Σάββατο 10 Αυγούστου 2024

Συνάντηση του κ. Μαυρομμάτη με τον πρόεδρο του Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε. κ. Μπαμπασίδη


Θανάσης Μαυρομμάτης : Συνεχίζουμε την μάχη απέναντι στην Πανώλη.

 Οι υπηρεσίες  της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας είναι καθημερινά σε ετοιμότητα για την εξάλειψη της Πανώλης των μικρών μηρυκαστικών, συνεχίζοντας  εντατικά τους ελέγχους  σε κτηνοτροφικές μονάδες......

 

 Το πρωί του Σαββάτου 10 Αυγούστου  πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Αντιπεριφερειάρχη  Περιφερειακής Ενότητας Αιτωλοακαρνανίας Θανάση Μαυρομμάτη , του προέδρου του Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε. Κυριάκου Μπαμπασίδη και του Διευθυντή  της Κτηνιατρικής Υπηρεσίας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας Κωνσταντίνου Μήλιου.

Ο Αντιπεριφερειάρχης ανέφερε  ότι η συνεργασία όλων των φορέων είναι απαραίτητη και όλοι μαζί συνεχίζουμε την μάχη απέναντι στην Πανώλη. Στεκόμαστε στο πλευρό των κτηνοτρόφων μας και τους καλούμε να ακολουθούν τις οδηγίες των κτηνιάτρων  για να μπορέσουμε το συντομότερο να εξαλείψουμε την Πανώλη. 

2 σχόλια:

  1. Πώς ακριβώς. Στέκεστε απέναντι στην πανολη;
    Καταστρέφοντας κτηνοτρόφους;
    Καμία ενημέρωση για αποζημίωση μόνο κουβέντες του καφενείου.
    Σκέφτηκε κανείς πως θα τ βγάλουν πέρα αυτοί που με συνοπτικές διαδικασίες μπήκατε μέσα στις εγκαταστάσεις τους και τούς δολοφονησατε το ζωικό πληθυσμό.
    Και αύριο ούτε τ γάλα δεν θα τούς περνουν τα τυροκομεία.
    Ήρθαν σαν δικτάτορες σαν μουσουλμάνοι Ταλιμπάν και σφαξατε τα ζώα.
    Αυτό κάνατε.
    Άλλα δεν φταίτε εσείς οι υποτιθεμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ρε παιδιά έτσι πρέπει να γίνει για να πουλήσουν το ποπ της φέτας.γιατι μία χαρά φέρνουν αρνιά από έξω και τρώμε Ρουμανίας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο