Τρίτη 16 Νοεμβρίου 2021

Σε πνιγμό οφείλεται ο θάνατος του Βασίλη Ανδρεά που εντοπίστηκε στη λίμνη Στράτου – Σήμερα το τελευταίο αντίο στον 59χρονο



Σε πνιγμό αποδίδεται, μετά τη νεκροψία – νεκροτομή, ο θάνατος του 59χρονου Βασίλη Ανδρεά που είχε εξαφανιστεί από την περασμένη Τετάρτη και η σορός του εντοπίστηκε χθες Δευτέρα στην τεχνητή λίμνη Στράτου.....

Η ιατροδικαστής Αγγελική Τσιόλα που εξέτασε τη σορό του 59χρονου ανέφερε στο sinidisi.gr ότι ο πνιγμός του επήλθε περίπου 4 ημέρες πριν τον εντοπισμό του. Κατά την ιατροδικαστική εξέταση δεν βρέθηκαν ίχνη πάλης ή άλλα στοιχεία που να παραπέμπουν σε εγκληματική ενέργεια.

Η οικογένεια και οι φίλοι του θα τον αποχαιρετήσουν σήμερα στις 3.30 μετά το μεσημέρι στον Ιερό Ναό Αγίου Θωμά Αγρινίου.

Τι είχε προηγηθεί

Η τραγική κατάληξη έγινε γνωστή χθες το απόγευμα. Τις προηγούμενες ημέρες έγιναν εκτεταμένες αναζητήσεις για τον εντοπισμό του αλλά οι χειρότεροι φόβοι επιβεβαιώθηκαν με τον εντοπισμό της σορού σε παραλίμνιο σημείο στην τεχνητή λίμνη Στράτου.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 59χρονος έφυγε από το σπίτι του το μεσημέρι της Τετάρτης λέγοντας στους οικείους του ότι είχε ραντεβού για μια δουλειά.

Το βράδυ της ίδιας ημέρας τηλεφώνησε στην σύζυγό του ενημερώνοντάς την ότι θα επιστρέψει για φαγητό. Όμως δεν επέστρεψε και οι δικοί του άνθρωποι άρχισαν να ανησυχούν.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι κάποιος γνωστός του τον είδε την Τετάρτη κοντά στην γέφυρα του Αχελώου και στην συνομιλία που είχαν, ο 59χρονος του ανέφερε για το ραντεβού που είχε.

Για την εξαφάνιση εκδόθηκε Missing Alert, μετά από αίτημα της οικογένειας που ανησυχούσε ακόμα και για τη ζωή του.

Στις έρευνες, εκτός από την αστυνομία, συμμετείχε η οικογένειά του και η Εθελοντική Ομάδα Έρευνας και Διάσωσης Μεσολογγίου.

sinidisi.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο