Σάββατο 6 Νοεμβρίου 2021

Στο Αγρίνιο ο Γιώργος Παπανδρέου.


     Η Δυτική Ελλάδα είναι ο πρώτος σταθμός του Γιώργου Παπανδρέου που ξεκίνησε χθες από την Αχαΐα, γενέτειρα της οικογένειας του και εκλογική του έδρα, και ακολούθησε το βράδυ ο Πύργος Ηλείας. Στο Αγρίνιο βρίσκεται  σήμερα, Σάββατο 6 Noεμβρίου 2021, ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου στα πλαίσια των περιοδειών του για την ηγεσία του Κινήματος Αλλαγής για την οποία η εκλογική διαδικασία θα διεξαχθεί την 5η Δεκεμβρίου.

Πριν λίγα λεπτά, στις 12:20, έγινε δεκτός από κομματικά στελέχη στα γραφεία του ΚΙΝΑΛ στην κεντρική πλατεία του Αγρινίου όπου έχει συνάντηση με τη νομαρχιακή επιτροπή του κόμματος ενώ προέβη και σε δηλώσεις στα μέσα ενημέρωσης. 

Διαβάστε περισσότερα »

Προσερχόμενος ωστόσο στα γραφεία είχε σύντομη συνομιλία με τον πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Αγρινίου Σωκράτη Κωστίκογλου που του παρέδωσε την ανακοίνωση με τις θέσεις του Συλλόγου.

Ο Γιώργος Παπανδρέου θα παραμείνει για λίγα λεπτά στα κομματικά γραφεία και ακολούθως θα μεταβεί στο Παπαστράτειο όπου τον αναμένει πλήθος πολιτικών του φίλων. Είναι γνωστό πως διατηρεί ισχυρά ερείσματα στην περιοχή του Αγρινίου και αναμένεται αυτό να αποτυπωθεί στη συγκέντρωση.

Το πρόγραμμα του σήμερα εξάλλου περιλαμβάνει επίσκεψη στις 15:00 στη Ναύπακτο όπου στο Εργατικό Κέντρο θα έχει συνάντηση με τη Διοίκηση και εκπροσώπους των εργαζομένων.

Καθοδόν για τα γραφεία του ΚΙΝΑΛ ο Γιώργος Παπανδρέου συνομίλησε με τον πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Σωκράτη Κωστίκογλου .

Γέμισε το Παπαστράτειο για τον Γιώργο Παπανδρέου.

 






 





 ΠΗΓΗ: https://www.agrinionews.gr/


9 σχόλια:

  1. Θα μας αποτελειώσει από εκεί πού μας αφησε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να ξανακάνουμε τη Δημοκρατική Προοδευτική Παράταξη μεγάλη και ισχυρή. γιωργο ποια χρονολογια θα φθασουμε εστω στο 35%, για να κυβερνησουμε ποτε? αραγες με καποιον θα συνεργαστουμε και γιατι δεν μας το λες. γιωργο για να γινη αυτο θα πρεπει να γυρισει στο πασοκ 20-25% απο το συριζαα. ωσ τα τοτε δεν ξερω γιωργο μου αν θα ζησω για να δω αυτη την σοσιαλιστικη ελλαδα που ονειρευεσαι τελος παντων . εκει εξω που περασα στην πλατεια στο συντριβανι χαιρετησα καποιους παλιους συντροφους απο το παλιο πασοκ και το θεμα ξερεις ποιο ηταν γιωργο μου. θα δωσουν κανα δωρο τα χριστουγεννα οι μητσοτακηδες απο αυτα που μας εκοψες να πληρωσουμε κανα λογαριασμο ενφια κλπ κλπ. καλυτερα γιωργο στις περιοδειες που θα κανησ να μιλησεισ και να πεισης τον κοσμαηκη να κανουν τα εμβολια και αστον τον σοσιαλισμο αυτος ανηκει στο χρονοντουλαπο της ιστοριας οπως θα ελεγε και ο μακαριτης ο πατερα σου. κλεινω με μια ευχη σηκω αντρεα για δεις τα παιδια της αλαγης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όχι Παναγία μου πάλι έλεος ας μας λυπηθεί ο Θεός αυτή τη φορά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γιώργο,όσο θα σε πολεμούν εσύ θα δυναμώνεις!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο άνθρωπος πήρε το ΠΑΣΟΚ σπο το 46/ κ το πήγε 5/ , τώρα τι θέλει πάλι 70 χρονών ,να μας ξανά σώσει με τα λεφτά υπάρχουν, που μας έλεγε ,μας έβαλε χωρίς να ρωτήσει κανέναν στο ΔΝΤ κ μνημόνιο...ας κάτσει στην άκρη καλά περνά χονδρους μισθούς αυτοκίνητα γραφεία ασφάλεια κλπ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΓΙΩΡΓΟ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΑ ΔΩΡΑ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΗΝ ΠΡΑΣΙΝΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ.ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ ΓΙΩΡΓΟ ΒΛΕΠΩ ΦΑΤΣΕΣ ΑΠΟ 75 ΚΑΙ ΠΑΝΩ.ΠΟΥΝΑΙ ΓΙΩΡΓΟ ΤΑ ΝΕΙΑΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τι να δυναμώσει ρε αυτός δεν τον βλέπεις πως είναι και ζητάει ακόμα καρέκλες .ότι και. Να κάνει έχει μπει στο χρονοντούλαπο της ιστορίας ως. Ο άνθρωπος που κατέστρεψε την Ελλάδα Με τα μνημόνια που μας έβαλε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Είμαι βέβαιος πώς οι ποίο πολλοί από εσάς πού τον θάβεται όταν σάς μίλαγε για πράσινη ανάπτυξη ανοιγατε το στόμα σας και βελαζατε αλά οι ποίο πολλοί από την πράσινη ανάπτυξη υπάρχετε ακόμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. .ας κάτσει στην άκρη καλά περνά χονδρους μισθούς αυτοκίνητα γραφεία ασφάλεια κλπ ΞΕΧΑΣΕΣ ΣΥΝΤΡΟΦΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΗΛΙΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΣΤΗ ΣΚΙΑΘΟ ΠΟΥ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΑΛΑΖΕΙ ΚΑΙ ................ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΤΕ ΚΡΕΜΑΣ ΤΙΣ ΓΡΑΒΑΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΥΣΤΟΥΜΙΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ. ΤΩΡΑ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΚΑΠΗ ΑΓΡΙΝΙΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο