Πέμπτη 15 Αυγούστου 2024

"Βενετσιάνικη Βραδιά"


Αυτή είναι η κληρονομιά μας. Αυτή είναι η παράδοση μας. Αυτός είναι ο τόπος μας. Άνθρωποι με χαμόγελα με μεράκι και πολύ αγάπη για την πόλη τους. Είμαστε όλοι εμείς που συγκινούμαστε να βλέπουμε τη θάλασσα μας όμορφη και περιποιημένη!.....

𝕁𝕦𝕤𝕥 ℂ𝕣𝕠𝕤𝕤 𝕋𝕙𝕖 𝔹𝕣𝕚𝕕𝕘𝕖𝕤 λοιπόν, είπαμε στην αρχή της καλοκαιρινής σεζόν και έγινε πραγματικότητα. Απο ολο το νομο και ακομα πιο μακρια, ηρθαν για ονειρεμένη Βενετσιάνικη Βραδιά. Μία βραδιά όλοι εσείς την κάνατε μοναδική.


Τα συγχαρητήρια ανήκουν καταρχάς στους καπετάνιους μας

⛵️ Μιχάλης Τσοκάντας

⛵️ Νίκος Τσοκάντας

⛵️ Πάνος Κασσάρας

⛵️ Ανδρέας Μπέρμπερης

⛵️ Πάνος Τσοκάντας

⛵️ Κωνσταντίνος Τσοκάντας

⛵️ Τάκης Γρίβας

⛵️ Πάνος Καραγιάννης

⛵️ Λεωνίδας Τσίντζος

⛵️ Πάνος Γκοργκόλης

⛵️ Δημήτρης Τρικαλινός

⛵️ Φώτης Τσοκάντας

⛵️ Τάκης Μαρκέτος

που με χαμόγελο, αγάπη και υπομονή, αρμένιζαν στην όμορφη λιμνοθάλασσα μας.


Τον ⛵️ Ηλία Κοσκινιώτη, με το όμορφο πριάρι του, αρματωμένο με το σταφνοκάρι, μέρος της πολιτιστικής μας κληρονομιάς και ένα από τα δύο ενεργά που έχουν μείνει στον τόπο μας.


Τον 🫡 Χρήστο Δενδρινό για την ακούραστη και αδιάκοπη συμμετοχή του στην περιποίηση του κόσμου! Όλοι πέρασαν από το χέρι του που απλόχερα το ξεδίπλωνε για να βοηθήσει.


Τον 👨‍🔧 Διονύση Μπερερή 🪄 Του δημιουργού της αναβίωσης του εθίμου της Βενετσιάνικης Βραδιάς, που κάθε φορά συμμετέχει βοηθώντας με πολύ μεράκι, με τις γνώσεις του, με τα εργαλεία του και με την καθοδήγηση του, για να γίνει κάθε φορά πραγματικότητα αυτή η υπέροχη νύχτα.


Τους Αντιδήμαρχο Αιτωλικού 🤝 Γιάννη Κουτσοθεόδωρο και τον Πρόεδρο της Δημοτικής Ενότητας Αιτωλικού 🤝 Σωτήρη Καβαλιέρη που από την πλευρά του Δήμου, οραματίστηκαν και ανταποκρίθηκαν στις ανάγκες της εκδήλωσης. Υπήρξαν υπομονετικοί με τις απαιτήσεις και έβρισκαν γρήγορα λύσεις για ο,τι προέκυπτε.


Τους εθελοντές μας και μέλη της Θεατρικής Ομάδας Ενηλίκων "γεια σου" by Ανατολικόν

👏 Χρήστο Ματσάγγα

👏 Ακριβή Δρακονταειδή

👏 Βιβή Παπαδογεώργου

👏 Πάνο Καστανά

👏 Ηλία Πατρινό

👏 Γιώργο Σπίγγο

που με ησυχία, υπομονή, χαμόγελο, προσπαθούσαν όλα όσα είναι δυνατά να περάσουν από το χέρι τους. Και το κατάφερναν με επιτυχία να συντονίζουν την όλη εκδήλωση.


Τους χορηγούς της βραδιάς μας

⚡️ Το Μπαλκόνι Ταβέρνα Τσιλιπάνος

⚡️ Lagoa Coffee & more

⚡️ Stoa all day

⚡️ Ξενοδοχείο Αλεξάνδρα Αιτωλικό Hotel Alexandra Etoliko

⚡️ Bolero espresso cafe - bar

⚡️ Τσίντζος Cafe

⚡️ Αφοί Λασκαράτου

⚡️ Ηλίας Καρέτσος Πρατήριο Υγρών Καυσίμων

⚡️ Διονύσης Μπερερής Κλιματισμός Ψύξη Τοποθετήσεις Service

που με τη βοήθεια τους, η βραδιά ανέβηκε επίπεδο!


Τον 🎶 Δημήτρη Μανωλάτο με το μουσικό του σχήμα για τη μουσική επένδυση της εκδήλωσης!


Τη βραδιά άνοιξε το Τμήμα Λαϊκών & Παραδοσιακών Χορών by "Ανατολικόν" του Συλλόγου μας, χορεύοντας με τον χοροδίδασκαλό  Βενιαμίν Γερνά, δάσκαλο του τμήματος, που με περίσσεια ενέργεια κράτησε το χορό μέχρι αργά.


🙏 Εμείς, να ευχαριστήσουμε όλο τον κόσμο που συμμετείχε, όλους εσάς που αγαπάτε αυτή της γιορτή του τόπου μας. Όλους εσάς που μας δίνετε κουράγιο για να συνεχίζουμε.


Σας περιμένουμε στην επόμενη εκδήλωσή μας, τη θεατρική μας παράσταση "Ο Ηλίας του 16ου" στο θερινό Θεατράκι του Αιτωλικού στις 18 Αυγούστου ώρα 21:15.


Σας ευχαριστούμε θερμά.



























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο