Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2021

Ο εμβολιασμός στο Κ.Υ. Μύτικα. Ανοίξτε το νέο κτήριο του Κέντρου Υγείας.



ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΜΥΤΙΚΑ
Ο ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΣ ΣΤΟ Κ.Υ. ΜΥΤΙΚΑ
ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΟ ΝΕΟ ΚΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΥΓΕΙΑΣ

Του Νίκου Θωμά Νταή.
σ. Συμβολαιογράφου.

Αφού τηρήθηκαν όλες οι τυπικές διαδικασίες επισκέφθηκα σήμερα το Κέντρο Υγείας Μύτικα, προκειμένου να εμβολιαστώ με την τρίτη δόση του εμβολίου. Επισκέπτες αρκετοί, τόσο από την περιοχή μας, όσο και από τα δύο νησά μας τον Κάλαμο και Κάστο, μέσα και έξω από το Κέντρο Υγείας περιμέναμε τη σειρά μας να εμβολιάσουμε......
Επικρατούσε απόλυτη και παραδειγματική τάξη, γρήγορη εξυπηρέτηση και ευγενική συμπεριφορά από τους δύο που εφημέρευαν ιατρούς και το υπόλοιπο προσωπικό, προς τους επισκέπτες!
Κανένα παράπονο και καμιά διαμαρτυρία και φύγαμε όλοι ευχαριστημένοι από την άψογη λειτουργία του δικού μας ΚΕΝΤΡΟΥ ΥΓΕΙΑΣ, εκφράζοντας τις ευχαριστίες μας!
Τους δύο εμβολιασμούς μου, τους είχα πραγματοποιήσει στο νοσοκομείο Λευκάδας και ομολογώ ότι το Κ.Υ. Μύτικα δεν έχει να ζηλέψει τίποτε από αυτό, ως προς την οργάνωση, λειτουργικότητα, στην εξυπηρέτηση και γενικά ως προς την διαδικασία πραγματοποίησης του εμβολιασμού!
Με ιδιαίτερη ικανοποίηση χαράζω τις λίγες αυτές γραμμές, για να εκφράσω και δημόσια τις ευχαριστίες και τα συγχαρητήρια προς τους γιατρούς και όλο το προσωπικό του Κ.Υ. Μύτικα, που το κρατούν όρθιο και ΖΩΝΤΑΝΟ, προσφέροντας τις υπηρεσίες τους, σ' ένα προκατασκευασμένο κατασκεύασμα από τους δωρητές Σουηδούς φίλους μας, όταν έγιναν οι σεισμοί στα Επτάνησα το 1953!
Το καινούργιο σύγχρονο νέο κτήριο παραμένει ΚΛΕΙΣΤΟ!!! Αυτό δυσχεραίνει το έργο του όλου προσωπικού και ταλαιπωρεί και τον κόσμο, ιδιαίτερα τους θερινούς μήνες, που λόγω του τουρισμού ο πληθυσμός αυξάνεται και το υπάρχον έχει μικρούς χώρους, που δεν επαρκούν!
Ανοίξτε επιτέλους, κύριοι ΑΡΜΟΔΙΟΙ της 6ης Υ.ΠΕ το νέο κτήριο! Το παλαιό έχει σαπίσει! Ο Χειμώνας ενέσκυψε δριμύτατος και καθόλου απίθανο οι ισχυροί άνεμοι και τα φουρτουνιασμένα θαλάσσια κύματα να το παρασύρουν και να χαθεί στη θάλασσα! Τότε θα τρέξετε και αφού δεν θα υπάρχει άλλη λύση, θα ΑΝΑΓΚΑΣΤΕΙΤΕ να το ανοίξετε, αφού όμως η 6η Υ.ΠΕ θα έχει ΕΚΤΕΘΕΙ, γιατί το, ο μη γένοιτο, συμβάν, θα έχει λάβει διαστάσεις με την προβολή στα τηλεοπτικά μέσα και στο διαδίκτυο, που θα τρέξουν να προβάλουν την τραγωδία, δυσφημίζοντας και τον τόπο μας! ΣΠΕΥΣΑΤΕ λοιπόν! «Οι καιροί ου μενετοί»! Αλλά και τα καιρικά φαινόμενα πολύ δύσκολα και απρόβλεπτα! Κανένας δεν μπορεί να τα βάλει με τα στοιχεία της φύσης!
Εγώ με το παρόν άρθρο μου, σαν Ενεργός Πολίτης, έχω χρέος αφ' ενός μεν να προβάλω το πρόβλημα που μένει ΚΛΕΙΣΤΟ το νέο κτήριο του Κ.Υ. Μύτικα και αφ' ετέρου να ευχαριστήσω τους γιατρούς και όλο το προσωπικό για τον δικό μου εμβολιασμό από τον κίνδυνο του κοροναϊού και με το δικό μου δημοσιογραφικό εμβολιασμό προς αυτούς, να τους εμψυχώσω, στην επιτέλεση των υψηλών και υπεύθυνων καθηκόντων και αποστολή τους, να προφυλάσσουν την ΥΓΕΙΑ μας σώζοντας ανθρώπινες ζωές!

Μύτικας 12 Οκτωβρίου 2021
Νίκος Θωμά Νταής, σ. Συμβολαιογράφος
Επίτιμο Μέλος της Εθνικής Ομοσπονδίας Ιταλικού Τύπου
FEDERAZIONE NAZIONALE STAMPA ITALIANA (FNSI)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο