Τρίτη 2 Νοεμβρίου 2021

Κώστας Καραγκούνης σχετικά με επικοινωνία που είχε ο ίδιος με το Υπουργείο Εσωτερικών και την ενημέρωση που έλαβε σχετικά με έγκριση χρηματοδότησης για τον Δήμο Θέρμου.


Τηλεφωνική επικοινωνία είχε χτες ο Βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας Κώστας Καραγκούνης με το Υπουργείο Εσωτερικών προκειμένου να λάβει ενημέρωση σχετικά με την έγκριση χρηματοδότησης του Δήμου Θέρμου του Ν. Αιτωλοακαρνανίας....
Διαβάστε περισσότερα »
με το ποσό των εκατόν πενήντα χιλιάδων ευρώ (150.000,00€), σχετικά με το «Πρόγραμμα πρόληψης και αντιμετώπισης ζημιών και καταστροφών που προκαλούνται από θεομηνίες στους ΟΤΑ α΄ και β΄ βαθμού της Χώρας».


Ο βουλευτής και ο Δήμαρχος Θέρμου κ. Σπύρος Κωνσταντάρας ήταν σε συνεχή επικοινωνία για το ανωτέρω θέμα καθώς και για την παρακολούθηση της εν λόγω χρηματοδότησης.


Ο Δήμος Θέρμος όπως και άλλοι Δήμου του νομού Αιτωλοακαρνανίας υπέστησαν σοβαρές ζημιές από τα τελευταία ακραία καιρικά φαινόμενα και σίγουρα η ως άνω χρηματοδότηση είναι ένα μεγάλο βήμα ώστε να αρχίσει η αποκατάσταση των ζημιών στον Δήμο.


Ο κ. Καραγκούνης ευχαρίστησε για την άμεση κινητοποίηση των αρμόδιων υπηρεσιών του Υπουργείου για την εξασφάλιση της χρηματοδότησης που δίνει μια ανάσα στην περιοχή.


Εκ του Γραφείου Τύπου

1 σχόλιο:

  1. Αγαπητό Ξηρόμερο.
    Αυτή η ανακοίνωση μπορεί να έχει εκδοθεί από βουλευτή;
    Παρακαλώ για την δημοσίευση μήπως και επέλθει επάνοδος του σοβαρού λόγου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο