Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2021

Για πρώτη φορά ο Δήμος Ξηρομέρου θα πάρει μόνιμο προσωπικό 4 θέσεων, μέσω ΑΣΕΠ. Είχε ψηφίσει όχι στον προγραμματισμό των μόνιμων προσλήψεων, ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης.


Το έγκυρο ενημερωτικό site https://www.aftodioikisi.gr, δημοσίευσε τον πίνακα και τις ειδικότητες 1.477 μονίμων θέσεων των ΟΤΑ, που πρόκειται να προκηρύξει το ΑΣΕΠ εντός του Νοεμβρίου.....

Πρόκειται για τη μεγάλη προκήρυξη του ΑΣΕΠ, την μεγαλύτερη από την περίφημη, προ τριετίας, 3Κ/2018, για τις 8.166 μόνιμες θέσεις στους Δήμους, στην οποία ο Δήμος Ξηρομέρου δεν αιτήθηκε ούτε μία θέση(!!!), λόγω εκτροχιασμού των οικονομικών του από την «συνετή» οικονομική διαχείριση της προηγούμενης δημοτικής αρχής, με τον γειτονικό Δήμο Ακτίου - Βόνιτσας, να αιτείται 7 θέσεις που φυσικά τις πήρε (δείτε εδώ).

Όλοι γνωρίζουν την υποστελέχωση του Δήμου Ξηρομέρου. Είναι μία πραγματικότητα που έχει αναδειχθεί σε όλα τα Δημοτικά Συμβούλια του Καλλικρατικού Δήμου Ξηρομέρου, επί των Δημοτικών Αρχών κ. Πυθαγόρα Σαμαρά, κ. Ερωτόκριτου Γαλούνη και του κ. Γιάννη Τριανταφυλλάκη. Έχει επισημανθεί από όλους τους δημοτικούς συμβούλους και από όλες τις δημοτικές παρατάξεις, ότι ο Δήμος Ξηρομέρου χρειάζεται προσλήψεις μόνιμου προσωπικού.

Η νέα δημοτική αρχή κατάφερε να συμμαζέψει εντυπωσιακά τα οικονομικά του Δήμου και έκανε για πρώτη φορά, προγραμματισμό μόνιμων προσλήψεων για το 2021 στον Δήμο Ξηρομέρου, του οποίου ο Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας έχει 22 κενές θέσεις τακτικού προσωπικού(!!!) και αιτήθηκε 4 θέσεις.

Το θέμα ήρθε στην Οικονομική Επιτροπή στις 14 Αυγούστου 2020 και το αυτονόητο και προφανές, το καταψηφίζει η αξιωματική αντιπολίτευση(!!!) με τον πρώην Δήμαρχο κ. Γαλούνη, ο οποίος επί της θητείας του σε όλα τα δημοτικά συμβούλια έλεγε δεν έχουμε προσωπικό και η ελάσσονα αντιπολίτευση λέει παρών, χωρίς στο επίσημο έγγραφο να αναφέρεται καμία αιτιολογία για την αρνητική ψήφο και το παρών.

Η δική μας προσωπική επώνυμη γνώμη είναι ότι, οικονομική εξυγίανση του Δήμου και στήσιμο των υπηρεσιών του, είναι η ικανή και αναγκαία συνθήκη, οι απαραίτητες βάσεις για να πας παρακάτω.

Μιλάμε για ένα Δήμο Ξηρομέρου που παραδόθηκε κυριολεκτικά διαλυμένος σε όλα τα επίπεδα και που γίνεται μία μεγάλη προσπάθεια να γίνει κανονικός Δήμος.

Δείτε εδώ το επίσημο έγγραφο, όπου ο Δήμος Ξηρομέρου θα πάρει για πρώτη φορά μόνιμο προσωπικό μέσω ΑΣΕΠ, και συγκεκριμένα 4 θέσεις.

mytikaspress

17 σχόλια:

  1. Δεν υπάρχουν λόγια. Μετά από αρκετές 4ετίες, ο Δήμος επιτέλους βγήκε από το τέλμα. Τραβάει εμπρός σε όλους τους τομείς. Τα παρακολουθώ από μακριά γιατί δεν είμαι πλέον κάτοικος του πολυαγαπημένου μου Αστακού που γεννήθηκα και χαίρομαι πολύ. Μιλάω αντικειμενικά. Ούτος ή άλλως δεν ψηφίζω εκεί εδώ και αρκετά χρόνια. Ταράχθηκαν τα λιμνάζοντα ύδατα και γίνονται γάργαρα και καθαρά. Δόξα το Θεό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Λέει το γραφείο τύπου!! Το πάρτι που γίνεται με τις απευθείας αναθέσεις δεν σε ενοχλεί έτσι? Αρκεί να τα κονομανε 2 άτομα στο Δήμο. Όργια γίνονται κ εσύ ή κοιμάσαι ή είσαι μέρος του παιχνιδιού!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΡΕΤΑΚΙΑΣ Ο ΘΕΣΜΙΚΟΣ

    ΑΥΤΟΝ ΨΗΦΙΖΑΤΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ. ΒΑΛΤΕ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΩΣΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Φίλε 8.33 είσαι μακριά όπως λες. Κ μακριά νυχτωμενος. Όλο το παιχνίδι παίζεται στην επικοινωνία από το γραφείο τύπου 6 του δημάρχου. Το πάρτυ συνεχίζεται με πολύ μεγαλύτερο ρυθμό. Ο γαλουνης φοβόταν κ λίγο. Αυτοί κάνουν όργια κ δεν υπολογίζουν τίποτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΓΙΑ ΤΑ ΓΡΑΦΕΊΑ ΟΧΙ ΚΟΥΝΤΡΑΕΙ Ο ΕΝΑΣ ΕΠΑΝΟ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟΝ.ΓΙΑ ΤΙΝ ΚΑΘΑΡΙΌΤΗΤΑ ΝΑΙ ΠΑΡΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ζητώ συγγνώμη από το γραφείο τύπου του Δημάρχου αλλά δεν καταλαβαίνω τον ενθουσιώδη χαρακτήρα της ανακοίνωσης. Γιατί επειδή ζητήσατε και πήρατε μόνον 4 θέσεις με τόσα κενά; Δηλαδή τι θα μπορούσατε να κάνετε να μην τις ζητήσετε ή να πάρετε λιγότερες; Προς τι λοιπόν οι πανηγυρισμοί; Για το αυτονόητο; Χαμηλώστε λίγο τους τόνους και αφήστε τον υποκριτικό ενθουσιασμό. Μονίμως έχετε την τάση να συγκρίνεστε με την περίοδο Γαλούνη; Αυτό και μόνο σας αρκεί; Δεν καταλαβαίνω εάν ως μέτρο σύγκρισής σας έχετε το απόλυτο τίποτα. Καλό θα ήταν να συγκρίνετε το τι έχετε κάνει αυτά τα δύο χρόνια με το τι θα μπορούσατε να έχετε κάνει. Δεν θέλω να επαναλάβω ότι στην διαχείριση των οικονομικών δεν έχετε κάνει και θαύματα αντιθέτως. Ενδεικτικά σας λέω ότι απευθείας αναθέσεις γίνονταν απευθείας αναθέσεις γίνονται. Ανείσπρακτα χρέη στην ύδρευση υπήρχαν και συνεχίζουν να υπάρχουν και συνεχώς μεγαλώνουν. Παράνομες παροχές υπήρχαν παράνομες παροχές υπάρχουν. Όσον αφορά τους έμμισθους συμβουλους του Δημάρχου τι υπηρεσίες πραγματικά προσφέρουν γιατί όλοι οι εντός και εκτός του Δημαρχείου αργόμισθους τους λένε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τριανταφυλακη προχωρα ο λαός είναι μαζί σου .έχω κάνει πολλές εκλογές και σε αυτές που έρχοντε τα μηνύματα από παντού είναι ότι θα πάρεις το 80% .το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω έχει πάρει το δρόμο του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 2:05 ότι και να γράψεις πάλι τρίτος θα ρθεις.
    Στα οικονομικά σε δυο χρόνια μάζεψαν και λειτουργεί ο δημος. εσυ μόνο δάνεια έφερες και χρεη. αυξήθηκαν τα έσοδα και οι απευθείας αναθέσεις γινονται με προσφορες και εκπτώσεις .έχουμε νεράκι ,νεράκι ρε που στερούμαστε ν για χρονια . Οι ειδικοί συνεργάτες δουλεύουν νύχτα μέρα και παρουσιάζεται έργο που δεν έγινε τόσα χρονια. Μια συμβουλή φιλική . Πιάσε το καναπε σου κσι μη μιλας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Το 2018 έγινε προκύρηξη για τους δήμους ΑΣΕΠ και ο γαλουνης με το συνάφι δεν δήλωσαν τίποτα ΚΣΙ έμεινε ο Δήμος χωρίς προσωπικό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Εαν ειναι αυτες οι θεσεις οπως τις αναφερει η προκηρυξη,τοτε ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ..Οντως επιτελους διορισμοι !!!Ουτε ενας απλος εργατης για το μεροκαματο.Επιτελους βαρεθηκαμε να μας διοικουν οι αριστοι και τα Χαρβαρντ......Δωστε δουλεια στον απλο κοσμο.

    ΟΤΑ Α ΒΑΘΜΟΥ ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ ΠΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ-1-. ΟΤΑ Α ΒΑΘΜΟΥ ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ ΠΕ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ -1-..ΟΤΑ Α ΒΑΘΜΟΥ ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ ΠΕ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ-1-..ΟΤΑ Α ΒΑΘΜΟΥ ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ ΤΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΣ-ΛΟΓΙΣΤΙΚΟΣ-1-.

    Οποιος ειδε κατι αλλο να με διαψευσει......μπορει να κανω και λαθος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Κοντά στις 300000 ευρώ το χρόνο το χαράτσι των αυξημένων παγίων στα νερά.Με τόσα λεφτά παίρνατε άλλους τέσσερις. Προς τι τα πανηγύρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. έγινε αυξηση στο πάγιο, αλλά ξεχρέωσε ο δημος τα χρέη
      ειχαν αφησει οι προηγουμενοι του δημου
      χρέη σε ΔΕΗ, ΦΟΔΣΑ κλπ

      Διαγραφή
  12. απο το φαγοποτι, το 2018 δεν υπηρχε σαλιο να ζητησουμε ενα υπαλληλο!!

    το παρεακι εχασε το μελι.

    αυτοι δουλευουν σαν σκυλια και γι αυτο κανουν τη διαφορα.

    εκεινο τον αντιδημαρχο απληρωτο 3 χρονια ρε χαραμοφαηδες;;; ηταν απληρωτος και τα θελετε με τοκο τωρα;

    ουστ ντροπη ΑΙΔΩΣ ΑΡΓΕΙΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ουστ ντροπή ΑΙΔΩΣ ΑΡΓΕΙΟΙ εδώ να δείτε βούτηγμα στο μέλι με χέρια και με πόδια σε σημείο να μην μπορούν τα νέα τα παιδιά να περπατήσουν ,γιατί κολλάνε τα πόδια τους
    από το πολύ μέλι που έχει φθάσει μέχρι τις πατούσες .
    Αλλά οποίος συνηθίσει στο πολύ μέλι στο τέλος δεν τον τσιμπάνε οι μέλισσες αλλά ο δικαστής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. 6:02 αυτα τα νουμερα απο που τα βγαζεις???? με ψεματα νομιζεται οτι κα ξεγελασετε που χωρις το δημο ειστε ενα τιποτα. αλλα ειναι τα νουμερα και το 2ο χρονο το παγιο μειωθηκε 60%

    ο γαλουναρος αυξησε και παγιο και κυβικα

    πηρε και ενα εκατομυριο δανειο

    και χρωσταει με προφορικες και αλλα κανονια πανω απο εκατομμυριο

    ποσους υπαλληλους πηρε. ΜΗΔΕΝ!

    πατε να δουλεψετε με τον ιδρωτα σας. η κανουλα του δημου εκλεισε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Η γνωστή τακτική Τριανταφυλλάκη σε κάθε σχόλιο βάζει τα παπαγαλάκια του να απαντούν. Όποιος διαφωνεί ας διαβάσει το σχόλιο του 3.21 και εάν βγάλει νόημα θα είναι ο τυχερός του μήνα. Όσο για την δουλειά που ρίχνουν οι συνεργάτες του που ΜΑΣ δουλεύουν νύχτα μέρα το έργο τους το βλέπουν μόνον αυτοί και η οικονομική υπηρεσία του δήμου όταν τους πληρώνει κάθε μήνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Καλα σου λέει ρε γαλουνακι η κάνουλα έκλεισε να πάτε για δουλειά να ιδρώσατε για να μάθετε πως βγαίνει το ψωμί ,είχατε μάθει στην απλά και σας τάιζε το καθεστώς γαλουνη για να σας έχει να γαβγίζετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο