Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2021

Στον Μύτικα δεν πονάει κεφάλι κόβει κεφάλι. Παραδόθηκε σαπίλα και σκότος και θα μπει φωτισμός νέας τεχνολογίας λύνοντας δομικά και μόνιμα το πρόβλημα και όχι με μπαλώματα.


Σας έχουμε ενημερώσει παλαιότερα για το πρόβλημα του σαπισμένου φωτισμού του Μύτικα που παραδόθηκε παρά τα χιλιάδες ευρώ εντάλματα πληρωμής που κόπηκαν στο πρόσφατο παρελθόν για ηλεκτροφωτισμό......

Το πρόβλημα λύνεται δομικά, μετά από σχετική μελέτη που έγινε από τους ειδικούς συνεργάτες του Δήμου, για πρώτη φορά έγκριση χρηματοδότησης από την Τριχωνίδα Αναπτυξιακή και τοποθέτηση νέων φωτιστικών και νέων πινάκων ισχύος που θα γίνει πολύ σύντομα.

Αρα όχι πονάει κεφάλι κόβει κεφάλι δεν έγινε, αλλά δίνεται δομική μόνιμη λύση, μιας και υπάρχει ήδη προσωρινός ανάδοχος, σε διαγωνισμό που δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα του Δήμου και καταψήφισε ο τέως Δήμαρχος Ξηρομέρου!!! (δείτε εδώ).

Επίσης στο σημείο του μώλου του Αγίου Νικολάου, έχουν μπει προβολείς Led εδώ και πάρα πολλούς μήνες και όλος ο μώλος φωτίζεται επαρκώς για πρώτη φορά, αλλάζοντας η εικόνα του απόλυτου σκοταδιού που επικρατούσε όλα τα πολλά προηγούμενα χρόνια στο σημείο, κάτι που το σχολίασαν θετικά όλοι.

mytikaspress

10 σχόλια:

  1. ΚΑΘΕ 10 ΜΕΡΕΣ ΒΓΑΖΕΤΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΤΟ ΦΩΤΙΣΜΟ ΤΟΥ ΜΥΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΡΛΟΥΜΠΕΣ Κ ΟΛΟΣ Ο ΜΥΤΙΚΑΣ ΒΡΩΜΑΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΣΚΟΤΑΔΙΑ.ΑΠΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΕΡΓΑ ΧΑΛΙΑ ΜΑΥΡΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΕΙΚΟΝΕΣ ΝΤΡΟΠΗΣ ΣΚΟΤΑΔΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΚΑΙ ΕΡΓΟ ΜΗΔΕΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βρωμαει?δεν υπηρχε ποτε καθαροτερος μυτικας κυριε κ οσω για τα φωτα αυτο παρελαβαν κ τουλαχιστον τα φτιαχνουν μονοι τους κ με μικρα ποσα οχι ενταλματα χιλιαδων ευρω..υπομονη να σας δω οταν θα βαζουν το νεο φωτισμο που θα κρυφτειται

      Διαγραφή
  2. αυτοι δουλευουν

    εσεις τρωγατε

    σας κοπηκε το ρακομελο και δεν αντεχετε να βλεπετε οτι γινεται εργο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ολοι γελούν με το γραφείο τύπου του δημάρχου!! Έχει καταντήσει αστείος κ γραφικός!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο λαός και μάτια έχει και μυαλό για να θυματε έχει.γιαυτο γαλουνηδες ότι και να κάνετε και όσα καράβια με χρήμα να. Ξέμπαρκαρετε είστε τελειωμένοι τελειωμένοι και στις εκλογές που θα έρθουν θα τελειώσετε οριστικά και αμετάκλητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΕΧΕΙ ΦΩΤΙΣΤΕΙ ΜΕ ΠΡΟΒΟΛΕΙΣ ΛΕΝΤ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΕΧΕΙ ΦΩΣ ΑΠΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΕΠΙ ΑΡΕΤΑΚΙΑ. ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΕΤΟΙ ΑΠΟ ΜΥΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΝΟΥΝ ΓΡΑΦΟΥΝΕ. ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. βγαλτε κανενα φραγκο εκει στην παραταξη τριανταφυλλακη ακομα οσο προλαβενετε γιατι τελειωνει το φαγοποτι και μετα δεν θα ξερετε τι να κανετε,οι μισοι ειστε ανεργοι απορω πωσ επιβιωνατε τοσα χρονια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν εχεις στοιχεια πηγαινετα στον εισαγγελεα τωρα κ κοψε την προπαγανδα

      Διαγραφή
  7. 7:11 ΘΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ ΣΟΒΑΡΑ ΠΟΣΟ ΕΧΕΙΣ ΠΟΝΕΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ 2019 ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ; ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΤΟ 2023 Ο ΠΟΝΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙ ΑΒΑΣΤΑΧΤΟΣ . ΚΑΝΑΠΕ ΤΩΡΑ , ΣΙΩΠΗ ΚΑΙ ΠΟΠ ΚΟΡΝ ΧΑΡΑΜΟΦΑΙΔΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΤΕ ΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΙΛΑΤΕ.ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟ 2019 ΜΕ ΤΙΣ ΚΛΩΤΣΙΕΣ ΣΑΣ ΕΔΙΩΞΑΝ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αντι να ασχολουμαστε με τα προβληματα που εχει ο Μυτικασ ασχολουμαστε συνεχεια με το τι έκανε η δεν έκανε ο Γαλουνης. Παει αυτος μας τελειωσε αλλα δεν μπορει δυο χρονια τωρα να λεμε τα ιδια που λεγαμε και πριν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο