Κυριακή 7 Νοεμβρίου 2021

Ανδρέας Λοβέρδος: Πάμε για το ΠΑΣΟΚ του 21ου αιώνα που θα είναι ενωμένο και δυνατό.

      Με πρώτο σταθμό τη Ναύπακτο περιοδεύει σήμερα στην Αιτωλοακαρνανία  ο βουλευτής και υποψήφιος για την προεδρία του ΚΙΝΑΛ Ανδρέας Λοβέρδος. Με πρώτο σταθμό τη Ναύπακτο περιοδεύει σήμερα στην Αιτωλοακαρνανία  ο βουλευτής και υποψήφιος για την προεδρία του ΚΙΝΑΛ Ανδρέας Λοβέρδος.

Ο κ. Λοβέρδος συνοδευόμενος από τον βουλευτή Δημήτρη Κωνσταντόπουλο αναφέρθηκε στον σχεδιασμό του σχετικά με την ανάπτυξη της κεντροαριστεράς ....
Διαβάστε περισσότερα »

μιλώντας για το ΠΑΣΟΚ του μέλλοντος που θα γίνει και πάλι ένα δυναμικό κόμμα που δεν θα διεκδικεί την προσκόλληση του αλλά θα διεκδικεί να γίνει ρυθμιστής του μέλλοντος της χώρας. Ο κ. Λοβέρδος συνοδευόμενος από τον βουλευτή Δημήτρη Κωνσταντόπουλο αναφέρθηκε στον σχεδιασμό του σχετικά με την ανάπτυξη της κεντροαριστεράς μιλώντας για το ΠΑΣΟΚ του μέλλοντος που θα γίνει και πάλι ένα δυναμικό κόμμα που δεν θα διεκδικεί την προσκόλληση του αλλά θα διεκδικεί να γίνει ρυθμιστής του μέλλοντος της χώρας. 

Προσερχόμενος στην αίθουσα γνωστού ξενοδοχείου της Ναυπάκτου όπου τον περίμενε αρκετός κόσμος με ενθουσιασμό, έκανε δηλώσεις στα ΜΜΕ λέγοντας: «Ξεκινάμε από τη Ναύπακτο την περιοδεία μας στον πολύ μεγάλο και δημοκρατικό νομό Αιτωλοακαρνανίας που στάθηκε κοντά στο ΠΑΣΟΚ και στις χαρές και στις λύπες και στις εύκολες και στις δύσκολες περιόδους και στην ακμή της χώρας και στην περίοδο που η χώρα παρ’  ολίγον να πτωχεύσει. Είμαι συγκινημένος που είμαι εδώ, ξέρω που βρίσκομαι και ο αγώνας που θα δώσουμε για το ΠΑΣΟΚ του 21ου αιώνα είναι ενωτικός, είναι δυνατός και δίνεται με σεμνότητα. Μια φράση θέλω να πω και να την τονίσω ιδιαίτερα: Πάμε για το ΠΑΣΟΚ του 21ου αιώνα που θα είναι ενωμένο και δυνατό». 

 aixmi-news.gr

14 σχόλια:

  1. ΜΟΝΤΕΡΝΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΜΠΩΛΙΣΤΑΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΣΤΗΣ ΤΥΠΟΥ ΜΑΚΡΟΝ ΕΛΛΑΣ ΓΑΛΛΙΑ ΣΥΜΑΧΙΑ ΑΝΗΚΕΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΕΤΩΝ 65

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ας μή γελιόμαστε. Όσο θα υπάρχει το δίπολο Ν.Δ.-ΣΥΡΙΖΑ θα κινείστε μεταξύ 3,1% εως 5 %

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μόνο ο Ανδρέας Λοβέρδος θα σπάσει το δίπολο ν.δ-συριζα κ θα κινηθουν τα ποσοστά του ΠΑΣΟΚ πολύ προς τα πάνω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε << Η Ιστορία δέν επαναλαμβάνεται >>

      Διαγραφή
    2. εσυ που εισαι φάνατικός οπαδπς του Λοβερδου. πες μας γιατι εφυγε ο Λοβερδος απο το ΠΑΣΟΚ το 2012 και εκανε δικο του κόμμα.
      Και τωρα μιλατε για ΠΑΣΟΚ ? μας δουλευεις εν ψυχρώ ή πλάκα μας κάνης ?

      Διαγραφή
  4. Αν δεν ήταν ο Ανδρέας δεν θα σας ήξερε ο θυρωρος της πολυκατοικία σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κι' εμείς στο ΣΥΡΙΖΑ μια ζωη ολοκληρη ειχαμε 3,5 % και μετα απο αγωνες κοινωνικους και σωστή πολιτική που καναμε , τωρα εχουμε πανω απο 35 % και με τον Αλεξη Τσίπρα μεγάλο ηγέτη και προοδευτικό πολιτικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ME THN NOVARTIS ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΤΕΛΙΚΑ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ...θα ξεχασε την αμειμιτη απειλητικη τοτε δηλωση του οτι οποιος πειραξει το Γιωργο Παπανδρεου,θα'χει να κανει μαζι μου.Τωρα πανε και οι δυο για το καλο της χωρας και του κομματος.Τελικα μηπως ειμαστε οτι ψηφιζουμε????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ...θα ξεχασε την αμειμιτη απειλητικη τοτε δηλωση του οτι οποιος πειραξει το Γιωργο Παπανδρεου,θα'χει να κανει μαζι μου.Τωρα πανε και οι δυο για το καλο της χωρας και του κομματος.Τελικα μηπως ειμαστε οτι ψηφιζουμε????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Κι' εμείς στο ΣΥΡΙΖΑ μια ζωη ολοκληρη ειχαμε 3,5 % και μετα απο αγωνες κοινωνικους και σωστή πολιτική που καναμε , τωρα εχουμε πανω απο 35 % και με τον Αλεξη Τσίπρα μεγάλο ηγέτη και προοδευτικό πολιτικό.
    ΠΟΙΟΥΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΑΓΩΝΕΣ. ΑΓΩΝΕΣ ΝΑ ΚΑΙΤΕ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΣΥΗΜΑΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΕΚΛΙΠΑΡΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ . ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ Ο ΛΑΙΚΙΣΜΟΣ ΣΑΣ ΕΦΕΡΑΝ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ .ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΟΛΙΣ ΑΡΧΙΣΕ Η ΠΤΩΣΗ ΒΑΛΑΤΕ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗΝ ΑΠΛΗ ΑΝΑΛΟΓΙΚΗ ΑΦΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΣΑΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΗΜΕΝΗ. ΟΥΑΙ ΥΜΙΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΣ ΚΑΙ ΦΑΡΙΣΑΙΟΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΝΤΗΜΑ ΣΑΣ . ΑΝ ΒΓΕΙ Ο ΓΑΠ ΘΑ ΣΑΣ ΑΡΠΑΞΕΙ ΕΝΑ 7-8% ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΛΗ ΑΝΑΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΕ ΕΝΙΣΥΜΕΝ ΑΛΛΟ ΔΥΟ ΤΡΙΑ ΤΙΣ ΕΚΑΤΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΚΑΙ ΘΑ ΑΛΑΞΑΤΕ ΑΡΧΗΓΟ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣΑΤΕ . ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΕΡΔΙΣΑΤΕ ΤΟ ΛΑΧΕΙΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να πας να ξαναδιαβάσεις την νεοτερη πολιτική ιστορία και μετα να λές την γνωμη σου, α. γράμματε. Που υα μους πεις εμενα για το ΣΥΡΙΖΑ.

      Διαγραφή
    2. 1ον. η απλή αναλογική ήταν πάγια θέση των αριστερών και προοδευτικών δυνάμεων.
      2ον. εμεις μαθαινουμε απο τα όποια λάθη μας και τα διορθωνουμε
      και θα τα διρθωσουμε τα οποια λάθη οταν αναλαβουμε ως ΣΥΡΙΖΑ
      και πάλι την διακυβέρνηση της χώρας.
      3ον. ειμαστε ανοιχτόμυαλοι , προοδευτικοί δηλαδή
      και δεν είμαστε ισχυρογνώμονες και συντηρητικοί.
      40ν.δεν είμαστε και οπως νομιζουν καποιοι (παρένθεση)
      ειμαστε προοδευτικό πολιτικό κόμμα/κίνημα με προοπτικες
      για την όλη την κοινωνία και μονο για την κοινωνια.

      Διαγραφή
  10. το πασοκ ειναι εδω ενωμενο δυνατο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο