Παρασκευή 19 Νοεμβρίου 2021

Δυσπιστία και άρνηση: Στο Αγρίνιο παππούς κάλεσε την Αστυνομία γιατί του έκανε ερωτήσεις η απογραφέας!

 


Είναι γεγονός ότι η Ελλάδα ζει εδώ και χρόνια στον πυρετό της άρνησης. Η νέα μόδα είναι η άρνηση στην απογραφή, είτε από συνειδητούς “επαναστάτες” είτε από ανθρώπους που απλά φοβούνται να ανοίξουν την πόρτα τους σε κάποιον που δουλεύει στην Στατιστική Υπηρεσία! Κι από κοντά κι εκείνοι που τα υποδαυλίζουν όλα αυτά.
Διαβάστε περισσότερα »

Στο Αγρίνιο προχθές κλήθηκε η Αστυνομία από έναν παππού ο οποίος εξανέστη γιατί μια κοπέλα που έκανε απογραφή τον ρωτούσε  στοιχεία για την κατοικία! Μπορεί απλά να φοβήθηκε ή μπορεί κάποιος να του έκανε και του παππού το μυαλό… πουρέ, ποιος να ξέρει;

Όλα αυτά βέβαια είναι αποτέλεσμα ενός κλίματος δυσπιστίας και φαγωμάρας απέναντι στο κάθε τι που έχουν καλλιεργήσει κάμποσες ομάδες και ομαδούλες στην κοινωνίας. Μέχρι και “χάστανγκ” στο twitter έχει γίνει, όπως και ομάδες στο facebook, για…αντίσταση κατά της απογραφής γιατί τους κλέβει- λέει- τα στοιχεία το κράτος!

Μετά, λοιπόν, τους αρνητές μάσκας, τους αρνητές του κορωνοϊού, τους αρνητές των εμβολίων, τους αρνητές των τεστ, τους αρνητές του… μετρό σε Θεσσαλονίκη και προχθές στα Εξάρχεια, τώρα έχουμε και τους αρνητές της απογραφής!

Εύγε! Συνεχίζουμε!

ο (υ)περαστικός

agrinionews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο