Κυριακή 10 Οκτωβρίου 2021

Χάλκινος ο Αιτωλοακαρνάνας Χρήστος Καρέλος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ελεύθερης Κατάδυσης στην Τουρκία. (βίντεο)



   Την τρίτη θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ελεύθερης Κατάδυσης ο Αιτωλοακαρνάνας Χρήστος Καρέλος με προπονητή τον Δημήτρη Κούμουλο.

Ειδικότερα την πρώτη ημέρα του 5ου Παγκόσμιου Πρωταθλήματος ελεύθερης κατάδυσης, που ξεκίνησε την Τρίτη 5 Οκτωβρίου και ολοκληρώθηκε το Σάββατο 9 Οκτωβρίου στην περιοχή Kaş της Αττάλειας, οι 57 αθλητές αγωνίστηκαν την πρώτη ημέρα του παγκόσμιου πρωταθλήματος, όπου συνολικά συμμετείχαν 95 αθλητές από 29 χώρες.  
Διαβάστε περισσότερα »

Η Alenka Artnik, η οποία κατέχει τον τίτλο του παγκόσμιου ρεκόρ από τη Σλοβενία, έγινε ξανά η παγκόσμια πρωταθλήτρια βουτώντας στα 105 μέτρα. Η Marianne Gillespie από τη Γαλλία ήρθε δεύτερη στον κόσμο με 103 μέτρα. Η Alena Konecna από την Τσεχία έκανε μια επιτυχημένη κατάδυση στα 91 μέτρα και έγινε η τρίτη στον κόσμο.

Ο κάτοχος του παγκόσμιου ρεκόρ στους άνδρες, Ρώσος Αλεξέι Μολτσάνοφ, έγινε ο παγκόσμιος πρωταθλητής βουτώντας με επιτυχία στα 128 μέτρα. Ο Valid Bouhiaf από την Τυνησία ήρθε δεύτερος στον κόσμο με 116 μέτρα και ο Χρήστος Καρέλος από την Ελλάδα ήρθε τρίτος στον κόσμο με 112 μέτρα.



ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

29 χώρες από 4 ηπείρους στην Τουρκία στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα. Αυστρία, Δανία, Σλοβακία, Ελβετία, Ουκρανία, Ομάν, Τυνησία, Νότια Αφρική, Σουηδία, Ρωσία, Λευκορωσία, ΗΠΑ, Νότια Κορέα, Γερμανία, Σλοβενία, Αζερμπαϊτζάν, Κουβέιτ, Γαλλία, Λίβανος, Τσεχία, Ιταλία, Ισπανία, Χιλή, Ελλάδα, αγωνίζονταν οι εθνικές ομάδες της Ουγγαρίας, της Κολομβίας, της Κροατίας και της Ολλανδίας.
 

1 σχόλιο:

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο