Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2021

Προσωρινός ανάδοχος στο έργο του ηλεκτροφωτισμού του πεζοδρόμου και του παραλιακού μετώπου Μύτικα. Καταψήφισε ο τέως Δήμαρχος κ. Ερωτόκριτος Γαλούνης.



      Στην ιστοσελίδα του Δήμου Ξηρομέρου, στην ενότητα ''ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ - ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ'', που δημιουργήθηκε από τον 1ο μήνα με την ανάληψη των καθηκόντων της νέας δημοτικής αρχής, αναρτήθηκε στις 30.8.2021, πρόσκληση - γνωστοποίηση για την διακήρυξη δημοπρασίας της πράξης: «ΟΔΟΦΩΤΙΣΜΟΣ ΣΤΟ ΠΑΡΑΛΙΑΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΜΥΤΙΚΑ», προϋπολογισμού δαπάνης 69.942,20 €, συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ 24% (δείτε εδώ)...... 
Η συγκεκριμένη πρόσκληση - γνωστοποίηση έγινε προκειμένου, όποιος θέλει και έχει τις απαραίτητες εκ του νόμου προϋποθέσεις, να συμμετέχει στον διαγωνισμό, δίνοντας την προσφορά του.
Σήμερα σας ενημερώνουμε ότι έχουμε έγκριση του 1ου πρακτικού του διαγωνισμού και έχουμε προσωρινό ανάδοχο.

Ένα πολύ σύντομο ιστορικό του έργου:

Εκπόνηση μελέτης από τους ειδικούς συνεργάτες του Δήμου Νοέμβριο του 2020.
Οριστική ένταξη τον Ιούνιο του 2021 (δείτε εδώ) στο LEADER της Αναπτυξιακής ΤΡΙΧΩΝΙΔΑΣ Α.Ε.
Για πρώτη φορά ο Δήμος Ξηρομέρου χρηματοδοτείτε από το LEADER της Αναπτυξιακής ΤΡΙΧΩΝΙΔΑΣ Α.Ε. και χρήματα έρχονται στο ταμείο του Δήμου Ξηρομέρου από αυτή την χρηματοδοτική πηγή, για ένα έργο αναγκαίο για τον τουριστικό Μύτικα.
Ο τέως Δήμαρχος κ. Ερωτόκριτος Γαλούνης καταψήφισε το 1ο πρακτικό του διαγωνισμού. Φαίνεται ότι ξέχασε ότι είναι ο πρωταθλητής των μηδενικών εκπτώσεων στις απ' ευθείας αναθέσεις που έκανε, πάνω από 6 εκατομμύρια(!!!), ξέχασε ότι ο ίδιος υπέγραφε τις απ' ευθείας αναθέσεις ως Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου, πάνω από 30 χιλιάδες ευρώ για τον ηλεκτροφωτισμό του Μύτικα, ο οποίος παραδόθηκε όλος σαπισμένος!!!
Τώρα με αμετροέπεια έρχεται και ζητά τα ρέστα σε διαγωνισμό που δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα του Δήμου, για όποιον θέλει να συμμετέχει και να δώσει την προσφορά του.
Δείτε εδώ το επίσημο έγγραφο με τον προσωρινό ανάδοχο.
mytikaspress.

14 σχόλια:

  1. Αν αυτός ο διαγωνισμός είναι νόμιμος τι να πει κανείς;1)δεν υπάρχει ανταγωνισμός.2)δεν προχωράς στην αποσφράγιση της οικονομικής προσφοράς με μόνο μια εταιρεία γιατί ο διαγωνισμός είναι στημμένος.3)η επιτροπή διαγωνισμού προτείνει την επανάληψη του διαγωνισμού διαφορετικα έχει ευθύνη περί νομιμότητας περί προμηθειών δημοσίου σύμφωνα με την σχετική εισήγηση του πρακτικου που παραπέμπει σε απευθείας ανάθεση Ως παράταξη Αναζωογόνηση είμαστε αντίθετη σε αυτές τις πρακτικές κατασπατάλησης δημόσιου χρήματος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οταν ήταν σε αλλες περιπτώσεις, πανω απο 2 προσφορές
      ήσασταν υπέρ ? για να καταλαβουμε δηλαδή ρωτάω ?

      Διαγραφή
  2. Παμέγιστε Τριανταφυλλάκη τι άλλο μας επιφυλλάσεις; Τέτοια πρόοδο στα στημένα δεν την περίμενε κανείς. Και εις ανώτερα ...ποσά. Να δημοσιευτεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα κορνιζαριστεί αυτή η δήλωση 10:57 και θα μπει στον τοίχο να σε θυμόμαστε 🤣🤣🤣
      Έπρεπε να δημοσιευτεί.Έλα Παναγία μου.Πόση βλακεία να αντέξει αυτός ο τόπος;;;

      Διαγραφή
  3. Διαγωνισμό δε θεεετε .απευθείας ανάθεση δε θεετε. Τι θεετε τελοσπαντων;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Για το αν ήταν μόνο μια προσφορά δεν νομίζω ότι έχει ευθύνη ο Δήμαρχος, ασ δίνανε και άλλες εταιρείες προσφορά. Για τον τέως Δήμαρχο που δεν ψήφισε το συγκεκριμένο θα έλεγα ότι καμία καμήλα δεν βλέπει την ράχη της....
    Η.Μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ανοιχτοσ διαγωνισμοσ ειναι .μπορει να βαλει προσφορα οποιοσ θελει απο ολη την ευρωπη. ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ και δεν σας αρεσει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μας αρέσει και ας τους να σκούζουν μέχρι να κράξουν σαν τα όρνια.

      Διαγραφή
  6. ριχνουν λασπη με το κιλο αυτοι που δεν αφησαν ουτε τα πομολα!!!

    διαγωνισμος δημοσιευμενος στην ιστοσελιδα του δημου και στο ΚΗΔΜΗΣ με εκπτωση 3,10 τα εκατο με τιμες στα υλικα πραγματικες

    τι να κανει ο δημος??? οποιος εδινε τη χαμηλοτερη τιμη το επαιρνε

    λασπολογοι που φαγατε τον απακο και θελετε να μιλησετε κιολας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. οταν ερχεται καποια εκπτωση ολο πανηγυρια τοσο τα εκατο το ενα τοσο τα εκατο το αλλο μηδεν οι πρηγουμενοι. τωρα που ηρθε μηδενικη εκπτωση μουγκαμαρα και ολο δικαιολογιες και τα γνωστα περι λασπης και τετοια. τι θετεεε πεστε μας. να μη κριτικαρουμε οτι μπορουσε να επαναληφθει για να εχουμε και αλλες καλυτερες προσφορές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εσυ που βλεπεις μηδεν εκπτωση να μας πεις σε ποιο σχολειο πηγες

      μηδεν ειχε ο γαλουνης σου παντου

      οι τιμες ειναι οριακες γι αυτο και δεν εδωσαν προσφορες

      αει τωρα να βρεις το μπαρμπα λια να γραψετε ανοησιες αν δεν εισαι ο ιδιος

      Διαγραφή
  8. 3 06 διαγωνισμός ανοιχτός ήταν .όποιος ήθελε έδινε προσφορά. δώσανε 3 εταιρείες και το πήρε ο πιο φτηνός. Παραδέψου οτι με απευθείας ανάθεση θα έπαιρνε καλύτερη έκπτωση γιατί θα έψαχναν την αγορά . απεναντίας με τον διαγωνισμό δεν έγινε έκπτωση.
    αποφάσισε τι είναι καλύτερο διαγωνισμός χωρίς έκπτωση ή απευθείας ανάθεση με έκπτωση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΕΙΝΑΙ ΚΟΛΛΗΤΟΣ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΗΡΕ ΜΕ ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΕΚΠΤΩΣΗ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Οι προσφορες ηταν δυο και οχι τρεις. ανοιχτηκε μια οικονομικη προσφορα επειδη ο ενας κοπηκε για καποια εγγραφα. Μια τιμη αποκαλυφθηκε για εναν. Αφου τελικα προεκυψε μια οικονομικη προσφορα και με μηδενικη σχεδον εκπτωση το πρεπον θα ηταν να ξαναγινονταν ο διαγωνισμος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο