Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2010

Από 29 έως 31 Ιανουαρίου 2010, εργαστήριο τσίρκου για παιδιά από την ΑRTηρία στη πόλη της Λευκάδας.


Η ΑRTηρία, αστική μη κερδοσκοπική εταιρία είναι καλλιτεχνικός φορέας που λειτουργεί με την μορφή αστικής μη κερδοσκοπικής εταιρίας, με έδρα την πόλη της Λευκάδας. Οι σκοποί της εταιρίας αφορούν το πολιτισμό, την επιμόρφωση, την εκπαίδευση, την έρευνα, την επικοινωνία και την δραστηριοποίηση μέσω της Τέχνης. Πολυχώρος ARTηρία: Μαρίνα Λευκάδας, τηλ: 26450 22820, www.artiria.gr
Από 29 έως 31 Ιανουαρίου 2010, εργαστήριο τσίρκου για παιδιά από την ΑRTηρία
Μέσα από την άσκηση και το παιχνίδι, τα παιδιά θα γνωρίσουν πολυάριθμες δυνατότητες του σώματος, σε συνδυασμό με τον νου και το συναίσθημα. Με ήπιες ακροβατικές φιγούρες , με απλές τεχνικές στο χειρισμό αντικειμένων, όπως μπάλες, κορύνες, κορδέλες, θα δουν τον κόσμο "ψηλότερα" πάνω στα ξυλοπόδαρα, και θα μάθουν να αντιμετωπίζουν τη ζωή με χαμόγελο και χιούμορ, όπως ακριβώς κι οι καλοί μας φίλοι οι κλόουν που δεν χάνουν ευκαιρία για γέλιο και για παιχνίδι.
Με συμμάχους τις μάσκες που θα κατασκευάσουν, με μακιγιάζ φωτεινό και πολύχρωμο που θα δημιουργήσουν και με οδηγούς τα περίεργα σχήματα μπαλονιών που θα συνθέσουν θα είναι πανέτοιμα για το ταξίδι!
Πρόγραμμα εργαστηρίου
Παρασκευή 29 Ιανουαρίου: τεχνικές ζογκλέρ - ξυλοπόδαρα
Σάββατο 30 Ιανουαρίου: ακροβατικά
Κυριακή 31 Ιανουαρίου: κατασκευή μάσκας - μπαλονιών – μακιγιάζ.
Το εργαστήριο θα έχει διάρκεια τριών ωρών καθημερινά (17.00- 20.00)
Επίσης από 22 εως 24 Ιανουαριου 2010 θα γίνουν προβολες για μικρους σινεφιλ( http://www.artiria.gr-/ τηλ: 26450.22820)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο