Σάββατο 3 Αυγούστου 2024

Δημόσια Ευχαριστήρια Επιστολή προς τον Δάσκαλο-Προπονητή του Tae Kwon Do Γιώργο Μαρίνο.


        Ευχαριστήρια δημόσια επιστολή έστειλε ο Δημήτρης Σκαπέτης ιδιοκτήτης του καταστήματος "Τάκης ο Καλοφαγάς" με αποδέκτη τον Δάσκαλο-Προπονητή του Tae Kwon Do, Γιώργο Μαρίνο.

Σύμφωνα με την επιστολή οι επαγγελματίες της περιοχής είδαν αυξημένο τζίρο στα ταμεία τους, .....
γεγονός που τους οδήγησε σε μία βαθιά οικονομική ανάσα. Να υπενθυμίσουμε ότι το "10ο INTERNATIONAL SUMMER CAMP TAE-KWON-DO ASTAKOS 2024", πραγματοποιήθηκε με μεγάλη συμμετοχή αθλητών και με τη συμμετοχή κόσμου να είναι μεγάλη, για 10η συνεχή χρονιά στην πόλη του Αστακού Ξηρομέρου.

Διαβάστε ολόκληρη την ευχαριστήρια επιστολή:

Ευχαριστήρια δημόσια επιστολή εκ μέρους του Δημήτρη Σκαπέτη στον Γεώργιο Μαρίνο για την κοσμική  κίνηση όλων αλλά και κυρίως των εστιατορίων και καφετεριών, μπαρ κ.λ.π της παραλίας του Αστακού τις ημέρες που πραγματοποιήθηκαν οι εκδηλώσεις Τάε Κβον Ντο και άλλων αθλητικών εκδηλώσεων.
Ο τόπος οικονομικά ευνοήθηκε και οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ, στον Δάσκαλο-Προπονητή Γιώργο Μαρίνο του Tae Kwon Do.


3 σχόλια:

  1. ΤΕΡΆΣΤΙΑ ΕΠΙΤΥΧΊΑ ΟΠΩΣ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ Η ΠΑΡΟΥΣΊΑ ΤΟΣΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΣΤΟΝ ΑΣΤΑΚΟ ΣΥΓΧΑΡΗΤΉΡΙΑ ΣΤΟΝ ΓΕ.ΜΑΡΙΝΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Από τόσους επαγγελματίες στον Αστακό μόνο ο κύριος Σκαπέτης έστειλε ευχαριστήρια επιστολή. Οι υπόλοιποι.......? Μετά λένε γιατί δεν έχουν δουλειά. Καλά κάνει ο κόσμος και οι τουρίστες και πηγαίνουν από Πάλαιρο και περα. Η βλαχοκουτοπονηριά που υπάρχει στην περιοχή μας δεν υπάρχει πουθενά. Καληνύχτα Ξηρόμερο. Όσο και να προσπαθεί ο άξιος δήμαρχος Γιάννης Τριανταφυλλάκης αν δεν αλλάξει η νοοτροπία του κόσμου και των επαγγελματιών δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οι επαγγελματίες του Αστακού και γενικότερα του Ξηρομέρου θα πρέπει να καταλάβουν ότι για να αυξηθούν τα κέρδη τους θα πρέπει να μεγαλώσει η πίτα. Όσο η πίτα μικραίνει και προσπαθούν να πάρουν απο τους άλλους, στο τέλος θα χάσουν όλοι. Επίσης, καλό είναι να κρατούν τους χώρους έξω από τα καταστήματα τους καθαρούς και περιποιημένους και να μην περιμένουν από τον Δήμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο