Τρίτη 9 Νοεμβρίου 2021

Ξεκίνησε το έργο για την αναβάθμιση των παιδικών χαρών του Δήμου Ξηρομέρου



Πηγή: Σελίδα Facebook Αντιδημάρχου
Ξηρομέρου Βασίλη Πολύζου.

Ξεκίνησε το έργο για την αναβάθμιση των παιδικών χαρών του Δήμου Ξηρομέρου.....
-----------------------------
Θέλουμε να προσθέσουμε ενημερώνοντας τους αναγνώστες μας, ότι πρόκειται για ένα έργο προϋπολογισμού 212.000 €, που δημοπρατήθηκε και ανακηρύχτηκε οριστικός ανάδοχος τον Ιούνιο του 2021 (δείτε εδώ).
Η αναβάθμιση αφορά 14 παιδικές χαρές και συγκεκριμένα τις:

Στην Δ.Ε. Αλυζίας τρεις (3) Παιδικές Χαρές και συγκεκριμένα στις κάτωθι θέσεις:
Αρχοντοχώρι - Παιδική Χαρά
Κανδήλα - Παιδικός Σταθμός
Μύτικας - Παιδική Χαρά θέση Παναγούλα

Στην Δ.Ε. Φυτειών τρεις (3) Παιδικές Χαρές και συγκεκριμένα στις κάτωθι θέσεις:
Παπαδάτου - Παιδική Χαρά
Φυτείες - Παιδική Χαρά
Φυτείες - Παιδικός Σταθμός

Στην Δ.Ε. Αστακού οχτώ (8) Παιδικές Χαρές και συγκεκριμένα στις κάτωθι θέσεις:
Αστακός - Παιδική Χαρά,
Αστακός - Παιδικός Σταθμός
Βασιλόπουλο - Παιδική Χαρά
Μπαμπίνη - Παιδική Χαρά
Παλαιομάνινα - Παιδική Χαρά
Σκουρτού - Παιδική Χαρά
Στρογγυλοβούνι / Οικισμός Πηγάδια - Παιδική Χαρά
Χρυσοβίτσα - Παιδική Χαρά
Το συγκεκριμένο έργο το περιμένουν οι δημότες, γιατί οι παιδικές μας χαρές είναι η αδιαμφισβήτητη αλήθεια ότι δεν έχουν καλή εικόνα.






7 σχόλια:

  1. καλό θα ηταν οταν γινονται αναρτήσεις να υπάρχει και μια ιστορική αναδρομή.απο ποιον Δήμαρχο ξεκίνησε.τα μεγαλα εργα για να ολοκληρωθουν πρεπει να περασουν πολλα χρονια.αλλος το οραματιζεται ,αλλος φτιαχνει την μελετη ,αλλος τρεχει το εργο και αλλος κοβει την κοκκινη κορδελα.
    μην κοιτατε μονο την κοκκινη κορδελα.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το Καραϊσκάκη τι έγινε πάλι ξεχασμένο δεν πειράζει τροχός είναι και γυριζει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ετσι που τα λες φιλε 1.28 μια παιδικη χαρα για να γινει σε ενα δημο χρειαζετε 16χρονια και ανω.Μπραβο παληκαρι μου δεν το φανταζομουνα,σευχαρηστω για την πληροφορια βγες στο μαγαζι και πεστο τωρα πριν οριμασουν τα νεραντζια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ ,μιλάω γενικά για τα έργα και όχι ειδικά και τις παιδικές χαρες …γιατι όλοι για τις φωτογραφίες νοιάζονται και το life style .ειδικότερα για τις παιδικές χαρες θα σε συμβούλευα να ρωτούσες την υπηρεσία του δήμου που είναι η πλέον αρμόδια να σου απαντήσει ποσά χρόνια θέλει να υλοποιηθεί ένα έργο .πχ η παιδική χαρά από το 2018 γίνονται οι μελέτες ..τώρα για με τα νεράντζια δεν ασχολούμαι …απλά μην παραπληροφορείται τον κόσμο …

      Διαγραφή
    2. Θα θέλαμε πολύ να μας απαντήσει η υπηρεσία που ειναι "αρμόδια" που έβγαλε άγονο τον διαγωνισμό την πρώτη φορά. Και από την πολύ χαρά τους ξήλωσαν όλες τις παιδικές χαρές. Επίσης τοοοσα χρόνια η αρμόδια υπηρεσία δεν έκανε ούτε μια ανακαινηση- διόρθωση-αντικατάσταση φθορων. Μια άχρηστη υπηρεσία είναι, που το μόνο που μπορεί να κάνει είναι έγγραφα Word και πίνακες excel. Α ξέχασα μπορούν και να κερδίζουν ταξίδια στο εξωτερικό μέσω ραδιοφώνου. Αλλά μόνο επί εποχής μουστάκια

      Διαγραφή
    3. Καρφώνεσαι και δεν κάνει ….μην ξεχνάτε πως το μαγαζακι σας υπήρχε όσο ο Δήμος προμηθεύονταν πράγματα απο αυτό ,μετά το κλείσατε με λουκέτο και κάπως έτσι ο μουστάκιας άρχισε να σας γίνεται αντιπαθής

      Διαγραφή
  4. Θα πρέπει να γνωρίζετε πως για να γίνει ένα έργο σε ένα Δήμο ,απαιτείται να το έχει οραματιστεί ο Δήμαρχος ,να εξεύρει την πηγή χρηματοδότησης ,να κάνει το Δημοτικό Συμβούλιο την αποδοχή των χρημάτων και να τα εγγράψει στον προϋπολογισμό του Δήμου .
    Ακολούθως αναθέτει την μελέτη του έργου με απόφαση οικονομικής επιτροπής και στην συνέχεια μετά την έγκριση και παραλαβή της μελέτης του έργου ,λαμβάνεται απόφαση για την δημοπράτηση του έργου .
    Στην συνέχεια γίνεται έγκριση των πρακτικών της δημοπρασίες και ανατίθεται η εκτέλεση του έργου στον μειοδότη εργολήπτη .
    Τι από αυτά έκανε ο κύριος Τριανταφυλλάκης ;
    Μπορεί ο κύριος Πολύζος να μας δείξει τα αντίστοιχα έγγραφα και αποφάσεις ;
    Απλά ο κύριο Τριανταφυλλάκης έκανε ένα μηδενικό και τώρα παίζει θέατρο πουλώντας μούρη .
    Μόνο που ξεχνάει πως στο Ξηρόμερο δεν υπάρχουν λοτοφάγοι .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο