Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου 2017

Χρήστος Ζαπαντιώτης: Ο εν ενεργεία αστυνομικός που σκότωσε την οικογένεια του

      Δεν υπάρχουν λέξεις να περιγράψουν αυτό που συνέβη στους Αγίους Αναργύρους. Μια ανείπωτη οικογενειακή τραγωδία, ένα δράμα που δεν το χωράει ανθρώπου νους… 

        Ο Χρήστος Ζαπαντιώτης, εν ενεργεία αστυνομικός σκότωσε την γυναίκα του, την κόρη του που δεν είχε προλάβει να κλείσει τα 4 της χρόνια και την πεθερά του. Στην συνέχεια αυτοκτόνησε…
        Όλοι τους βρέθηκαν νεκροί μέσα σε διαμέρισμα στους Αγίους Αναργύρους με τους συγγενείς και τους φίλους της οικογένειας να μην μπορούν να διανοηθούν την τραγωδία.....



    Οι τελευταίες πληροφορίες για την τραγωδία, αναφέρουν πως στο διαμέρισμα έχουν βρεθεί τουλάχιστον έξι σφαίρες. 
          Σύμφωνα με πληροφορίες, ο αστυνομικός φέρεται να πυροβόλησε εξ επαφής την σύζυγό του. Μάλιστα, υπάρχουν σφαίρες «καρφωμένες» και στους τοίχους. Κάτι που σημαίνει πως ίσως κυνήγησε την πεθερά του πριν καταφέρει να την σκοτώσει.
        Αμέσως μετά φέρεται να πήγε στο υπνοδωμάτιο της κόρης του, την οποία δολοφόνησε στο κρεβατάκι της πριν αυτοκτονήσει… 
     Ο αστυνομικός βρέθηκε γονατισμένος δίπλα από την νεκρή κορούλα του…

Το χρονικό της τραγωδίας
       Οι αστυνομικοί βρέθηκαν μπροστά στο αποτρόπαιο αυτό θέαμα λίγο πριν τις δυο το μεσημέρι, όταν κλήθηκαν από τους συναδέλφους της συζύγου του δράστη που την αναζητούσαν από το πρωί αφού δεν είχε εμφανιστεί στην εργασία της.
        Οι αστυνομικοί, πήγαν στο σπίτι και όταν δεν απαντούσε κανείς παραβίασαν την πόρτα και τους βρήκαν όλους νεκρούς στον ίδιο χώρο. 
          Από τις πρώτες ενδείξεις ο 42χρονος αστυνομικός, εκτέλεσε την κορούλα του, που δεν είχε καν προλάβει να κλείσει τέσσερα χρόνια ζωής, την σύζυγό του και την πεθερά του και μετά έδωσε τέλος στην ζωή του.
       Η σύζυγός του ήταν γιατρός – ρευματολόγος και εργαζόταν σε μεγάλο ιδιωτικό νοσοκομείο των βορείων προαστίων όπως επίσης και η πεθερά του.


Πηγή: http://www.olathessaloniki.com/2017/12/blog-post_936.html

3 σχόλια:

  1. Γιατί οι αστυνομικοί επιτρέπεται να οπλοφορούν εκτός υπηρεσίας;Ποιος ο λογος;Για να έχουμε τέτοιες τραγωδίες;Βάζουν ενα όπλο στο ζωνάρι και γίνονται νταηδες,μπαλωθιες σε γλέντια κτλ.Είναι το ατομικό τους όπλο λέει,το έχουν χρεωμένο,τοτε να περνούν και οι φαντάροι τα όπλα σπίτι,και αυτοι χρεωμένο τα έχουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. σωστος !ο 7¨31 . δικαιο εχεις .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μεγάλο δίκιο έχεις για τους αστυνομικούς αλλά αν έχεις αποφασίσει για το έγκλημα τον τρόπο θα τον βρείτε. Κρίμα μόνο για το παιδάκι που πλήρωσε αμαρτίες γονέων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο