Τετάρτη 6 Οκτωβρίου 2021

Ηλεία: Ηλικιωμένη πυροβόλησε με αεροβόλο το ληστή που μπήκε σπίτι της!


Δεν έκανε εύκολη τη ζωή στο άτομο που μπήκε στο σπίτι της με σκοπό να κλέψει μία ηλικιωμένη γυναίκα σε χωριό του Πύργου Ηλείας. Στην επίθεση που δέχθηκε και την αρπαγή της τσάντας της απάντησε με τη χρήση αεροβόλου όπλου!....

Η αντίδραση της ηλικιωμένης είχε ως αποτέλεσμα να τραυματιστεί ο ληστής και η ίδια τώρα κατηγορείται για πρόκληση επικίνδυνης σωματικής βλάβης αφού τα σκάγια βρήκαν τον κακοποιό στο χέρι.

Τι ανακοίνωσε η Αστυνομία

Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, σε χωριό του Πύργου, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, ένας ημεδαπός άνδρας, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία, κακουργηματικού χαρακτήρα, για ληστεία.

Ειδικότερα, χθες το μεσημέρι, ο άνδρας εισήλθε από ανασφάλιστη πόρτα σε οικία ηλικιωμένης γυναίκας και όταν έγινε αντιληπτός από την παθούσα, της άσκησε σωματική βία και της αφαίρεσε την τσάντα της που περιείχε διάφορα έγγραφα και προσωπικά της αντικείμενα.

Για τη διερεύνηση του περιστατικού, κινητοποιήθηκαν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, οι οποίοι εντόπισαν άμεσα και συνέλαβαν τον δράστη.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηλείας, ενώ παράλληλα σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος της ηλικιωμένης για πρόκληση επικίνδυνης σωματικής βλάβης, διότι πυροβόλησε με αεροβόλο όπλο εναντίον του δράστη τραυματίζοντάς τον στο χέρι.

sinidisi

2 σχόλια:

  1. Δικογραφια σε γιαγια 90 χρονων αν ειναι δυνατον.τι αλλο θ ακουσουμε σ αυτη τη χωρα.90 χρονων μπηκε ο αλλος αμετρητες φορες στο σπιτι της την κατακλεβε πηγε στην αστυνομια ενημερωσε τους γειτονους κ ακρη δεν βρηκε.ειναι μονη κ απροστατευτη.ο αλλος την κοπανησε με το ξυλο στο κεφαλι κ επειδη του ριξε με το αεροβολο κ τον πετυχε στο χερι μεγαλη υποθεση..σχηματιζεται δικογραφια κ θα τρεχει η γιαγια 90 χρονων στα δικαστηρια.αν ειναι δυνατον.εχουνε ξαφρισει τους ηλικιωμενους δεν υπαρχει καμια προστασια για τους ανθρωπους αυτους κ αν αμυνθουν κ μονοι τους να σωσουν τον εαυτο τους πανε κ φυλακη.γιατι;γιατι δεν εκαναν οτι κοιμουνται οπως τους προτεινε ο πρωθυπουργος μας..και μη χειροτερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΡΧΙΚΑ ΤΟ ΑΕΡΟΒΟΛΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΚΑΓΙΑ ΑΛΛΑ ΒΟΛΙΔΑ.
    ΕΠΙΣΗΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ Η ΓΙΑΓΙΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΚΑΝΕ ΟΤΙ ΚΟΙΜΑΤΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο