Δευτέρα 11 Οκτωβρίου 2021

Επίσημα αλλαγή σκυτάλης στο Λιμεναρχείο Μεσολογγίου



Ολοκληρώθηκε την Παρασκευή 8 Οκτωβρίου 2021 και επίσημα η παράδοση-παραλαβή της διοίκησης του λιμεναρχείου Μεσολογγίου στην Υποπλοίαρχο Λ.Σ.-Ελληνικής Ακτοφυλακής Κυριακή Σκανδάλου,.....
Διαβάστε περισσότερα »
από την τριμελή Επιτροπή αξιωματικών που όρισε η Διεύθυνση προσωπικού του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, παρουσία του Διοικητή της 5ης Περιφερειακής Διοίκησης Λ.Σ -Ελληνικής Ακτοφυλακής, Αρχιπλοίαρχου Δημήτρη Κυριακουλόπουλου.
kainourgiopress

5 σχόλια:

  1. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΞΑΔΕΛΦΗ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συγχαρητήρια στην ξηρομεριτησα, καλή σταδιοδρομία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπραβο Κυριακη αξια!Και εις ανωτερα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. θερμα συγχαρητηρια.. Πρεπει ομως να ξεκινησεις να δεις τι προβληματα υπαρχουν γενικοτερα ατην περιοχη μας.. Και δεν εχει αξια να τα εντοπισεις αλλα να τα κοινοποησεις ατην ηγεσια του Λιμενικου Σωματος. Η περιοχη μας χρειαζεται εκσυγχρονισμος, ανθρωπινο δυναμικο και νεες δομες. Εισα σωμα και αιμα που λενε Ξηρομεριστισσα και δη ΑΣτακιωτισα.Γνωριζεις τα παντα , γνωριζεις τις ατελειες γνωριζεις τις ελλειψεις. Απο εσενα θα ξεκινησει μια μαχη που πρεπει να την στηριξουμε ολοι.Δημοτικη αρχη, συλλογοι και ολοι οι κατοικοι. Ειμαστε μαζι σου και εγω προσωπικα θα το προχωρησσω οσο μπορω.
    ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΑΣΤΑΚΙΩΤΙΣΣΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο