Τρίτη 5 Ιανουαρίου 2010

Κυκλοφόρησε το νέο (15ο) φύλλο της εφημερίδας «Αγραμπελιώτικα νέα»

Κυκλοφόρησε το 15ο φύλλο της τριμηνιαίας εφημερίδας «Αγραμπελιώτικα νέα», που εκδίδει ο Μορφωτικός πολιτιστικός Σύλλογος Αγραμπελιωτών «η Αγράμπελη» με πρώτο θέμα μια μεγαλοπρεπή αιωνόβια βελανιδιά στo Βελανιδοδάσος Ξηρομέρου, που αποτυπώνεται σε φωτογραφίες με τα χρώματα των τεσσάρων εποχών του χρόνου. Φθινόπωρο, Χειμώνας, Άνοιξη και Καλοκαίρι.
Στο 8 σέλιδο φύλλο, που διανέμεται σε συνδρομητές, οι αναγνώστες θα διαβάσουν ακόμα, αφιέρωμα στο καφέ ουζερί του Φώτη Μπαμπάνη, για το ξεχωριστό ημερολόγιο του 2010, τις σελίδες του οποίου κοσμούν τα Aγραμπελιώτικα υφαντά, το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου, για το λαμπερό και κεφάτο το party από νέους-ες του Αγραμπέλου, τη θεία λειτουργία στη γιορτή των Παμμεγίστων Ταξιαρχών στην οποία χοροστάσησε ο μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ.κ. Κοσμάς, μοίρασε χριστουγεννιάτικα δώρα αγάπης και χαρά, ο σύλλογος Αγραμπελιωτών σε όλους τους συγχωριανούς τους, το άρθρο της Μαρίας Μπαμπάνη, τα σχόλια, το γλέντι των Ξηρομεριτών, η περιβαλλοντική εκδρομή της Βελανιδιάς, κ.α.
Όσοι επιθυμούν να γίνουν συνδρομητές και να παίρνουν την εφημερίδα μπορούν να επικοινωνήσουν με τον πρόεδρο Γιώργο Τσέλιο, τηλ: 210-9568322, 6973/661013. Επίσης πολλά κείμενα μπορείτε να τα διαβάσετε και ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας: http://agrampelonews.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο