Παρασκευή 1 Οκτωβρίου 2021

Ξηρομερίτης εμπλέκεται σε ζωοκλοπές στο Δοκίμι και Καλύβια.


    Σύμφωνα με το agrinionews.gr Ξηρομερίτης εμπλέκεται σε ζωοκλοπές σε Δοκίμι και Καλύβια.
Ειδικότερα η ιστορία με τους δυο ζωοκλέφτες που πιάστηκαν από την Αστυνομία να… επιχειρούν σε Δοκίμι και Καλύβια (με τα κατσίκια και την…προβατίνα στην πλάτη που θα έλεγε κάποιος) περιέχει διάφορα ευτράπελα. Μεταξύ των άλλων το ότι πιάστηκαν από την τεχνολογία σε μαντρί που “χτύπησαν”, από κλειστό κύκλωμα με κάμερες δηλαδή.

Μια παράμετρος όμως για αληθινή κωμωδία είναι το πως ένας κτηνοτρόφος ενημέρωσε την Αστυνομία(και κατόπιν συνελήφθησαν οι επιτήδειοι, ένας Ξηρομερίτης και ένας Ρομά) ! Ο περί ου ο λόγος κυριολεκτικά έπεσε πάνω τους καθώς μετέβαινε στο μαντρί του και τους είδε μέσα!

Οπότε, σοφά ποιών ο ήρωάς μας, κατάλαβε από την αρχή τι συνέβαινε αλλά μέτρησε την σωματική διάπλαση του Ξηρομερίτη κι αποφάσισε ότι δεν ήταν ώρα για παλικαριές. Έτσι έκανε το κορόιδο!

Έκανε πως  ήταν περαστικός από το δρόμο  και με ελαφρά αδιαφορία ρώτησε τους δύο επιδρομείς «πως κι από τα μέρη του» κι αν ήθελαν τίποτε μιας και το σπίτι του ήταν στην περιοχή. Εκείνοι απάντησαν πως είχαν μια δουλειά και θα έφευγαν, έχοντας κατά νου να συνεχίσουν το έργο τους.

Μόλις όμως απομακρύνθηκαν, ο βοσκός έπαψε να κάνει τον… Αμερικάνο και ειδοποίησε την Αστυνομία που έφτασε γρήγορα και έπιασε τους κλέφτες σχεδόν επί τω έργω! Κι έτσι όλα έληξαν όμορφα και κυρίως αναίμακτα!

Διότι, όπως λέει και ένα παλιό ρητό “ήρωας συνήθως είναι εκείνος που δεν κατάλαβε την κρισιμότητα των στιγμών”!

ο περ(ι)αστικός

πηγή:agrinionews.gr

3 σχόλια:

  1. Ξηρομεριτης;αποκλειεται.προκειται για δυσφημιση καθαρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. κι αν ειναι π.χ ενας Ξηρομερίτης (βλέπω στοιχεια δεν αναφέρονται), αυτό τισημαίνει; όλοι οι Ξηρομερίτες είναι ζωοκλέφτες; συνέλθετε λίγο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο