Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2021

O Μακρυγιάννης Βασίλης, πρωταθλητής Ελλάδας, αγωνίζεται στο παγκόσμιο πρωτάθλημα Πυγμαχίας στη Σερβία.

   Ο Βασίλης Μακρυγιάννης με καταγωγή από το Μοναστηράκι και πρωταθλητής Ελλάδας, συμμετέχει με την Εθνική ομάδα, στο παγκόσμιο πρωτάθλημα Πυγμαχίας στη Σερβία. 

Αγωνίζεται, στην αυλαία του πρωταθλήματος την Τρίτη 26 Οκτωβρίου, στα 63,5κιλά με αντίπαλο τον πρωταθλητή Μογγολίας. ...

 
Διαβάστε περισσότερα »



Στην εθνική ομάδα αγωνίζονται, την Τρίτη 26/10 ο Βάγκαν Νανιτζανιάν στα 92κιλά με τον Ισπανό πρωταθλητή, την Τετάρτη 27/10 ο Θεοχάρης Καρζής με Πακιστανό αντίπαλο και ο Ιάσωνας Σωτηρόπουλος με τον πρωταθλητή Εκουαδόρ.

Ο Ξηρομερίτης πανελλήνιος πρωταθλητής έχει ένα πλήθος διακρίσεων με τελευταία επιτυχία την κατάκτηση του πανελλήνιου πρωταθλήματος Πυγμαχίας που διοργανώθηκε στην Άρτα από 22-27/09/2021 στις κατηγορίες Κ22 και κατέλαβε την πρώτη θέση και το πανελλήνιο πρωτάθλημα.

Ο Μακρυγιάννης Βασίλης του Αθανασίου και της Γεωργίας έχει καταγωγή από το Μοναστηράκι Αιτωλοακαρνανίας. Για μια ακόμη ελπίζουμε να μας δώσει τη χαρά της νίκης και για άλλη μία φορά ο νεαρός Ξηρομερίτης να προσθέσει άλλο ένα χρυσό μετάλλιο στη συλλογή του.

Καλή επιτυχία στον Ξηρομερίτη πρωταθλητή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο