Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2021

Σύλλογος Μαχαιριωτών Ξηρομέρου: Ένα μεγάλο ευχαριστώ!!!!

      Ένα μεγάλο ευχαριστώ είναι λίγο σε όλους όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους στην Γενική Συνέλευση της Κυριακής και συμμετείχαν στις εκλογές ανάδειξης νέου Δ.Σ. του Συλλόγου μας και ειδικότερα την νεολαία που έδωσε βροντερό παρόν.
Τους ευχαριστούμε που διαθέσανε λίγο από τον πολύτιμο χρόνο τους για να έρθουνε να μας ακούσουν, να είναι μαζί μας και να μας δώσουν κουράγιο για να συνεχίσουμε το έργο που αναλάβαμε να βγάλουμε εις πέρας.

 Διαβάστε περισσότερα »


Περιμέναμε όμως μεγαλύτερο ενδιαφέρον και από άλλους συγχωριανούς μας και ως υποψήφιους στο νέο Δ.Σ και για την  συμμετοχή τους στην διαδικασία .
Θέλουμε να πιστεύουμε ότι είχανε την διάθεση να είναι κοντά μας, αλλά όμως ανειλημμένες υποχρεώσεις και σοβαροί λόγοι, καθώς και κάποιοι που δεν είχαν στην  διάθεση τους την ηλεκτρονική πληροφόρηση και δεν είδαν τις ανακοινώσεις μας, να είναι οι λόγοι που τους κράτησαν μακριά μας.
Εμείς όμως θεωρούμε ότι τους έχουμε όλους κοντά μας στην κοινή προσπάθεια για μεγαλύτερη καταξίωση του Συλλόγου μας.
Από τους συμμετέχοντες στην συνέλευση τέθηκαν ερωτήματα και ακούστηκαν απόψεις, προτάσεις και ιδέες για πολιτιστικά θέματα και ζητήματα που αφορούν στο χωριό μας.
Θέματα που θεωρούμε σπουδαία, αξιόλογα και σημαντικά, που διευρύνουν το ενδιαφέρον μας και μας βοηθούν να βελτιώσουμε και να θέσουμε νέους, υψηλότερους και ευγενέστερους στόχους και δράσεις προς επίτευξη όπως θα έπρεπε και οφείλουμε να πράξουμε.
Καλοσωρίζουμε επίσης τον Τσίντζο Λάμπρο που με την υποψηφιότητα και εκλογή του στο νέο ΔΣ, εκπροσωπώντας έτσι την νέα γενιά και προτρέποντας  τους νέους του χωριού μας, να  πλαισιώσουν το Σύλλογό μας ,ώστε νέο αίμα, νέες παρουσίες, με νέες ιδέες , να δώσουν φρέσκια πνοή και μακροζωία στο Σύλλογό μας, διότι το μέλλον είναι αυτοί.
Συνεχίζουμε δυναμικά το έργο που ξεκινήσαμε προ τριετίας και με υγεία, διάθεση και μεγάλα ψυχικά αποθέματα  και όλοι μαζί πιστεύουμε ότι θα τα καταφέρουμε.

3 σχόλια:

  1. Εκ μέρους του Δ.Σ του Συλλόγου Απανταχου Αστακιωτών σάς συγχαίρουμε για την εκλογή σας και ευελπστουμε να υπάρξει στην συνέχεια της πορεία σας μία συνεργασία του Συλλόγου Μαχαιριωτων με τον Σ.Α.Α.Προφανώς η ευχή μας μεταφερεται και διαδιδεται προς απαντας τους Συλλόγους της ΟΠΣΥΞ κάτι πού πρέπει να ενεργοποιήσουμε πολύ σύντομα μιας και η εποχη που διανυουμε έχεουν εμφανισθει αρκετα και πολύ μεγάλα θέματα οπως τα περιβαλοντικα , τα θέματα ανάπτυξης της περιοχής μας, ο τουρισμός, αναβίωση εθίμων και πολλα άλλα που απαιτουν συνεργασίες ,αλλα και να δωθούν λύσεις. Πιστεύουμε όλοι μας, οτι κάθε νέο που γεννιέται , έχει αντικειμενικό σκοπό την πρόοδο και την καλυτέρευση των πάσης φύσεως συνθηκών που επιβάλλεται να αλλάξουν
    Είμαστε απόλυτα σίγουροι οτι η προοπτική σας μέσα απο τους στόχους που έχετε θέσει είναι να προσδώσετε πλουσιοπάραχα κάτι περισσότερο, καλύτερο και πιο επικοδομητικό ..Απολαμβάνετε την απόλυτη στήριξη ,συμπαράσταση και την αμέριστη βοήθεια μας . Ελπίζουμε οτι οι προοπτικές διαθέσεις και πρωτοβουλίες που θα λάβουμε θα είναι αρκετές ώστε να βάλουμε ενα λιθαράκι παρά πάνω στην αναγέννηση της περιοχής μας αλλά και στην αλλαγή νοοτροπίας πολλών συνανθρώπων μας που δυστυχώς παραμένουν σε αλλότριες εποχές
    ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ
    Πρόεδρος του Συλλόγου Απανατχού Αστακιωτών

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ξέχασες να πεις και για την αναπτυξη της οικονομίας
      ως προτερεότητα του πολιτιστικων συλλογων

      Διαγραφή
  2. Ρε αυτοι που δεν ηρθανε ειναι οι αγωνιστες του καναπε..οι κατα φαντασια ανταρτες του ιντερνετ..οι δικαστες των καφενειων.Πορευτειτε με βαση τον νομο εσεις οι λιγοι κ οτι καμετε κ οσο αντεξετε.Καλη δυναμη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο