Δευτέρα 8 Νοεμβρίου 2021

Ακόμη μια όμορφη αποστολή για το αγωνιστικό τμήμα Ταεκβοντο του Κενταυρου ολοκληρώθηκε με επιτυχία στο Μέτσοβο την 6 και 7 Νοεμβρίου 2021


Οι αθλητές του Αστακου επέστρεψαν από ένα δυνατό αγωνιστικό διήμερο που διεξήχθη στο Μέτσοβο την 6 και 7 Νοεμβρίου 2021 Το οποίο διοργάνωσε με απόλυτη επιτυχία ο πρωτοπόρος σύλλογος Δίας Ιωαννίνων.....

Στο κάλεσμα ανταποκριθηκαν σύλλογοι από διάφορες πόλεις της Ελλάδος ενώ συμμετείχαν και διακριθεντες αθλητές από την εξωτερικό.

Οι αθλητές του Κενταύρου είχαν την ευκαιρία να αγωνιστούν μαζί τους, να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους, να βελτιωθούν, να συνεργαστούν και να απολαύσουν για μια ακόμη φορά όλα όσα τους προσφέρει το Ταεκβοντο.!!

Παράλληλα συνδύασαν την παραμονή τους στο Μέτσοβο με Ψυχαγωγία, χαλάρωση και αξιοποίηση του ελεύθερου χρόνου τους. Επέστρεψαν χαρούμενοι, ανανεωμένοι και έτοιμοι για το επόμενο αγωνιστικό τους βήμα..

Τα συγχαρητήρια και τις ευχαριστίες μας στην μεγάλη Αθλητική οικογένεια του Δια Ιωαννίνων για την άψογη Διοργάνωση και την πρόσκληση, καθώς και όλους τους συμμετέχοντες Δασκάλους και αθλητές για την συνεργασία..

Συγχαρητήρια πολλά στους αθλητές του ΚΕΝΤΑΥΡΟΥ για την αφοσίωση και την αγωνιστική τους παρουσία..!!































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο