Παρασκευή 8 Οκτωβρίου 2021

Ο πρώτος Δήμος της χώρας, ο Δήμος Αθηναίων, στηρίζει τον Δήμο Ξηρομέρου παρατείνοντας τη δωρεάν παραχώρηση του απορριμματοφόρου για 4 μήνες.


Με ομόφωνη του απόφαση (ΑΔΑ: ΡΩ5ΞΩ6Μ-3ΣΘ) του Δημοτικού Συμβουλίου του πρώτου Δήμου της χώρας, του Δήμου Αθηναίων, που έγινε δια ζώσης και με τηλεδιάσκεψη τη Δευτέρα 4 Οκτωβρίου, επεκτείνεται για τέσσερις επιπλέον μήνες, η δωρεάν παραχώρηση ενός απορριμματοφόρου για τον τομέα καθαριότητας του Δήμου Ξηρομέρου......

Η αλληλεγγύη μεταξύ των Δήμων και ιδιαίτερα των μεγάλων Δήμων προς τους πιο μικρούς, στη πράξη.

Είναι σημαντικό για τον Δήμο Ξηρομέρου, με την εκάστοτε διοίκηση του, να έχει επαφές, δεσμούς και σχέσεις με όλους τους υπόλοιπους Δήμους, πόσο δε μάλλον με τον πρώτο Δήμο της χώρας.

Δείτε εδώ το επίσημο έγγραφο.

mytikaspress

7 σχόλια:

  1. Αν κάποιοι άλλοι Δήμοι μας μάζευαν και τα σκουπίδια τι καλά που θα ήταν....Θα ζούσαμε σαν πολιτισμένοι άνθρωποι......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο γιατρός Τριανταφυλλάκης είναι ένας αξιόλογος άνθρωπος, με Παιδεία, με μόρφωση, με επίπεδο, όπου όποιος τον γνωρίσει έχει να πει τα καλύτερα. Δεν είναι τυχαίο ότι όπου πηγαίνει οι πόρτες ανοίγουν και όλοι συνεργάζοντε μαζί του χωρίς πρόβλημα και κατόπιν λένε τα καλύτερα όπου σταθούν.
    Γνώστης των θεμάτων και της τοπικής αυτοδιοίκησης. Δήμαρχος που εμπνέει σεβασμό.

    ΤΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΕΧΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΕΙΝΑΙ ΕΤΗ ΦΩΤΟΣ. ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ.

    Οι αντίπαλοι του προσπαθούν μάταια να τον κατεβάσουν στο επίπεδο τους, με λασπολογία και μικρότητες, αλλά ματαιοπονούν. Οι Ξηρομερίτες και μάτια έχουν και γνώση. Αντιλαμβάνονται την διαφορά παντού και αυτό είναι που τους έχει κατατρομάξει και κάνουν προσωπικές επιθέσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 1. Νύν δήμαρχος = 55
      2. Τέως δήμαρχος = 18
      3. Τεώς δήμαρχος Αστακού = 12
      4.= 8
      5.= 7

      Διαγραφή
    2. 5.30 σε παρακαλώ να μιλάς για τόν εαυτό σου ειδικά αν δεν ξέρεις τα παιχνίδια κάτω από το τραπέζι.
      Και να θυμάσαι τούτο. Ο δήμαρχος Αθηναίων είναι κουμπάρος με τον πρώην δήμαρχο Ναυπάκτου ο οποίος είναι ο πρόεδρος φαρμακοποιών Ελλάδος ο κλάδος του οποίου έχει στενή επαφή με την ιατρική στην οποία ανήκει ο Τριανταφυλλακης.επισης ο ίδιος κύριος ήταν κια θα ξανά ειναι υποψήφιος βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας. Επομένως χρησιμοποιεί την προσωπική γνωριμια για μια καλύτερη εκλογή...
      Τίποτε δεν είναι τυχαίο και τίποτα δεν ειναι χωρίς αντάλλαγμα...
      Επίσης εσείς μπορεί να μην ντρέπεστε αλλά αλήθεια, γιατί ο δήμαρχος χαρακτηρίζεται ως αλαζον εγώ κεντρικός εγωιστής και "ατσαλακωτος εκ συγγενιου"??
      Άρα παρακαλώ να εκφράζεται ο καθένας με την προσωπική του άποψη καθώς ΔΕΝ ΕΚΦΡΆΖΕΙ ΠΛΈΟΝ ΟΎΤΕ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΤΟΝ Ψηφίσαμε.
      Πίσω του βρίσκεται ζεύγος που του έχει βάλει ουκ ολίγες τρικλοποδιές.. Και θεωρειται εξυπνος.

      Διαγραφή
  3. Ο ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΥΤΕ ΕΡΓΑ ΟΥΤΕ ΔΗΜΑΡΧΟ .ΑΝ ΕΙΧΕ ΔΗΜΑΡΧΟ ΘΑ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΝ ΜΕ ΤΟ ΤΩΡΑ ΑΥΤΟΣ ΕΠΕΛΕΞΕ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΕΧΑΣΕ ΤΑ ΕΡΓΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτό δεν πασάρεται σαν επιτυχία αλλά σαν μία δίχρονη αποτυχία για το μάζεμα των απορριμμάτων και την απολύμανση των κάδων.
    υπολειτουργούν και αναγκάζονται να ζητιανεύουν σε Βοηθεια απο το δήμο στη Βόνιτσα, βοήθεια από το δήμο Λευκάδα και βοήθεια από το δήμο της αθήνας. Παράρτημα είναι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Και στην Αφρική πάμε τα προς απόσυρση λεωφορεία. Ωραία. Δημοτικά τέλη δε πληρώνουμε για να έχουμε αποκομιδή με οχήματα και προσωπικό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο