Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2021

Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας στηρίζει το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Καταδύσεων και Καλλιτεχνικής Κολύμβησης


Ο Ναυτικός Όμιλος Πατρών σε συνεργασία με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας φιλοξενούν στην Πάτρα το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Καταδύσεων και Καλλιτεχνικής Κολύμβησης που διοργανώνεται από την Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδας, από 21 έως 24 Οκτωβρίου και από 29 έως 31 Οκτωβρίου 2021 αντίστοιχα, στο Εθνικό Κολυμβητήριο Ολυμπιονίκης «Α. Πεπανός»......
 

Πρόκειται για διοργανώσεις υψηλών απαιτήσεων στις οποίες θα συμμετέχουν πάνω από 400 αθλητές και αθλήτριες απ όλη την Ελλάδα, σε δύο αθλητικά γεγονότα πανελλήνιας εμβέλειας που προστίθενται στο αθλητικό καλεντάρι της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας αποδεικνύοντας ότι η περιοχή διαθέτει σύγχρονες αθλητικές εγκαταστάσεις ικανές να φιλοξενήσουν σημαντικές διοργανώσεις.

«Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας είναι αρωγός σε δύο ακόμη αθλητικά γεγονότα. Οι προσπάθειες μας για προσέλκυση και διοργάνωση αθλητικών γεγονότων βρίσκουν ανταπόκριση, εξέλιξη ιδιαίτερα σημαντική, την ώρα που ο αθλητισμός ανακτά τη δυναμική του και επιστρέφει στην κανονικότητα. Με ιδιαίτερη χαρά θα υποδεχτούμε στην Πάτρα τις αποστολές που θα συμμετέχουν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Καταδύσεων και Καλλιτεχνικής Κολύμβησης, οι οποίοι θα γνωρίσουν από κοντά την αχαϊκή πρωτεύουσα, θα έρθουν σε επαφή με την Δυτική Ελλάδα και είμαστε βέβαιοι ότι θα μείνουν με τις καλύτερες εντυπώσεις, τις οποίες μεταφέροντάς τες συμβάλλουν στην εξωστρέφεια της ευρύτερης περιοχής» δήλωσε ο Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού, Εθελοντισμού και Ολυμπισμού Δημήτρης Νικολακόπουλος, επισημαίνοντας ότι συνεχίζονται οι επαφές με τις αθλητικές ομοσπονδίες με στόχο η Δυτική Ελλάδα να καταστεί πρωταγωνιστής στον τομέα του αθλητισμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο