Τρίτη 5 Οκτωβρίου 2021

Με έκπτωση 46,09 % η προμήθεια γάλακτος μακράς διαρκείας, για τους εργαζομένους στον Δήμο Ξηρομέρου.


Στην ιστοσελίδα του Δήμου Ξηρομέρου, αναρτήθηκε πρόσφατα πρόσκληση - γνωστοποίηση για εκδήλωση ενδιαφέροντος, για την προμήθεια γάλακτος μακράς διαρκείας, για τους εργαζομένους στον Δήμο Ξηρομέρου. Δείτε εδώ την πρόσκληση - γνωστοποίηση......

Η συγκεκριμένη πρόσκληση - γνωστοποίηση έγινε προκειμένου, όποιος θέλει, να καταθέσει την προσφορά του και η απ' ευθείας ανάθεση που θα ακολουθήσει, να γίνει με κριτήριο την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά, αποκλειστικά βάσει τιμής (χαμηλότερη τιμή), δηλαδή επί της ουσίας μιλάμε για διαγωνιστική διαδικασία.

Η απ' ευθείας ανάθεση ανέβηκε στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ και βλέπουμε:

Προμήθεια γάλακτος μακράς διαρκείας.

Προϋπολογισμός: 24.462,24 €.

Τελική τιμή: 13.185,74 €.

Έκπτωση: 46,09 %.

Δείτε εδώ το επίσημο έγγραφο.

mytikaspress.

23 σχόλια:

  1. ΣΥΓΝΟΜΗ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΚΕΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΣΑΣ ΔΙΝΟΥΝ ΔΟΡΕΑΝ ΓΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΦΤΟ ΜΑΣ ΛΕΤΕ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΥΓΝΟΜΗ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΚΕΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΣΑΣ ΔΙΝΟΥΝ ΔΟΡΕΑΝ ΓΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΦΤΟ ΜΑΣ ΛΕΤΕ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτό το ανεβάζεις. Την προμήθεια με απευθείας ανάθεση των οικοδομικών υλικών γιατί δεν την ανεβάζεις? Έχεις καταντήσει χειρότερος από το γραφείο τύπου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μόνο για τους εργαζόμενους του Δήμου είναι τό γάλα και όχι για εκείνους που το έχουν πραγματικά ανάγκη σε όλο τον δήμο Ξηρομέρου και βάζουν και ανακοίνωση και καμαρώνουν ο δήμαρχος και οι δημοτικοί σύμβουλοι τη έχουν να πουν ελπίζω να αλλάξουν γνώμη και να πάει το γάλα εκεί έχουν πραγματικά ανάγκη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τι λεει ρε φιλε τωρα;οτι για τους εργαζομενους του δημου μιση τιμη το γαλα;καταλαβα καλα;και οι αποροι και οι ανεργοι δηλαδη τι πρεπει να κανουν;παιδια αυτα ειναι τρελα τα πραγματα τωρα δα.3 φορες το διαβασα το αρθρο να το εμπεδωσω.νομιζα οτι κατι δεν καταλαβα καλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το μυτικα πρεσ υπολόγισε λανθασμένα την έκπτωση. Να διορθώσει τα νούμερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τα γάλατα είναι υποχρεωτικά να δίνονται σε μια κατηγορία εργαζομένων του Δήμου. Επειδή ΠΟΤΈ ΜΈΧΡΙ ΣΉΜΕΡΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΔΩΘΕΙ αυτή η δημοτική αρχή τους έδωσε πλήρος όλα τα μέσα ατομικής προστασίας και τα γάλατα που δικαιούνταν. Κακό το βρίσκεται να παίρνει ο εργαζόμενος αυτά που προηποθετονται;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Από όταν βγήκε το μέτρο όλες οι δημοτικές αρχές έδιναν το γάλα. Μην ψευδεστε. Κάποιοι απλά δεν το έπαιρναν και το έδιναν αλλού γιατί δεν το ήθελαν.

      Διαγραφή
    2. Χαχαχχα πλάκα κάνεις. Γι αυτό σας πήγαν οι εργαζόμενοι στα δικαστήρια για τα μέσα ατομικής προστασίας; και τα ζήτησαν σε χρήμα; και όλα αυτά τα πετάξατε μαζί με δάνεια, δικαστικές αποφάσεις, κτλ στην τωρινή δημοτική αρχή. Και αυτοί πληρώνουν σαν κύριοι που είναι και όχι τζαμπατζηδες σαν εσένα. Για πες μας για ΦΟΣΔΑ και ΔΕΗ το σύνολο 700.000 χρέη;

      Διαγραφή
  8. Όταν έχω τους φακέλους στα χέρια μου και γνωστοποιω στο φίλο τις τιμές των υπολοίπων για ν δώσει πιο χαμηλή τιμή είναι απευθείας ανάθεση και όχι διαγωνισμός. Αν θέλετε μπορείτε να το κάνετε με κλειστους φακέλους και έλεγχο τρίτων ώστε να δείτε ποιοι από τους οικείους θα πάρουν απευθείας αναθέσεις. (πληροφορίες εκ των έσω)
    Επίσης το ξέρατε ότι θα χρειαζόταν η προμήθεια γάλακτος επομένως θα μπορούσατε απλά να κηρυξετε διαγωνισμό αλλά φυσικά τότε οι οικειοι θα έμεναν εκτός!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχετε δει από που είναι αυτός που πήρε την ανάθεση; έχω και εγώ πληροφόρηση εκ των έσω. Υλικά υδραυλικής φύσεως τα περνάτε από τον δικό σας Αντιδήμαρχο που κόστιζαν 40.000 και φέτος έδωσε προσφορά για 11.000. Μαγικό ε;

      Διαγραφή
  9. Η εκπτώσεις υπολογίζονται επί ίδιου προϊόντος και όχι κατώτερης ποιότητας και φυσικά ίδιας ποσότητας. Μπορείτε να είστε κουτοπονηροι αλλά δε σημαίνει ότι σας πιστεύουμε κιολας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Το ξέρετε εκεί στον δήμο ότι παιδάκια πηγενουν σχολείο χωρίς να ποιουν γάλα.οποιος θέλει γάλα να αγοράσει από ΤΙΝ τσέπη του όχι από τα λεφτά τού δημου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΤΟ ΜΕΣΗΜΈΡΙ ΤΡΟΝΕ ΚΑΙ ΜΠΡΙΖΌΛΑ ΦΆΤΕ ΝΑ ΦΑΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Γιαφτο δεν έχει ο δήμος λεφτά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΕΜΕΊΣ ΦΤΑΊΜΕ ΠΟΥ ΣΑΣ ΨΗΦΗΣΑΜΕ ΆΚΟΥ ΔΩΡΕΑΝ ΓΑΛΑ? ΕΜΈΝΑ ΣΤΙΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΜΟΥ ΔΙΝΕΙ ΚΆΝΕΙΣ ΤΊΠΟΤΑ ΤΟ ΠΛΗΡΟΝΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. οι δημοι ειναι υποχρεωμενοιθ να δινουν γαλα στουσ εγαζομενουσ.μπραβο στη διοικηση που επιτελουσ μασ δινει αυτο που δικαιουμαστε απο το νομο . οι αλλοι οι αχαιρευτοι τα τρωγαν τα λεφτα και δεν περισσευαν για τουσ υπαλληλουσ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Το γραφείο τύπου Μύτικα δεν ασχολείται με την δημοτική αρχή με αυτά που κάνουν και δίνουν το γάλα στους εργαζόμενους του Δήμου και δεν το δίνουν σέ εκείνους που τό έχουν πραγματικά ανάγκη για τα παιδιά τους και ασχολείται με την προηγούμενη δημοτική αρχή περίμενω απάντηση από τό γραφείο τύπου Μύτικα καλησπέρα σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. γραφει ο αλλοσ οτι δεν πινει το παιδι του γαλα πριν παει σχολειο.κοψε το καπνιοσμα και τα μαυρα ουισκια και ταησε το παιδι σου . και μην μπαινεισ το ιντερνετ . να πασ να δουλεψεισ για να μην αφηνεισ το παιδι σου χωρισ γαλα.τεμπελη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Από 0,88 στα σούπερ μάρκετ.Σε τι διαφέρουν από τη μελέτη του δήμου που τα προυπολογισε στα 1,36;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Πρώτον δεν έχω παιδιά δεύτερο δεν καπνίζω τρίτον δουλεύω αλλά εσύ θα είσαι κολλητός του δημάρχου για μην βλέπεις τίποτα λάθος θα είσαι βολεμενος για να τα βλέπεις όλα καλά καληνύχτα σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Απορώ και αναρωτιέμαι τι μυαλό έχουν αυτοί οι άνθρωποι που μπερδεύουν τις υποχρεώσεις του δήμου από το νόμο με την κοινωνική πολιτική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Είμαστε για τα ρέματα. Υπάρχουν σήμερα άνθρωποι που δεν έχουν ακούσει πως οι υπάλληλοι καθαριότητας των δήμων στην Ελλάδα και μάλλον και στον υπόλοιπο κόσμο δικαιούνται γάλα, γάντια, μάσκες και δεν ξέρω τι άλλο δωρεάν; Και κάνουν και δημόσιες τοποθετήσεις. Για όνομα του Θεού!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο