Παρασκευή 5 Νοεμβρίου 2021

Ποσό 37.200 € με αγωγή καλείται να πληρώσει σήμερα ο Δήμος Ξηρομέρου, για νέες προφορικές αναθέσεις που εμφανίζονται ξαφνικά επί διοίκησης ''ΔΥΝΑΤΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟ - ΠΡΩΤΑ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ''.


πηγη : 
mytikaspress.

Στο Δημοτικό Συμβούλιο στις 12 Οκτωβρίου 2021, ημέρα Τρίτη, ο Αντιδήμαρχος κ. Σωτήρης Γερόλυμος ενημέρωσε το σώμα για αγωγή εναντίον του Δήμου Ξηρομέρου, για οφειλές περίπου 37.000 € για παροχή υπηρεσιών εκπονήσεων μελετών και εκτέλεσης εργασιών, που «ανατέθηκαν» με προφορικό τρόπο  επί της προηγούμενης δημοτικής περιόδου....

Διαβάστε περισσότερα »

Σήμερα σας ενημερώνουμε ότι ο Δήμος αρνείται να πληρώσει το ποσό, διότι στα αρχεία του Δήμου Ξηρομέρου, δεν υπάρχει τίποτα από την προβλεπόμενη διαδικασία που αναφέρει ο νόμος.

Δεν υπάρχει φάκελος στη Τεχνική Υπηρεσία, δεν υπάρχουν αντίστοιχες εγγραφές στον Προϋπολογισμό, δεν υπάρχουν εγγραφές στα Τεχνικά Προγράμματα, δεν υπάρχουν αποφάσεις συλλογικών οργάνων, δεν υπάρχει επίβλεψη, δεν υπάρχει παραλαβή κ.λπ.

Ο Δήμος Ξηρομέρου θεωρεί την απόκρυψη της δαπάνης από τους Προϋπολογισμούς του Δήμου Ξηρομέρου δόλια και οικονομικά ζημιογόνα προς τα συμφέροντα του Δήμου και την ίδια την δαπάνη μη νόμιμη και μη κανονική και αυτό το έχει καταγγείλει στις αρμόδιες αρχές ελέγχου νομιμότητας και σκοπιμότητας.

Επίσης με απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής, προχώρησε σε ορισμό Δικηγόρου για να αντικρούσει την αγωγή του ενάγοντα.

Δείτε εδώ την απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής και τι υποστηρίζει ο Δήμος για το θέμα, που αποκαλύπτουν τι συνέβαινε στον πολύπαθο Δήμο Ξηρομέρου με τις εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ προφορικές αναθέσεις που σας είχαμε αναφέρει και ο κατάλογος δυστυχώς συνεχώς εμπλουτίζεται.

Η δική μας επώνυμη άποψη για το θέμα, είναι ότι εκτός από την νομική του διάσταση για την οποία δεν μπορούμε να εκφέρουμε καμία γνώμη και η Δικαιοσύνη θα αποφασίσει το σωστό και δίκαιο, το θέμα έχει και μία πολιτική διάσταση. Δείχνει τι μπάχαλο, τι ασοβαρότητα και ότι άλλο θέλετε προσθέστε, υπήρχε στην οικονομική διοίκηση επί της θητείας της παράταξης ''ΔΥΝΑΤΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟ - ΠΡΩΤΑ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ''.

 

11 σχόλια:

  1. Έργο υπάρχει; Ο ενάγων έχει όνομα; Τι παρουσιάζει ως έργο; Κάτι πραγματικό,η φανταστικό; Κύριοι, μήπως λέτε τη μισή αλήθεια; Γιατί,αν τα πράγματα έχουν όπως περιγράφονται,η πρόκειται για απάτη ολκής, η ο ενάγων θα πρέπει να τύχει ειδικής περίθαλψης....Και επειδή ο καθένας μας συμβάλλει στα οικονομικά του Δήμου, αξιώνουμε να έχουμε ακριβή και ολοκληρωμένη ενημέρωση για την διαχείριση των χρημάτων μας ... Επιτέλους,αν διαπιστωνονται ατασθαλίες, η Δημοτική Αρχή έχει χρέος να καταγγείλει με πλήρη και αδιαμφισβήτητα στοιχεία την κάθε μια ξεχωριστά, όχι μόνο στις αρμόδιες ελεγκτικές αρχές αλλά και κατά ευθεία ν στην αρμόδια εισαγγελία.Εαν δε, Δημοτική Αρχή διαπίστωνε ι ότι όντως πρόκειται για παρανομία ,θα πρέπει να στραφεί και κατά του ενάγοντος, γιατί ο Νόμος ισχύει για κάθε συμβαλλόμενη πλευρά.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δυνατό ξηρομερο πρώτα ο γαλουνης …

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και που ξέρεις εσυ παν μέγιστε έστω και αν υπάρχει αντικείμενο ότι κάνει τόσο; Προφορικό σου λέει ήταν.
    Αν υπάρχει αντικείμενο είναι εντάξει ; Τότε να καταργήσουν τους νόμους και να γυρίσουμε 200 χρόνια πίσω . Και τώρα ποιος θα το εκτιμήσει. Ο ορκωτός εκτιμητής Μπάζας;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο εργολάβος φιλε μου τα έφτιαξε. Ο Γαλούνης του έκοψε πιστολια. Βάζετε πλέον απέναντι αυτούς που τους φεσωσατε. Το είχατε κάνει σύστημα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο γαλουνης ρε παιδιά που είναι να μας απαντήσει ;;; Παρακαλώ να βγει άμεσα να παίξει μπάσκετ να δούμε ότι είναι ζωντανός σαν τον Ερντογαν!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο γαλουνης ρε παιδιά που είναι να μας απαντήσει ;;; Παρακαλώ να βγει άμεσα να παίξει μπάσκετ να δούμε ότι είναι ζωντανός σαν τον Ερντογαν!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Α ρε δυνατο και κατακαυμενο Ξηρομερο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Κε δικηγόρε δεν μας λέτε πως στηνατε με τον γαλουνακο σας τις υποθέσεις. Και ήσασταν και πρόεδρος. Φταίει ο εργολάβος και δεν φταίει ο Γαλούνης που του έκανε τη δουλειά και δεν τον πλήρωσε. Το άλλο θα σκέφτεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΜΠΕΡΔΕΥΕΣΑΙ. ΟΙ ΕΛΕΓΚΤΙΚΟΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ ΘΑ ΕΝΤΟΠΙΣΟΥΝ ΤΙ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ ΑΝ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ. Η ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΣΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΑΠΛΑ ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΟΔΕΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΟΔΗΓΕΙ ΣΕ ΑΘΩΩΣΕΙΣ ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΑΥΤΟ ΕΠΙΘΥΜΕΙΣ ΚΑΙ ΣΚΟΠΙΜΩΣ ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΡΓΑΖΕΣΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Καλοί μου φίλοι συμπατριώτες, εκτεθηκατε ανεπανόρθωτα με τα σχόλια σας, καθότι με κατατάξατε στη μία η την άλλη πλευρά,...Άλλοι στους Γαλουνακηδες...και άλλοι στους Τριανταφυλλακηδες ....Δεν σας περνάει από το μυαλό, ότι υπάρχουν και Ξηρομερίτες, που ποσως τους ενδιαφέρει ο Γαλουνης η ο Τριανταφυλλακης, αλλά ο τόπος τους....Αυτο είναι έξω από την λογική και την κουλτούρα σας και το τίμημα αυτής της πρακτικής το πληρώνει ακριβά ο τόπος με την υστέρηση,αν όχι την οπισθοδρόμηση σε όλους τους τομείς.Επειδή το κινητό ,δεν είναι κατάλληλο για μακροσκελείς τοποθετήσεις,να σας συστηθω γιατί με ενοχλεί ιδιαίτερα η ανωνυμία,όταν κάποιος , η κάποιοι τοποθετούνται για θέματα κοινού και δημοσίου ενδιαφέροντος και συμφεροντος, όπως εν προκειμένω.Αλλωστε, επί 40 συναπτά έτη,ως επαγγελματίας Δημοσιογράφος, μέλος της Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Αθηνών, ουδέποτε κρύφτηκα πίσω από την Ανωνυμία.Καθε κείμενο η σχόλιο μου έφερε πάντα την υπογραφή μου, αναλαμβάνοντας έτσι πλήρως την ευθύνη για τα όσα έγραφα η έλεγα δημοσίως μέσα απ' τις συχνότητες της Ελληνικής Ραδιοφωνίας Τηλεόρασης , η της έγκριτης Ημερήσιας Οικονομικής Εφημερίδας ΚΕΡΔΟΣ στη διευθυντική Ομάδα της οποίας συμμετείχα.Ονομαζομαι ΘΩΜΑΣ ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΥΣΗΣ.Μπορουμε , λοιπόν, να μιλάμε επώνυμα;Με τόλμη, παρρησία και υπευθυνότητα;Αν αυτό συμβεί, να είστε βεβαοι ότι θα βοηθήσει πολύ στην επίλυση των προβλημάτων του τόπου, που είναι και το ζητούμενο... Πετάμε τις μάσκες και τις κουκουλες...Οι Ξηρομερίτες είχαν πάντα λεβεντιά....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. μια παρατήρηση για τον συντάκτη του άρθρου και όχι τον κύριο άγνωστο.

    Στο blog που διατηρεί δεν υπάρχει κανένα σχόλιο η διάλογος τι συμβαίνει μήπως υπάρχει κάτι πίσω από αυτό.

    Στο παρόν blog βλέπω σχόλια και απαντήσεις και προπαγάνδα πίσω από αυτά.

    Γιώργο φιλικά ο Χρήστος το είχε σε ένα επίπεδο κοιτά λίγο και εσύ Γιώργο μην γίνεσαι κορόιδο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο