Πέμπτη 18 Νοεμβρίου 2021

"Εικόνες ντροπής": Παράπονα πολιτών για το νεκροταφείο της Βόνιτσας.


   Εικόνες ντροπής από το κοιμητήριο της Βόνιτσας!!! Παράπονα διατυπώνουν πολίτες για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται το δημοτικό νεκροταφείο της Βόνιτσας. Σε επίσκεψή μας διαπιστώσαμε ότι υπάρχουν χόρτα στους διαδρόμους και γύρω από τους τάφους, που απαιτείται το κόψιμό τους, καθώς επίσης και σκουπίδια στους χώρους του νεκροταφείου που θα πρέπει να μαζευτούν.

Σε όλες τις περιοχές της Χώρας μας, ο χώρος των κοιμητηρίων παρουσιάζει ιδιομορφία, καθώς σε αυτούς έρχονται οι δημότες λόγω πένθους, για την απώλεια αγαπημένων τους προσώπων. Η οδύνη, που συνεπάγεται αυτή η απώλεια, εμπεριέχει πολύ πόνο, θλίψη και ψυχική κατάπτωση. .....

Διαβάστε περισσότερα »Το ελάχιστο που θα πρέπει να υπάρχει, ως κανόνας λειτουργίας του Κοιμητηρίου της πόλης, είναι η καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών, καθώς ο κάθε πολίτης δικαιούται και πρέπει να απολαμβάνει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και να εξυπηρετείται γρήγορα και υπεύθυνα.


Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει δημότης της περιοχής στο λογαριασμό της στο Facebook, "Αυτος ειναι ο σεβασμός που δείχνουμε και ως πολίτες και ως δημοτική αρχή στους νεκρούς μας.."

Συνεχίζοντας, "Σε επαναλαμβανομενες οχλησεις μου προς τους υπευθυνους του δημου,ελαβα ατακες του στυλ, "δε τα φερνω εγω απο το σπιτι μου" και ως εκ τουτου γιατι να τα μαζεψω..η δεν βρισκουμε εργατες.."


Ας δούμε ολόκληρο το κείμενο:
"Αυτες ειναι φωτογραφιες απο το κοιμητηριο της Βονιτσας!!!
Αυτος ειναι ο σεβασμος που δειχνουμε και ως πολιτες και ως δημοτικη αρχη στους νεκρους μας..
Σε επαναλαμβανομενες οχλησεις μου προς τους υπευθυνους του δημου,ελαβα ατακες του στυλ, "δε τα φερνω εγω απο το σπιτι μου" και ως εκ τουτου γιατι να τα μαζεψω..η δεν βρισκουμε εργατες..
Για ολα τα υπολοιπα" μεγαλοπνοα" εργα του δημου βρισκονται και πααααρα πολλα λεφτα και πολλοι εργατες..
Ντροπη και αισχος σε ολους τους υπευθυνους!!!
Εαν δε λυθει αμεσα το θεμα θα το κοινοποιησω μεχρι και στον Αυτια..
Καμιας αποριας αξιον που η Βονιτσα αν και πανεμορφος τοπος ηταν ,ειναι και δυστυχως θα παραμεινει 100 χρονια πισω και απο τις αρκουδες!!!"



Οι εικόνες, που βλέπετε δεν είναι αυτές που θα πρέπει να είναι σε ένα νεκροταφείο ειδικά για την καθαριότητα και την κοπή των χόρτων. Ο Δημότης δικαιούται και πρέπει να απολαμβάνει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και να εξυπηρετείται γρήγορα και υπεύθυνα.


8 σχόλια:

  1. ΤΙ ΝΑ ΠΩ.. ΜΟΝΟ ΛΥΠΗ ..ΑΝ ΠΑΝΕ ΝΑ ΚΑΘΑΡΗΣΟΥΝ ΚΟΒΟΝΤΑΣ ΤΑ ΧΟΡΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΣΙΝΕΖΑ ΓΕΜΙΖΟΥΝ ΤΑ ΜΝΗΜΑΤΑ ΜΕ ΛΑΣΠΕΣ ΧΟΡΤΑ ΚΛΠ. ΔΕΝ ΓΥΡΙΖΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΗΣΟΥΝ ΚΑΘΟΛΟΥ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και που να δεις το κοιμητήριο του θυρρειου.Τους βάζουμε στο ξένο οικόπεδο .Σαν σαρδέλες στην κονσέρβα.Και δεν ιδρώνη το αυτι κανενός.Ουτε δημάρχου ούτε στους αργοσχολους κολλητούς του δημάρχου που ζουν εις βάρος του δήμου αλλά ούτε και του ρήγματος που έχουμε πρόεδρο.ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΛΕΜΕ. ΜΡΑΒΟ ΧΩΡΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτά τα τρωκτικά που ροκανίζουν το δημόσιο χρήμα δεν έχουν ίχνος ντροπής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ξεχνάνε το ρητό: "Εκεί που είσαι ήμουνα κι εδώ που είμαι θα έρθεις". Στη Βόνιτσα, δυστυχώς, είναι ακόμη στην εποχή του Νεάντερταλ. Ακόμα και οι αρχαίοι σέβονταν και τιμούσαν τους νεκρούς. Φίλους και εχθρούς. Ντροπή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μην τα θέλουμε όλα έτοιμα.... ανάβει το καντήλι ο άλλος καί πετάει το μπουκάλι στο διπλανό... κόβει τα χόρτα ο δήμος ...ααα μου έκανε χάλια το μνημείο...μας λείπει η παιδεία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ντροπή βρωμιάρηδες έτσι έχετε μάθει σα να ζείτε σε σταύλο. Ότι και να καθαρίσει ο δήμος ή εμείς που πηγαίνουμε και μόλις βλέπουμε κάτι το καθαριζουμε εσείς πάλι θα βρωμιζετε. Ο δήμος φταιει έπρεπε να έχει κάμερα να δει ποιοι τα βρωμιζουν και να τους πάρει απο το αυτι την επόμενη να το καθαρίσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο δημος να καθαρισει τους διαδρομους στο κοιμητηριο δεν μπορεί. Να ριξει ασφαλτο σε ιδιωτικους δρομους μπορει. Σαν δεν ντρεπονται. Αχρηστοι και αμορφωτοι αυτοι που μας κυβερνουν!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τα δεκαρικα τα παίρνει όμως να βάλει τους υπαλλήλους να τα καθαρίσουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο