Δευτέρα 5 Αυγούστου 2024

Τροχαίο με πατίνι στο Αγρίνιο: 27χρονη νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση


Αποτέλεσμα της σύγκρουσης της 27χρονης με δίκυκλο ήταν ο σοβαρός τραυματισμός της στο κεφάλι.

Μια 27χρονη γυναίκα τραυματίστηκε σοβαρά σε τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε χθες, Κυριακή 4 Αυγούστου, το απόγευμα στην Οδό Πανεπιστημίου στο Αγρίνιο.....

Η νεαρή γυναίκα, που επέβαινε σε πατίνι, συγκρούστηκε με ένα δίκυκλο υπό συνθήκες που διερευνώνται από τις αρμόδιες αρχές. Διακομίστηκε άμεσα στο Νοσοκομείο Αγρινίου με ασθενοφόρο του Ε.Κ.Α.Β., όπου νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση.

Οι Γιατροί παρακολουθούν στενά την πορεία της υγείας της και της παρέχουν την απαραίτητη φαρμακευτική αγωγή.

Το συμβάν αυτό αποτελεί μια υπενθύμιση για την ανάγκη τήρησης των κανόνων Οδικής Κυκλοφορίας και για την προσεκτική οδήγηση, τόσο από τους οδηγούς όσο και από τους πεζούς και τους χρήστες άλλων μέσων μεταφοράς.

sinidisi.

1 σχόλιο:

  1. Τελικά τα ηλεκτρονικά πατίνια έχουν γίνει πολύ επικίνδυνα. Στην παραλία της Βόνιτσας, η οποία είναι κλειστεί για τα οχήματα,τα ηλεκτρονικά πατίνια και τα ποδήλατα είναι, ο φόβος και ο τρόμος ,για τους πεζούς που κάνουν τις βόλτες τους αλλά και για τα νήπια που παίζουν.Η Δημοτική αρχή, είναι απούσα, αλλά και το επίσημο κράτος από το κακό αυτό φαίνομαι. Αν γίνει το άσχημο δυστύχημα, τότε είναι που ξεκινά ο Γολγοθάς για όλους, γιατί δεν υπάρχει νομικό πλαίσιο για αυτά σήμερα,κινούνται ανεξέλεγκτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο