Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2021

«Καμπάνα» σε ψητοπωλείο στο Νεοχώρι: Εξυπηρετούσε πελάτες χωρίς πιστοποιητικό εμβολιασμού/νόσησης

 


Συνελήφθη, χθες το βράδυ στο Νεοχώρι,  από αστυνομικούς της ειδικής ομάδας ελέγχου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αιτωλίας, ένας άνδρας.

Σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι λειτουργούσε ως ιδιοκτήτης, κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος (ψητοπωλείο) και εξυπηρετούσε πελάτες, χωρίς να κατέχει ο ίδιος πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης εμβολιασμού ή να έχει προβεί σε διενέργεια αρνητικού μοριακού ελέγχου(PCR) ή rapid test.

Στον ιδιοκτήτη του καταστήματος βεβαιώθηκε διοικητικό πρόστιμο -2.000- ευρώ και ανεστάλη η λειτουργία του καταστήματος για επτά ημέρες.

agriniopress.gr

5 σχόλια:

  1. Οι εγκληματιες κυκλοφορουν ελευθεροι κ οι κλεφτες κ οι διακινητες κ φτασαν οι ανθρωποι που κοιτανε να ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ να ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ να βγαλουν ενα μεροκαματο της πεινας να συλλαμβανονται κ να πληρωνουν λες κ ειναι εγκληματιες.που φτασαμε.ντροπη πραγματικα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ενώ μεταδίδουν "νόμιμα όμως" καί οι εμβολιασμενοι,εν τούτοις κυνηγούν τούς αναμβολιαστους.... τρελό..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έχουμε φτάσει στο σημείο να βλέπουμε τους ανεμβολιαστους σαν εγκληματίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τόσο δύσκολο είναι να εμβολιαστει ένας ιδιοκτήτης ταβέρνας επαγγελματίας, τό προσωπικό του ψήστες , σερβιτόροι κλπ χωρίς μέτρα προστασίας, έχει το δικαίωμα ,όταν πάμε για φαγητό στο μαγαζί του να είναι ανεμβολιαστοι χωρίς προφυλάξεις να μας κολλήσουν covin 19,το εμβόλιο δίνει ζωή κ προστατεύει την υγεία μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Για γέλια και για κλάματα μαζί

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο