σε ευχάριστο κλίμα, έκοψαν την Πρωτοχρονιάτικη πίτα τους και ευχήθηκαν σε όλους τους παρευρισκόμενους καλή χρονιά με υγεία.
Στη συνέχεια ξεκίνησε ένα μελωδικό, διασκεδαστικό πρόγραμμα με υψηλή αισθητική και πάνω απ’ όλα καλά τραγούδια. Εντυπωσιακή για άλλη μια φορά η ανεπανάληπτη μελωδική φωνή του Κώστα Μακεδόνα, ο οποίος κάλυψε όλο το μεσημέρι με μια μεγάλη ποικιλία από δικά του τραγούδια και έφθασε μέχρι τον Βασίλη Τσιτσάνη. Μαζί του η Γιώτα Νέγκα, μία από τις καλύτερες σύγχρονες ερμηνεύτριες, που με τη βαθιά και λαϊκή φωνή της σε παραπέμπει σε μια αυθεντικότητα άλλων εποχών.
Φυσικά στο Χάραμα ακούστηκαν όλα τα διαχρονικά λαϊκά και το αποτέλεσμα ήταν να στηθεί ένα όμορφο ελληνικό γλέντι. Ο χορός το κρασί τα όμορφα τραγούδια από την ορχήστρα έφεραν το γλέντι και όλα τα μέλη και οι φίλοι διασκέδασαν, χόρεψαν τραγούδησαν και γλέντησαν.
Στη συνεστίαση παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων ο π. βουλευτής Σπήλιος Λιβανός, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ξηρομεριτών Στεργίου Δημήτρης, τα μέλη του Κ.Σ της ΟΠΣΥΞ Άγγελος Μηλιώνης και Βασίλης Μπουρνάζος, ο πολιτευτής Νίκος Καραπάνος, ο π. Γραμματέας της ΠΑΝ.ΣΥ Νώντας Κάππας, ο δημοτικος σύμβουλος Μακρυνείας Πάνος Αλεξόπουλος, κ.α.
PHOTO ART ANGELOS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο