Τρίτη 16 Νοεμβρίου 2021

Ο φόβος των κυριών να αποκαλυφθεί η ηλικία τους στην εστίαση

 


Σε ρυθμούς κινητοποίησης σήμερα η εστίαση σε όλη τη χώρα, με την κατάσταση στον κλάδο να διαμορφώνεται αρκετά ζοφερή πλέον, αφού η κυβέρνηση φαίνεται επί του παρόντος να ξεκόβει κάθε συζήτηση για περαιτέρω οικονομικά μέτρα ενίσχυσης του κλάδου.
Διαβάστε περισσότερα »

Οι άνθρωποι της εστίασης αυτό το τελευταίο δεκαήμερο της εφαρμογής των νέων μέτρων έκτος του ότι έχασαν τους ανεμβολίαστους ως δυνητικούς τους πελάτες έχουν βρεθεί στη δύσκολη θέση να ελέγχουν τους πελάτες τους. Και εκεί που δεν το περίμενε κανείς υπάρχουν και άλλα ζητήματα, που αφορούν όχι τους ανεμβολίαστους, αλλά τους εμβολιασμένους.

Και δη τις εμβολιασμένες κυρίες…. Οι οποίες μπορεί να μην έχουν πρόβλημα να δείξουν το πιστοποιητικό εμβολιασμού στους, άλλα έχουν ένα θεματάκι με την ταυτότητα και την ηλικία που αναγράφεται στην ταυτότητα.

Όσο κι αν μοιάζει απίστευτο άνθρωποι του κλάδου στο Αγρίνιο αντιμετώπισαν και αυτό το ζήτημα, όπου κάποιες κυρίες δεν ήθελαν να δείξουν την ταυτότητα για να γίνει γνωστή η ηλικία τους.

Αλλά εδώ υπάρχει βεβαίως και η τάση να μεγαλοποιούμε τα πράγματα… γιατί ακόμη και για αυτό το προβληματάκι υπάρχουν λύσεις.

Το να δείξει δηλαδή κάποιος μόνο την όψη της ταυτότητας με τη φωτογραφία και το αποτύπωμά του, όπου εκεί δεν αναγράφονται τα περαιτέρω στοιχεία πέραν του ονοματεπώνυμου του καθενός και όχι την πίσω όψη της ταυτότητας που αναγράφονται όλα τα λοιπά στοιχεία μεταξύ των οποίων και η ηλικία.

Εφημερίδα “Συνείδηση”

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο